Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 cıx cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 senko said: benim de olmadi mesela gerci nintendo ds3'um var artik konsoldan sayiliyor degil mi o tablet bile sayılmıyor ne konsolu pokemon exp paketi gibi birşey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 mithat cok kızmıs yazılanlara satmaktan vazgecti gibi duruyor yarın bakalım bi ümittir fikri değişir belki satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sktret satsada alma.bide bu adama güvenip paramı yollican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Valla satsa da alma durumunu bilmem, eğer istiyorsan al ama cidden böyle insanlar ile alışveriş yapılmaz. Dalga geçtiğimiz donanımhaberciler bile böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 SNA1L said: sktret satsada alma.bide bu adama güvenip paramı yollican? asdfghj tamam öldü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Ne ağlamışınız arkadaş 150 liraya ps3 gitti diye milletin sahip olmaması için elinizden geleni yapmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 dreagloth said: Hiç konsolun olmadı di mi daha önce bana sorduysan olmuştu. Bi tane PS'im vardı. 7500 serisiydi galiba. bi de 9600 ile başlayan bi seri vardı. Benimki ondan daha kötüydü galiba. Öyle bi geyik vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 benim 2 tane ps 2 im (biri cipli digeri hediye gelmisti sdf) 1 wii 1 tane xbox um vardi 13-14 yasinda iken 1 laptop + 1 masaustu kum torbam bile vardi odamda guitar hero gitarlar ile bide rock band davul ile falan full set vardi 5-6 sene once hayatimi yasiyomusum lan ben simdi laptop dilenir hale geldim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 başlığı baştan sona okuyup ibretimi aldım arkadaşlar. aranızda bişey almak konusunda söz verip de almadığım varsa söylesin, ben balık yemeyen unutkan adamım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 KEY ALACAM DEDİN ALMADIN? ONA NE DİYECEN ŞİMDİ!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 AHA CHP ZİHNİYETİ! KEEP KALM PRAY FOR ALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 mithat hadi çek fotoğrafını da koy ps3 ün her hafta burdan hatırlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 spompas said: mithat cok kızmıs yazılanlara satmaktan vazgecti gibi duruyor yarın bakalım bi ümittir fikri değişir belki satar. abi ne kolpa adammış, boşver iyiki almamışın. bundan sonra mithat bir alışerişe girerse yakasındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aynı özelliklerle (tek kol da olur) 200 e satan olursa alirim bilginiz olsun malum ps4 geldi düşene kadar beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Reputation sistemi lazım paticik için. Satıştan dönenlerden haberimiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 off off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yine gordum yine icim parcalandi bu olaya yaziklar olsun mithat yapilir mi bu adama gosteripte vermeyen olmak yakisiyomu senin gibi kiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu kaypaklığından sonra adama bedava ps3'e postalaması lazım. sattım diyip canı sıkılınca vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Rotweiler said: KEY ALACAM DEDİN ALMADIN? ONA NE DİYECEN ŞİMDİ!? Adam degilmisim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 vay lan ne drama dönmüş. ver abicim ucuza gitsin nolacak alala. zaten çöpe atacakmışsın, sen de mutlu ol alan da mutlu olsun, win-win oluştur. bak ben de 40 liraya ps2 sattım, piyasası daha yüksek olabilir, ama zaten oradan bi nakit akışı beklentim yoktu. milyon dolarlık iş yapmıyonuz ya, azıcık duruşunuz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Fistan said: spompas in yerinde olsam almazdim ETİK DEGİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 spompas said: mithat cok kızmıs yazılanlara satmaktan vazgecti gibi duruyor yarın bakalım bi ümittir fikri değişir belki satar. El altından daha fazla fiyata okutmuş başkasına besbelli. İnandın mı yok abi ben yazılanlara çok kızdım satmıyorum muhabbetine LoL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 arkadaşlar ben aldım 250 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar