Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 vesper mage e doğru geliyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 vm vmware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 virtual machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Garip adında birini kölem yaptım beyler, suan lumberjack kastırıyorum. Geldiğiniz zaman söyleyin şaraplarımızı içerken bunun ayaklarının altına ateş yakıp dans ettirelim. http://i.imgur.com/Z16opJo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ya aşırı ağır oldugunda malzemen agırlıktan dolayı heba oldu dıyo adaamlar ustune 123123 malzeme alıp yapmasınlar dıe bole cozum bulmuslar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 resolution rezalet ya ekranında 4'de 1'ini falan kaplıyor oyun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak gelsene köleme hakaret edelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Black-ice said: abi sen işteyken uo mu oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi şaka gibi sardı millet ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: resolution rezalet ya ekranında 4'de 1'ini falan kaplıyor oyun asdasd .cozunurluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ya onu düzeltmenin bir yolu olsa.. Bir arkadaşı başlatıcaktım oyuna ekran çok küçük dedi 4/5 defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi .cozunurluk diyorum ya 27" ekranda oynuyorum ben sorun yok ehuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Buarada biri hayrina balikci tavasi alsa bana yav borcumuz nolursa öderim sora sada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kermit said: vm vmware Ücretli galiba, öyle mi ? Ya da siteden indirilen free bir şey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 64 lük spellbooklar kaça gidiyor? Onu yapıp satmak mı daha karlı yoksa res scroll yazıp vendorlamak mı? Kesin biri matematiğini yapmıştır benden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Korax said: bingildak said: resolution rezalet ya ekranında 4'de 1'ini falan kaplıyor oyun asdasd .cozunurluk kac yapmalı saçma sapan bir şey oldu yüksek çözünürlüklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 oracleın varmıydı emin değilim buna benzer bi vm'i bi baksanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bingildak said: Korax said: bingildak said: resolution rezalet ya ekranında 4'de 1'ini falan kaplıyor oyun asdasd .cozunurluk kac yapmalı saçma sapan bir şey oldu yüksek çözünürlüklerde ben 1100x500 yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 moriarty said: bingildak gelsene köleme hakaret edelim biraz çalışırken afk balık tutuyorum akşama geleyim benim köleleri de getiririm birbirlerini önce dövdürüp sonra seviştiririz ardından üzerlerine işeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ALLASKINA BIRI BI AT BIDE TAVA ALSA YA LA BANAAAAAAAAAAA dsgsdghsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 1200x1000 çok iyi oldu bende cuk oturdu ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ekranın çerçevesi sizde çözünürlüğe göre değişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 olm çerçeveyi nasıl kaldırıyorduk çözünürlük ayarladiktan sonra ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ben logout yapıp geri giriyorum ekran cercevesi için. clienti kapatmazsan cözünürlük kalıyor ama kapnınca sıfırlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 çözünürlük yapınca o ekrandaki kareyi nasıl yokediyorsunuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar