Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 meraklisi vardir burada. train management micro sim etc. browser based f2p betada. open beta. http://www.rail-nation.com/ http://www.rail-nation.com/screens/com/screenshots/TGRailNationScreenshotMap-01.jpg http://www.rail-nation.com/screens/com/screenshots/TGRailNationScreenshotResearch-01.jpg http://www.rail-nation.com/screens/com/screenshots/TGRailNationScreenshotTrainStation.jpg http://www.rail-nation.com/screens/com/screenshots/TGRailNationScreenshotSchedule.jpg http://www.youtube.com/watch?v=qBvws2aQwUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ben baya oynadım bunu işk çıktığında hem TR de hem DE de:) Baya eğlenceli çok çok fazla ilgilenmek gerekmediği için ama en son bıraktığımda endgame kötüydü. Yani 3 ay sonra baştan başlıyor oyun hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Bir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 biraz civ biraz simcity biraz railroad tycoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İngilizce serverda oynuyorum. Tren meraklıları için günde 2-3 defa bakıp oynanabilecek güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aynen bende oynuyorum, oldum olasu trenbari oyunlar hosuma gitmistir, bide trade vs olunca tadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 deneyelim bakalimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 vagon satin aldim ekleyemedim trene bi turlu nasil yapiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 trenın teknolojisi eskidir. her trene her vagon olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 nerden ekleniyo peki normalde? odunlari falan sadece 2 vagonla cekiyo 5 vagonluk yeri var toplamda 7 vagonda var niye sadece 2 tane doluyo onu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 rotayı kurdugunda otomatık ekler. Direk treni aç ekle diye bişi yok. Trene rota oluştururken ekleniyor vagonlar. her tren ama her vagonu taşıyamaz. Rota ekranına git trenin orda + işareti goruceksın. 2 yi 5 e çıkart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 GEd said: rotayı kurdugunda otomatık ekler. Direk treni aç ekle diye bişi yok. Trene rota oluştururken ekleniyor vagonlar. her tren ama her vagonu taşıyamaz. Rota ekranına git trenin orda + işareti goruceksın. 2 yi 5 e çıkart +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ok tamamdir simdi, sehri gelistirmekmi amac yoksa birlik kafasi isletme sahibi olmakmi? benim cevredeki isletmelere sahip olan birlige basvurdum almadi herifler sdfgs ne faydasi oluyo mesela bölgemdeki birlige basvurmanin? bekleme suresimi dusuyo? bekleme suresinin dusmesinin ne artisi var? 41 sn diyo biyerde mesela 5-6 snde cikiyo yinede tren ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bekleme süresi düşmesi demek daha çok para kazanmak demek Oyunda ki en büyük amaç bekleme süresini düşürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 F2P olup işin içine bekleme süresi, elmas, özel kredi falan girince tüm tadı kaçıyor. Soğuyorum oyunlardan. Şu oyunu insan gibi hazırlayıp parayla satsalar, içinde doğru düzgün bir ekonomi mantığı barındırsa seve seve oynarım. Bu haliyle diğer tüm F2P'lerin düştüğü çöplükte yer buluyor kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 f2p işini becerebilen oyunlar var aslında. Sadece kozmetik satıyorlar, yada kolay bir şekilde kasılabilecek şeyleri. zaman/para dengesini iyi kurmaları gerekiyor. Diğer f2p oyunlar niye böyle yapmıyor anlam veremiyorum. Oyuncu sayısı artar, sorunlar çıkar, masraflar yükselir... Diyemi düşünüyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bekleme süresi dediğimiz şey tren vagonlarının yükleme zamanı. Ayrıca Gold oyunda birşeyi de pek etkilemiyor açıkçası. Sanırım Beta olduğundan zaten sürekli Premium Account için yeterli altını veriyor oyun sana ki Premium dediğimiz şey de %20 fazla araştırma puanından başka elle tutulur, oyunun gidişatını değiştirecek birşey vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Densiz said: f2p işini becerebilen oyunlar var aslında. Sadece kozmetik satıyorlar, yada kolay bir şekilde kasılabilecek şeyleri. zaman/para dengesini iyi kurmaları gerekiyor. Diğer f2p oyunlar niye böyle yapmıyor anlam veremiyorum. Oyuncu sayısı artar, sorunlar çıkar, masraflar yükselir... Diyemi düşünüyorlar :/ Evet sırf kozmetik olursa, gameplaye etki etmezse kabul edilebilir oluyor ama dediğin gibi onun da kar oranı düşük olduğu için tercih eden örnek sayısı çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bu investment olayı nedir? bir mekandaki bekleme olayınımı azaltıyor? edit: bide afk kalınca para gelmeye devam ediyormu illa online mı kalmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ya su doluluk orani olayini anlamadim. fabrikada doluluk orani yok ok eyvallah e peki doluluk orani olmasi icin hammadde tasinip uretim yapilmasi gerekmiyomu? neyin doluluk orani bu? bide butunlesme olayini tam anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ya şehrine tıkladıgın zaman orada bi progress bar var zaten. sen trade ettikçe artan bi bar var. bide şehrinde sadece sen yoksun başka investor larda var galiba. mesela beni elemanın birisi bi clana davet etti. şu anda 6 kişiyiz. 6 mızda aynı regionda takılıyoruz invest ettik bi yeri falan. öyle garip bi ilişkimiz var. şehrinin üzerine tıkla kim ne kadar hammadde taşımış falan onları görebiliyosun. doluluk dediğide heralde o progress dolduğu zaman şehir level falan atlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Required goods falan yazmış zaten orda. bişey için require sanıyorum ki level atlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bide siz hangi serverda oynuyosunuz? nickler ne? adamlar kocaman güncelel butonu koymuşlar yeni mesaj spamlıyorum salak gibi. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 International- Steam Boiler - Encaladium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Başlamayı düşünen veya hali hazırda oynayan varsa internationalda 3-4 gün önce yeni server resetlendi bekleriz International -Whistingon nick alexstraza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar