Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yes orrayt maç sonucları self reporting ile turnuva sayfasına bildirilecektir. kurallar blizzcon invitational kuralları public yaptım link ile katılabilirsiniz tarihi değiştirebiliz ama yılbaşı araya girmeden başlasak iyi olur gibi geldi bana sign-up linki: http://challonge.com/tournaments/signup/XKlbfWuEQw haydi rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bir iddia koysaydık ortaya, kazanana pack parası çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aynı classdan bir deckle mi katılabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 haydi rasgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 isimlerinizi editleyip yanına battletaginizi koyun daha rahat olur herkes için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Innkeeper’s Invitational Rules [list] [*] Each player has 3 decks, each of a different class [*] Matches are Best of 5 in All-Kill format [*] For game 1 decks are picked blindly [*] The winner of a game keeps his deck [*] The loser of a game selects an unused deck [/list] http://hearthstone.gamepedia.com/Innkeeper%E2%80%99s_Invitational ''picked blindly'' nasıl olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 picked blindly zaten kafasına göre seçiyor karşı tarafa açık etmeden demek np sorun yok söylemek zorunda degilsin yani sececegin classı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 3 klass tan 3er deck yapma kapasitesi var uğraşmak isteyenlerin. Blizz sağolsun limitlemiş deck sayısınıi daha sonra parayla slot satıcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Slawn said: 3 klass tan 3er deck yapma kapasitesi var uğraşmak isteyenlerin. Blizz sağolsun limitlemiş deck sayısınıi daha sonra parayla slot satıcak :P Ya sırf haberin olsun diye üstteki mesajı alıntılıyorum. Bu neyin kafası? Innkeeper's Invitational Blizzard'ın Blizzcon sırasında düzenlediği turnuva, oyun içinde böyle bir şey yok, sen slot satacaktan girmişsin olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Liebe said: haydi rasgele ne zaman oynanicak acaba ? edit : pardon tarih yaziyormus ztn bnim okuzlugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 rakipler de değişiyor galiba habire =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 • başıma birşey gelmeyecekse bende geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Kayıt oldum. İlk turdan giderim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ben de geldim Gwaeron_2966 :) Yoroşku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi pati dışı giren olmasın turnuvaya bu arada? private mı bu turnuva nasıl oluyor challonge bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Gaddarkerim kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Liebe said: abi pati dışı giren olmasın turnuvaya bu arada? private mı bu turnuva nasıl oluyor challonge bilemiyorum private değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 girdik bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 public şuanda, ama search enginelerde falan cıkmıyor bitek link ile signup olunabiliyor gene de yabancı girerse farkederseniz bana öm atın kicklerim sorun yok perş saat 20:00 uygun mu bu arada? herkes burda olursa progress yaparız yarısına geliriz turnuvanın geçen seferki gibi 1 ay sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 21:00 olsa? Syd alinmis sydelion die girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 500 lira harcayın yeto bana gelecek gibi, biraz daha bekleyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 inyourmind ezer onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bu kadar korkmayın olm gayet sizin seviyenize uygun mütevazi bir deckle oynucam. zaten elenirim bende belki 1-2 tur anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ne korkucam lan eline ağzına veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar