Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

P3 satılık- 150 tl / bitcoin accepted here

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Oha fistan ciddiye almış , gerçi alan çıkar antika değeri var ps2ninde , vintage falan yapıp commodore falan alan olduğuna göre ps2de alan çıkar heralde.

Neyse ps3 spompasa pazartesi verilecektir , delikanlı olan 400+ teklifte bulunucak olan varsa çıksın yoksa susun .
Sosyal ağlarda paylaş

Yok , spompasa zaten hali hazırda satıldı , 400 tlden daha ucuza satılıyor bazı yerlerde, oradan alıp 400tlye bi tane daha satarım.

Kısaca sınırsız sayıda 400 üzeri verene satılır. Zaten yazıcıoğlunda 250 liraya dümdüz görünce , benim ikinci el anca 150 eder dedim ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

E yani ,

Bu arada burda mal mal dolanan arkadaşlar '400ü var hacı' falan triplerine gireceklerine , gidin yazıcıoğluna 250 liraya falan bulursunuz , he kolsuz molsun sırf kasa ama 250 lira işte. 500 lira mı neydi , 2 kol var , 2 oyun var , kırdırabiliyosun , kırarsan 10 oyun mu ne var , oyunların sığacağı harici disk var.

Şu 500 ise , 150 iyi fiyat bence. Fiyatları daha pahalıya alan enayi bence , satanda satış dahisi.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah ilanı gördüm, bende ps3 olmasına rağmen almayı düşündüm kardeşime falan veririm diye dsdsf. ama ihtiyacı olan birine gitsin dedim. öyle olmuş bari. yılbaşı hediyesi gibi ehehe.

bu arada mithat sinirlenmişsin abi ama kırılmış eski versiyon ps3'ler en az 400 e gidiyor fat olsa bile. oyunları indirip oynamayı geçtim, homebrew media playerıyla falan canavar gibi oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Oku ondan sonra yaz bodoslama girerse böyle mal mal cevaplar verirsin.

150 liraya o satıldı , 250 liraya bi daha alıp size 400e satabilirim yazmışım. Delikanlı adam boş konuşucağına alıyorum 400e der , 400 eder 400 eder diyip lafta konuşup iş almaya gelince herkes ortadan kayboluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam lan satmıyorum emenike , satmıyorum.

Ps3'e balyozla giricem , benzin döküp yakıp işeyerek söndürüp videosunu çekip youtube a koyup , kazandığım parayla teker teker kına almayı planlıyorum.

spompas , bunların hepsine saldır , şuan bu ps3 aynen ps2 gibi evde çürüyecek ve senin eline geçmeyecekse tek sebebi bu başlığa yazan arkadaşlardır. Çok merak eden olursa aylar sonra yıllar sonra tekrar tekrar fotoğrafını isteyebilir , satmayıp saklayacağım ve arzu edildiğinde fotoğrafını çekip (gazete ile tarih anlaşılsın diye ) sırf daha pahalıya satmak için vazgeçmediğimi komple satmadığımı görün diye.

SATMIYORUM. KAPATIN KONUYU TWLER
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...