Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buy Game During Sale Never Play It AKA Steam Winter Sale Başladı!

aente

Öne çıkan mesajlar

Remember Me, grafik olsun, artwork olsun, genel konsept ve muzik olarak sahane. Gel gorki oyun baya fena lineer geciyor..bayabiliyor malesef...keske open world olsaydi, yada biraz asassin creed gibi falan.. :/

Bende Spacebase df9 aldim, ehuh bildigin Theme Hospital in space...Maia gibi super alpha degil, baya baya oynaniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nordhen said:

DarKRideR said:

la bu nba2k14'ün pc de online'ı yok mu akü

kurdum, 3 saattir adam bulamadım oynayacak. üstte 2 online falan yazıyor...

pc'de almayın abi nba, online sistemi rezalet. geçen sene 2 kişi oynayacaz diye ne taklalar atmıştık.

valla bilmiyordum, cidden rezaletmiş. Online için o kadar para verdim, bilsem korsan çekerdim...

Korsanı bile hak etmiyor gerçi şu oyun normalde de neyse işte ...
Sosyal ağlarda paylaş

başka basketbol oyunu yok ki karşılaştıralım.

Ayrıca bana kalırsa hiç iyi bir oyun değil. Görselliği vs. hoş ama yıllardır bir nebze ilerlemedi. Gerçi görsellik iyi de halen oyuncu tasarımları 99 yılı tier bazı isimler hariç... Yapay zekası inanılmaz kötü, özellikle My Career modu daha da rezalet. Menüler desen 95 yılı tier, 8bit oyunların daha kullanışlı ve kaliteli arayüzü var...

*fizik motoru da rezalet, top fiziği diye bir şey yok. Ele yapışık, PS2'deki PES'ler gibi fizik motoru. İnanılmaz hatalar oluyor, göze hoş gelmeyen fiziksel hatalar vs. LeBron, Durant, Rose gibi adamlarla hiç gerçekçi olmayan saçma sapan işler. Smaca kalkarsın faul çizgisinden önünde Lopez, Ibaka gibi adamlar olur ama onları iterek smacı vurursun. Smacı vururken ama Ibaka tek parça, kütlesel olarak böyle düz çizgide geriye doğru kayar. Fizik müdahale izlenimi falan yok vs. vs. vs.

İlk defa PC'ye aldım, şu online moduyla daha da battılar gözümde...

Bakalım Live geliyor. Umarım tokatlarlar şunları, 3 yıldır kasıyor adamlar en iyisiyle çıkıp darbeyi vurmak için. Bekliyorum...

*edit sonrası
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

nasi haketmiyor ya
daha iyi basketbol oyunu mu var?
adamlar mukemmele en yakin oyunu yaptilar belki de.
2k12=2k13=2k14 pc icin hic bir ozelligi kalmadı artık. evet oyun iyi ama oyle mukemmel degil. ps4 icin cıkardıkları mukemmel. ama pc icin cıkardıkları neyse cıkartalım bari cıkartması. daha iyisi olmaması oyunun iyi olmasını gerektirmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce ya indirim başlığında ya nba2k başlığında falan paylaşmıştım sanırım.
pc'de bi kere arkadaşınla oynayamıyorsun lan. yok öle bi opsiyon. random biriyle oynayabiliyorsun sadece. saçmalığa gel. sırf o yüzden almadım 2k14'ü. 13'ü arkadaşla oynayalım diye almıştım ve o özelliğin olmadığını görünce şok olmuştum, küfür etmiştim bir ton 2k'ya.

şimdi sizin yazdığınıza göre random biriyle oynamak da sıkıntılı yani hsaudfhau. fenaymış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...