calvaria Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Wolas said: 53k kar ediliyor ins de 7 saniyede 1 res scroll 34e maliyeti var 145esatılıyor 145-34 111gp kar 60/7=8/dk 8*60=480 480*111=53280 kar gidip birit mage de satmaya çalışmayın 3 kez çaldırdım 30-40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bombos bi mageshop söyleseniz gitsem baslasam ufak ufak, bulamiom valla delircem atta yok dfsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 7. günün sonunda stealing 91 oldu, korkun bende yarın akşamdan itibaren haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 o degil bide her girisimde macrolar sifirlaniyo te allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 valla scrolleri satmak için belli başlı şehirlerde olduğu için vesper da falan takil bence ben ordayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 balıklar bir yerden sonra agırlasmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 stuck atınca brite mi gönderiyor sadece yoksa diğer şehirleride secebiliyor muyuz? şuan aklıma geldi de sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Korax said: o degil bide her girisimde macrolar sifirlaniyo te allam ya Ultıma klasorunun ıcındekı desktop fıle'ından karakter ısmının olduğu fıle'ı yedekle bır yere sılındıgınde tekrar oraya kopyala fıle'ı gelir geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 theCio said: 7. günün sonunda stealing 91 oldu, korkun bende yarın akşamdan itibaren haha :) nasıl kasılıyor, paylaşır mısın? bende stealing istiyorum UO hayatımda hiç olmadı hep içimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bandaj cal cift client ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 işte daha detaylı anlatırsanız, bandaj çal derken? büyük bir stack, sürekli çalıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: theCio said: 7. günün sonunda stealing 91 oldu, korkun bende yarın akşamdan itibaren haha :) nasıl kasılıyor, paylaşır mısın? bende stealing istiyorum UO hayatımda hiç olmadı hep içimde kaldı Birini bulucaksın çantasını rune dolduracak ve başlıcaksın çalmaya. 7 gün x 20 Saat'in üzerine 91 oldu ama bilginize ph full kapalı çünkü. Sabrınız yok ise hiç bulaşmayın. zira ortalama gain saatte 0,4-0,5 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://i.imgur.com/E6OmClG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Korax said: bandaj cal cift client ile çift client nasıl açıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: işte daha detaylı anlatırsanız, bandaj çal derken? büyük bir stack, sürekli çalıyor muyuz? buyuk stack çalamazsın hele baslarda hıc çalamazsın. Rune çalacaksın sürekli. 100 olduktan sonrada 20kg'a kadar çalarsın ama kg arttıkça iş zorlaşır, fail olma oranı artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 theCio said: bingildak said: theCio said: 7. günün sonunda stealing 91 oldu, korkun bende yarın akşamdan itibaren haha :) nasıl kasılıyor, paylaşır mısın? bende stealing istiyorum UO hayatımda hiç olmadı hep içimde kaldı Birini bulucaksın çantasını rune dolduracak ve başlıcaksın çalmaya. 7 gün x 20 Saat'in üzerine 91 oldu ama bilginize ph full kapalı çünkü. Sabrınız yok ise hiç bulaşmayın. zira ortalama gain saatte 0,4-0,5 arası ph kapalı mı? makrolanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 birda çalacağın kişinin dexi mümkün olduğunca düşük olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 .cozunurluk yapınca sürelki dc yiyorum baka bir yontem bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 theCio said: Korax said: bandaj cal cift client ile çift client nasıl açıyorsun? VM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: theCio said: bingildak said: theCio said: 7. günün sonunda stealing 91 oldu, korkun bende yarın akşamdan itibaren haha :) nasıl kasılıyor, paylaşır mısın? bende stealing istiyorum UO hayatımda hiç olmadı hep içimde kaldı Birini bulucaksın çantasını rune dolduracak ve başlıcaksın çalmaya. 7 gün x 20 Saat'in üzerine 91 oldu ama bilginize ph full kapalı çünkü. Sabrınız yok ise hiç bulaşmayın. zira ortalama gain saatte 0,4-0,5 arası ph kapalı mı? makrolanabiliyor mu? PH full kapalı dediğim gibi 20 saat her gün kasarak 7 günde anca 91 seviyesine geldi. Saatte alacağın 0.4-0.5 skilldir hiç durmadan kasarak. macrolamanın tek yolu ıkı hırsızın bırbırınden çalmasıdır kı bu seferde çok çok çok yavaş gaın gelır karsıdakı de hırsız olduğu ıcın ve dexı yüksek olacağı ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 makrolamadan 20 saat nasıl kasıyorsun abi bir günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Korax said: theCio said: Korax said: bandaj cal cift client ile çift client nasıl açıyorsun? VM Bunun kullanımı kolaymıdır nasıl kullanırız nereden yükleriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ya blank scrool ve ag bulmak cok sikinti dasgs neyse inscription kasiyorum simdi ufak ufak, 100 tane scrool anca buldum asdsdg bide tailor lazim olcak galiba ag icin. toplanalim bi kale male alip artikta, organize devam edelim destek olalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: makrolamadan 20 saat nasıl kasıyorsun abi bir günde ben makrolayarak kastım hırsızdan hırsıza bir arkadaşla. Use skill stealing / last target Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bende öyle kasayım abi last target nasıl oluyor peki, neyi target alıyor? çantadan random mı çalıyor? makroyu da biraz açarsan çok makbule geçer malum evde 3 pc var, dayarım kasarlar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar