theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 achievement sistemden geliyor bılmem kac tane bılmem ney oldurunce degısık tıtle lar geliyor oyun ıcın achıevement sıstemı acarsan tıtlelar ve ne oldurmen gerektıgı yazıyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 moriarty'ni aldığı ev ne kadardı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 two story villa mıydı neydi adı http://thumbs.modthesims2.com/img/2/6/5/0/2/7/MTS_swyrealsim-238725-uo_villa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bir de ağların maliyeti nedir, kaç kere kullanabiliriz, ortalama kaç fish yakalıyor? kim yapar, ne ile yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 peki spiritspeak olmadan necromancy işe yaramaz mı oluyo? necrolu bi karakter template yazsanıza. pmage e kasmak için ins/eva/resist birinden vazgeçmek gerekiyo o zaman. ya necromancy nedir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ins eva medit poi spiritspeak mage necro problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 necro kasan mage nıye kasıyor ön koşulu falanmı necronun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yokda agır komcolar yapabılırsın okusanıza abı http://www.nebula.web.tr/?p=505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ben de akşam fence warlock charını açayım diyorum ama bu resisting spells, necromancy, spirit speak fln karıştırdı ortalığı. Skillcap i nasıl doldurmalı? Ne işe yarar bu skiller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 necro yukarıda yazıyo spirit speak necro nun dmg bonus veren skilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Wolas said: ins eva medit poi spiritspeak mage necro problem ? problem resist gitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Linke baktım gerek yokmuş necroyla ss skillerine. Son skill de resist kasacam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Wolas said: ins eva medit poi spiritspeak mage necro problem ? healing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Cehaletimi bağışlayın, spirit speak ne işe yarıyordu, hayaletlerle konuşmaktan başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sword mu fence mi mace fighting mi discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 JestersTear said: Black-ice said: abi sen işteyken uo mu oynuyorsun? hayır ama fırsat olsa oynıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 necro olmasın ya konuşalım silencerla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Garip'i azad ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 NolaxThensbane said: Wolas said: ins eva medit poi spiritspeak mage necro problem ? healing? annox inmani invasmani anh mi sah ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 zate mage sin kal vas mı yıyeceksınde resist gerekiyor ben anlamadım orayı an maniyede evet impor atacaksın full dps mage 7xi bu sekılde ha necro falan gırme hıc tank mage ol resist heal anatomy kasıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hepsinden bi tane kasayım bari. kovulcam yakında bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ben oel yapıyom ıste yarın bırıne buff bırıne nerf gelırse devam ederım dıgerınden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Scroll u geçtim resurrection regleri de bulunmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: two story villa mıydı neydi adı http://thumbs.modthesims2.com/img/2/6/5/0/2/7/MTS_swyrealsim-238725-uo_villa.jpg ne kadardı bu arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar