Tori Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Papers please günlük indirime girdi mi hiç? Sadece bir kere flash sale'e girmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 DarKRideR said: la bu nba2k14'ün pc de online'ı yok mu akü kurdum, 3 saattir adam bulamadım oynayacak. üstte 2 online falan yazıyor... pc'de almayın abi nba, online sistemi rezalet. geçen sene 2 kişi oynayacaz diye ne taklalar atmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Remember Me, grafik olsun, artwork olsun, genel konsept ve muzik olarak sahane. Gel gorki oyun baya fena lineer geciyor..bayabiliyor malesef...keske open world olsaydi, yada biraz asassin creed gibi falan.. :/ Bende Spacebase df9 aldim, ehuh bildigin Theme Hospital in space...Maia gibi super alpha degil, baya baya oynaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Spacaebase df9 icin baya baya oynaniyor demisim...ama 3 saat icinde oyunda yapacak sey kalmadi, alpha sagolsun ehueh..geciniz simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 nordhen said: DarKRideR said: la bu nba2k14'ün pc de online'ı yok mu akü kurdum, 3 saattir adam bulamadım oynayacak. üstte 2 online falan yazıyor... pc'de almayın abi nba, online sistemi rezalet. geçen sene 2 kişi oynayacaz diye ne taklalar atmıştık. valla bilmiyordum, cidden rezaletmiş. Online için o kadar para verdim, bilsem korsan çekerdim... Korsanı bile hak etmiyor gerçi şu oyun normalde de neyse işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 nasi haketmiyor ya daha iyi basketbol oyunu mu var? adamlar mukemmele en yakin oyunu yaptilar belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 başka basketbol oyunu yok ki karşılaştıralım. Ayrıca bana kalırsa hiç iyi bir oyun değil. Görselliği vs. hoş ama yıllardır bir nebze ilerlemedi. Gerçi görsellik iyi de halen oyuncu tasarımları 99 yılı tier bazı isimler hariç... Yapay zekası inanılmaz kötü, özellikle My Career modu daha da rezalet. Menüler desen 95 yılı tier, 8bit oyunların daha kullanışlı ve kaliteli arayüzü var... *fizik motoru da rezalet, top fiziği diye bir şey yok. Ele yapışık, PS2'deki PES'ler gibi fizik motoru. İnanılmaz hatalar oluyor, göze hoş gelmeyen fiziksel hatalar vs. LeBron, Durant, Rose gibi adamlarla hiç gerçekçi olmayan saçma sapan işler. Smaca kalkarsın faul çizgisinden önünde Lopez, Ibaka gibi adamlar olur ama onları iterek smacı vurursun. Smacı vururken ama Ibaka tek parça, kütlesel olarak böyle düz çizgide geriye doğru kayar. Fizik müdahale izlenimi falan yok vs. vs. vs. İlk defa PC'ye aldım, şu online moduyla daha da battılar gözümde... Bakalım Live geliyor. Umarım tokatlarlar şunları, 3 yıldır kasıyor adamlar en iyisiyle çıkıp darbeyi vurmak için. Bekliyorum... *edit sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 senko said: nasi haketmiyor ya daha iyi basketbol oyunu mu var? adamlar mukemmele en yakin oyunu yaptilar belki de.2k12=2k13=2k14 pc icin hic bir ozelligi kalmadı artık. evet oyun iyi ama oyle mukemmel degil. ps4 icin cıkardıkları mukemmel. ama pc icin cıkardıkları neyse cıkartalım bari cıkartması. daha iyisi olmaması oyunun iyi olmasını gerektirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 nba live 98 döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aoe hd 4 dolardı merak ediyordum zaten aldım hemen :P gerçi oyun çok sorunlu diyorlar ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 daha önce ya indirim başlığında ya nba2k başlığında falan paylaşmıştım sanırım. pc'de bi kere arkadaşınla oynayamıyorsun lan. yok öle bi opsiyon. random biriyle oynayabiliyorsun sadece. saçmalığa gel. sırf o yüzden almadım 2k14'ü. 13'ü arkadaşla oynayalım diye almıştım ve o özelliğin olmadığını görünce şok olmuştum, küfür etmiştim bir ton 2k'ya. şimdi sizin yazdığınıza göre random biriyle oynamak da sıkıntılı yani hsaudfhau. fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 alan wake, flashback, another world aldim iyi bok yedim umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 alan wake iyidir, diğerlerini oynamadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 yazmıştım ama geride kaldı, elimde fazladan 4 ve 7 numaralı kartlardan var 1, 2 , 3 , 5, 8, 9 numaralar lazım değiştirmek isteyen çıkar mı :) iyi yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 mass effect serisi nasil? oynanir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bi de bu metascore'a guvenelim mi ya her oyun 90ustu mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sen gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Contrast baya keyifli oyunmus indirimli bulursaniz bence kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 senko said: mass effect serisi nasil? oynanir mi evet zevklidir baya özellikle ilk oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Mass Effect serisi baya dandik senko, sen seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 olm iyi mi kotu mu lan sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Grey's Anatomy meets NCIS in space konulu cuv cuv aksyon shooter oyunu. İlk oyun fena değildi de ikincisinde dialogları görünce beynime kan gitmedi bayılmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 me1'i al senko sadece, alan wake de bok gibi bi oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sabonis said: evet aldık bakalım. bi de şu swapper'ı alasım var. baya güzele benziyo o da... puzzle olsun güzel olsun, cüzdanı ekrana atiim, sıkıntı yok. yok mu la şu swapper'ı bilen oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aldim daha oynamadim daha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar