senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 su heroes serisini hic oynamadim ya nasi bi oyun ki bunlar rts mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ne desen haklisin asilnda ama bi kere baslamayinca hep uzak durdum dota da oyle mesela bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 aliyim mi bu 6.yi seriye yabanci olan adam icin uygunmudur, oynatir mi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ya dota ben de hiç oynamadım o ayrı da heroes ne biliim çocukluk oyunu en azından tek bi pc başında sırayla oynamaca faln 5-6 arkadaş ^_^ ben de düşündüm ama sonra yine commentleri okudum hiç kimse recommend etmemiş, kesinlikle almayın bu oyunu falna demiş ben de etkileniorum öyle yorumlardan almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 senko said: su heroes serisini hic oynamadim ya nasi bi oyun ki bunlar rts mi Turn Based strategy türünde tüm Heroes oyunları. Kaynak topla,ordu kur,düşman kalesine ele geçir mantığında işliyor sistem.Bir sürü farklı faction ve hepsinin kendine özel skill,abilityleri ve mobları var.Moblarında ayrıca kendi spell ve abilityleri var. Heroes 3 ile başlayabilirsin seriye vaktin varsa yoksa direk bundan başla,gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun arasındadır direk.Aslında içlerinde en iyi HoMaM II ama grafiklerini bünyen kaldırmayabilir. Heroes 4 ve 5 bence serinin en gereksizleri.Gerçi 5. oyun expansionlardan sonra baya toparlamış ama ben yüzüne bile bakmadım. Heroes 6 release de feci durumdaydı.Şu son patch ve expansionla bugları falan baya temizlediler.Şuanki hali heroes 3 ün güncel versiyonu gibi.Müzikleri falan 3. oyundan araklamışlar gayette güzel olmuş. Reviewlardan düşük not almamasının en büyük sebebi ubi nin saçma sapan server sorunları ve oyunun paso crash yemesiydi.Son 1-2 aydır bir kere bile sorun yaşamadım ben. Özetle alıp oynayın ulan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 heroes oynamamış :) 3'den sonra ben de bi daha uğramadım gerçi ama hiç heroes oynamamış adam olmaz lan (adam değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 steam e bir tek ben mi giremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 lanet olsun aliom tamam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 2 tane tradıng card verdı bana ne yapcam bunlarla?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Onlar combatta luck veriyor,dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 arkasında apple'a ver yazıyor okumadın mı ? :S çevir kartı bu arada eden'i alın, cok tatlı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: lanet olsun aliom tamam ;) heroes'u begenirsen combat ve oynayis olarak benzeri kings bounty serisi var kesinlikle oneririm baya eglenceli o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: 2 tane tradıng card verdı bana ne yapcam bunlarla?? Steam markete bak. İstediğin bir şey bulursan onlar için trade edersin ya da uğraşamam diyorsan ya sat ya arkadaşlarına ver. Badge yapılıyor onlarla. Badge'i tamamlayınca tf2, cs go, dota gibi oyunlara item veriyor falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 tanesi 0.2 dolar ediyormus ya satsam nolcak 2 tane var isteyen varsa veriyim burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: tanesi 0.2 dolar ediyormus ya satsam nolcak 2 tane var isteyen varsa veriyim burdan ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 fo3 ultimate alsam mı? gerçi patide fo3 almayanı sopayla kovalıyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 fo3 milenyumun en dandik oyunu oldugundan alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dworgian said: fo3 ultimate alsam mı? gerçi patide fo3 almayanı sopayla kovalıyorlar ama. abi fo3 u ayrı alma pack felan b ulursan new vegas felan toplu alırsın götüm gibi oyun ama işte idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya new vegas işte amaan. ultimate olanı 6 küsur new vegas 2.79 mu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 BonePART said: senko said: tanesi 0.2 dolar ediyormus ya satsam nolcak 2 tane var isteyen varsa veriyim burdan ver bana pmle steam name'ini gondereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bioshock triple pack göz kıpıyor yine 15 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Keske 3u de olmasa 15den o pakedi alsam dedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Olm o 2 centler de birikr birike 200 dolar oluyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi fo3 degil new vegas indirimde olan. 2.48 normal, 6 kusur ultimate. Alinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar