dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 it is exodous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 dreagloth said: Bir iddia koysaydık ortaya, kazanana pack parası çıksın. This is dreagloth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Çözücem senin butthurt ünü ben dur sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bi sonraki turnuvayı pazar günü oglen başlatırız, 30dk gelmeyen elenir falan oyle biseyler yapılabilir, hızlı hızlı götürür aksam da bitiririz. Bu hafta pazar günü 29una geldigi icin öyle yapmadık. Malum yılbaşı onumuzde insanların işi gücü sorumlulukları var. herneyse glhf herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 dreagloth said: it is exodous Hiç laf atmadığım halde bana geçirmek için bunu yazan adamın, benim yazdığıma karşılık "butthurt" değerlendirmesi yapması priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Haydi size hayırlı turnuvalar. Bir paticik klasiği daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 niye bugün yapmak zorundayız ki ala ala öle turnuva mı olur. belirleriz bi periyod 3-4 günlük, o dilimde saatini uyduramayan elenir falan filan. "x gün x saat oynayamayan elenir" ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Lig olsa güzel olurdu o nedenle katilmiyorum küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 1 günde mi tamamlanacak şimdi bu turnuva? yoksa 2 gün falan sürecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sürdüğü kadar sürer abi acelemiz yok.. Sadece bi gün ve saat belirledik o vakitte online olabilenler oynasın turnuva hızlı bir headstart ile başlasın diye Sakın 15 dk bekledim mümtaz online olmadı kendimi galip yazdım falan yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Başlattım turnuvayı Turnuva sayfasından sonucları girmeyi unutmayın Glhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sabonis said: niye bugün yapmak zorundayız ki ala ala öle turnuva mı olur. belirleriz bi periyod 3-4 günlük, o dilimde saatini uyduramayan elenir falan filan. "x gün x saat oynayamayan elenir" ne demek? musait olunca bana ses et bana saat gun fark etmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 inyourmiiiind ekle lethe#2412 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben kimle oynuyorum? su sıtede ben sadece liste goruyorum, eslesme goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 turnuva ismine bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 gaddarkerim kim eklesin beni edwardweo#2122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sariyerde elektrik gitti... Benden sonraki mac oynanabilecekse cizin ustumu edit:geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 devilmanta ile maçımız varmış burda mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 burda devilmanta ben ekledim seni gwaeron 2966 değil mi? benim devilmanta#2232 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 aradhell sesimi duyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 syd said: Sariyerde elektrik gitti... Benden sonraki mac oynanabilecekse cizin ustumu edit:geldi request attim. olmadı sonra oynarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 fevax Kalixien#2975 seni bekliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sabonis oyuna bi bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 totemic said: gaddarkerim kim eklesin beni edwardweo#2122 Gaddarkerim benim de, 1 gb patch indiriyor. 2 haftadır bakmamıştım. Bitince eklerim seni. Ya da imzamda bnet var, oradan sen ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ilk maçtan rank 4 rakip geldi hadi bakalım gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar