Ren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 evet post kasma fırsatı. oldschoolko diye bir yer var. işte private server googlelarsanız websitesi falan var falan fişman. burası bugün yeni server açmış. benim haberim oldu. ancak diğer private serverlar arası rekabet olduğundan birbirlerini ddosluyorlarmış afsdkflsjdkl. eğlenmek isterseniz gün doğdu. aşağıdaki adreste knight onlinecı tipler gerçek kimlikleriyle düz gidiyorlar. https://www.facebook.com/Oldschoolko küfürlü tepki şiir Elin sikem kolun sikem Sağın sikem solun sikem Gelip gittiğin yolun sikem Nerelerdeydin admin sen? Kaşın sikem gözün sikem Geçmişin,özün sikem Ağzındaki sözün sikem Nerelerdeydin admin sen? ılık sikem serin sikem Oturduğun yerin sikem Onu bana verin sikem Nerelerdeydin admin sen? Soğuk sikem sıcak sikem Keser,bıçkı,nacak sikem Kıllı kıllı bacak sikem Nerelerdeydin admin sen? Ölün sikem dirin sikem Mavi mavi şirin sikem Durmayın,girin sikem Nerelerdeydin admin sen? Evin sikem damın sikem Kederin,gamın sikem Pamık gibi amın sikem Nerelerdeydin admin sen? Pire sikem bit sikem Koyun,keçi,it sikem Haygi durma git sikem Nerelerdeydin admin sen? Yat sikem kak sikem Manzaraya bak sikem Derelerde vak vak sikem Nerelerdeydin admin sen? Gündüz sikem gece sikem Cümle sikem hece sikem Söyle seni nece sikem? Nerelerdeydin admin sen? Korniş sikem perde sikem Gökte sikem yerde sikem Söyle seni nerde sikem? Nerelerdeydin admin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Koyacağın şiir s... :D Biri admine fena içerlemiş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 kaşım seğirdi lan gülerken offff lol bi tane var fena küfürlü çok fena küfürlü mesaj +18 çok küfürlü bak cidden çok var benden günah gitti sondan geriye sayalım 3 2 1 5 :D mesaj Taner Kurt ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini siktiğimin evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin amının dikine sikerim gözlüğünün sapını amına kodumun açtırma ağzını skerim yüzünü piç götünün amcıkbaşlı anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek amına koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir sikerim baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende yarraa oturmak zorundasın amcıksın çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında sikerim seni amına kodumn konvoy beyinli ibişi yarramın sol bölgesine muhtaç kalırken tabutta skerim seni amına koyim di mi yarramın başı bu dünyanın en uzun küfrü olsa nolur sikeyim atmosfer i traposferi magma katmanına başım girsin sana da sıra dağlar ve toroslar girsin amına koyim balta girmemiş ormanlar sana grisin girsin de çıkamasın derkeen klavyenin tuşları istanbulun kuşları götüne girdi di mi at yarraandan rosto şekli almış kavayleyi amcık gibi al içine içinde kalsın ki akıllansın aklını siktiğiminin akılsızının yarrak silüeti ebenin amına 3 yıl 10 ay mahkum edilsin amına kodumun yargısında infazını skim senin senin mezarını skim amına kodumunun salağı gibi gözüken 3 başlı yarrak girsin sana senin ayakkabının tabanını skim senin reji ekibinin amına koyim prodüktörünü skim cast ekibindeki akan yazıları skim götüne akan yazı derken star warstaki darth wader ın o kara maskesini skim ben o siyah pelerini yere sariim üzerinde manitasını skim amına kodumunn jedi si jedi demişken türkiye ye gelmesi yalan olan amerikalı grup jedi mind tricks i skim ki amerikalı diyince aklıma 35 yaş üstü yarra gelmiş jenna jamesson geldi onun da amına koyim herkes sikti onu ferre filmlerinde başrol oynayarak at yarraana da bu yıl tek aday olarak gösterildi hele onun yanında dolaşan o kısa boylu esmer kızı boğaz köprüsünde gişe de beklerken ücret ödendi yazısı belirdiği anda sağ taraftaki polis kordonu eşliğinde skiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 korniş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 şiir ve küfürlü wot adahfdhgfdshgsfdhgsfhgfhsgfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 3 arkadaşım beğenmiş sayfayı askofaksof ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 girip server'ı inceleme fırsatım olmadı. en kısa zamanda bi bakacağım, geniş bir rehber yazarım yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bekliyorum abi,izlenimlerin lezzetli olursa,girer pk atarıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ahahhhaa ne adamlar var yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben asasian açarım herhalde. numan warior açsın. birinizde priest açsın yeteriz 3 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 clan mı kuruyonuz aga alım level + kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben pırayst açarım, 1920 heğğllerim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 başlangıçta level sınırı yok. sabre tooth a kadar adam lazım olmaz. sonra eslantta troll, golem keseriz. apos döneriz takımca :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yok abi bu pvp dğlmi direk 80 veya 83 başlıyoz aytımlar falan,raptorlar şartlar mirayç sıvortlar falan ben öyle istiyom,ÇİTİN şayıldımı takar heeğğğllerim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ha öyle mi güzelmiş o zaman ya. bi ara bakayım bu servere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 abi sen gir bak işte gHüz€Lse qeleq bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 warrior mu olayım ashjdgjahsdla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 harbiden biliyosunuz ha numara yapmıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 paticikte bir adamı idama götürebilecek itham da geldi. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 maliş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Parazit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 44444444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ben başladım arkadaşlar, 46 felan oldum karus warrior. haritalar knight empire öncesi haritaları.breth felan.max lv 65 galiba. sırf o eski haritaları görmek için girdim, kendimi bir anda dk tepesinde bir partiyle kasarken buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar