Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ya bırı bı runebook arkadas ya peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 valla yarın yaparım eğer bulamazsan. Jaildayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lithran said: Yanlış biliyorsun sus otur . ipneden posta yedik ya.dsfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Servera yeni girdin jailde ne işin var dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 şebnem mi ne var ya madenciyleydim yine kesti o..pu şebnem dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 JestersTear said: Lithran said: Yanlış biliyorsun sus otur . ipneden posta yedik ya.dsfgdf Afiyet olsun hadi go go madene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 toplandıgınız bı yer var mı? parry heal ve mace kasacak bırını arıyorum benle. hadi beyler bırbırımızle macroya bırakmamız lazım. hepınız mı carpentersınız tamersınız? warrior açan birileri beni de alsın party ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dartanian said: şebnem mi ne var ya madenciyleydim yine kesti o..pu şebnem dedim. lol bende oradaydım sen bunu derken. orada bir tip daha vardı sana hiç yardım etmedi arkadaşıydı herhalde. ben miner halimle büyüleri fizzlesin diye pickaxe ile daldım şebnem'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Maden kazana kadar 1 mage 1 medi kassaydınız şimdi minocu yeniden insaa edicek kadar oreniz olurdu.Adam akıllı kerizleri kertiyo not:Benide kesti dün mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ben kestim şebnemi ya, 1 kal vas 1 cor por uma can verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sebnem beni brit farmda kestiydi kesmesi oturmadı da tam yan char için full spellbook ve runebook hazırlamış götürüyorum onlar gitti o oturdu..bide lamam...bide giden forest orc =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi bi ara birleşip 10 kişi aynı anda paralayze atalım o hipnaya. o kadar tpsi yoktur, bi crosswall yapasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 noobların şebnem ile sınavı adgshgdfj skill kasın lan nooblar, app app dolaşmayın ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 craftlar bitti benim işte sırada warlock charı kasmak var setleri çekip hamuna kocam ortalığın muhahah pk lord olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 NolaxThensbane said: sebnem beni brit farmda kestiydi kesmesi oturmadı da tam yan char için full spellbook ve runebook hazırlamış götürüyorum onlar gitti o oturdu..bide lamam...bide giden forest orc =( çantaya mı koydun abi bookları naptın nasıl gitti : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 aynen çantaya koyduydum birinize verip char atsın diye dur dedim hazır tailor kasıyorum farma uğruyayım iki wool topluyayım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 makromani calistiramiyorum ben oyunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 aquila o kadar pingle nası oynuyosun sen sahi ya? 300-400 ms ile pvp yapmak.. no way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 pati haypdan haypa kosuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 NolaxThensbane said: aynen çantaya koyduydum birinize verip char atsın diye dur dedim hazır tailor kasıyorum farma uğruyayım iki wool topluyayım dedim.. yazık olmuş : / ama merak etme hacıt bi adam olsun karakterler haraslayacaz onu. disguise kit almaya zorlayacaz dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 easyuo çalıştırabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 macroman nasıl kullanılıokı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yav boxa bırakıyoruz saldırmayı bırakıyor bi süre sonra bunlar neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 neyse uoloop calisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 o deilde, pismis baliklari nereye satioz la? sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar