Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 o_O konusu açılmamış İşler güçler ekibinin filmi Çok yüksek beklentiyle gittim, genede beklentimin üstünde buldum filmi. Anıra anıra gülüp, bi yerden sonra karnımın ağrısıyla gülememeye başladım. Tavsiye ediyorum bide bu zamanda 2d film bulmak zor keyfini çıkarın =) http://www.beyazperde.com/filmler/film-222273/ film baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ya her giden çok iyi diyor cidden merak ediyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ikinci yarısı ozellikle cok iyiydi. Gidin eğlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu filmin nesini sevdiniz anlamıyorum 8 lira verdim acıdım verdiğim paraya recep ivedik bile daha iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 8 liraya sinema mı varmış ya la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 he avm sinemalarına gitmiyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben konusunu aradım bulamadım sonra da eeeh dedim büyük beklentiyle gidip bu kadar hüsrana uğradığım başka bir film daha hatırlamıyorum. rezalet ötesi saçmalık ve abzürd ilkokul bebesi hareketlerle espri yaptığını zanneden bu tayfaya inanamadım. nerede üsküdara giderkende yaptıkları zeka dolu espriler nerede bu şahan level espriler. 3-5 sahnede biraz güldüm 2-3 sahnede tebessüm ettim. geri kalanında allah belanızı versin diye izledim filmi. oh lan rahatladım. he bir de beni en çok iten şey insanların tepkisi oldu. abi o hotel önünde ahmet kuralın sahnesinde insanlar ağladı lan gülmekten OHAHAHAAHAHAHAHAOHOHOHOHOHOAOAOA diye gülenler dövünenler koltukları tekmeleyenler falan hele arkada bir kız vardı o tepedeki eve giderlerkenki sahnede ölüyor sandım böyle nefes alamadı arkadaşı sırtına vurdu falan. 10 üzerinden -10 şahanın filmlerine bayılıyorsanız sakın kaçırmayın tam sizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 şu filmi recep ivedik'le falan karşılaştıranı harbi sopayla dövmek lazım onun dışında gayet eğlenceliydi film, net gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Liebe beğendiğin bir komedi filmini yazar mısın türk olsun zeka seviyeni anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 işler güçler ne oldu niye patladı? ben en son 20. bölümde mi ne kalmıştım galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Sahan'la falan alakasi yok ya. İzlemesek inanacaz ha. Taşra komedisi yapmış iste adamlar. İsler güçler tadında. İlk yarısı kopuktu biraz ama ikinci yarı baya güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bu arada izlemedim ama çok eğlencelik bir film gibi duruyor. Hele ki 8 liraya gitsem hiç laf etmezdim ya ahah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Karar verin film iyi mi kötü mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi film çektiler işte =). beğenmeyen insanlar çıkabilir tabi, cem yılmazıda beğenmeyenler var (gösterisini). ama şu film izlediğim en iyi komedi filmleridnen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Smoke said: şu filmi recep ivedik'le falan karşılaştıranı harbi sopayla dövmek lazım onun dışında gayet eğlenceliydi film, net gidilir. recep ivedik daha iyidir heralde? ondan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yav he he recep ivedik daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Şahin k filmi izleyip gülenler lütfen bu filme yorum yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ahmedinejad said: Sahan'la falan alakasi yok ya. İzlemesek inanacaz ha. Taşra komedisi yapmış iste adamlar. İsler güçler tadında. İlk yarısı kopuktu biraz ama ikinci yarı baya güldürdü. aynen öyle taşra komedisi osura gülen tiplerle film izledim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 meeh bi film olmus. isler gucler ayarinda hic degil bence. bi de arkadas hep ayni seyler. rus kizi, mafya, dugun felan tarzi buyuk olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi bu filmler siz izleyin diye yapılmıyor ki. asıl soru niye bunu bile bile gidiyorsunuz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 arcane'e katılıyorum. Recep İvedik tier olsun ki para kazansınlar. Hoş bi filmdi bence. Ahmet Kural'in oynadığı karakter arada Recep İvedik'i anımsattı. Fakat O kadar da kötü değil. Çok güldüğüm sahneleri vardı. Eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Sene nerdeyse 2014 HAHAH ADAM TAM TÜRK İŞTE, LOLOL AYI NAAPTI DAĞDANİNME HERİF 'in main theme olduğu komedi filmlerine sövülünce hala rahatsız olan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 rahatsızlık değilde, gerçeği söylemeyince insanlar haklı olarak teppki veriyorlar. mesela ben siyaha beyaz desem ona da tepki verirler. beğenmemek ayrı bişey, ama saçma sapan indirgemeler yapmak ayrı. Yani senin gülme kaslarında bi sorun varsa, veya espri anlayışın farklıysa, veya gökkuşağına baktığında sadece tek renk görüyorsan bu filmin suçu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oha ya adam resmen filmi jim keri filmleri sınıfına yükseltti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 arcane said: abi bu filmler siz izleyin diye yapılmıyor ki. asıl soru niye bunu bile bile gidiyorsunuz ahah. ++++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar