Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buy Game During Sale Never Play It AKA Steam Winter Sale Başladı!

aente

Öne çıkan mesajlar

ya dota ben de hiç oynamadım o ayrı da heroes ne biliim çocukluk oyunu en azından tek bi pc başında sırayla oynamaca faln 5-6 arkadaş ^_^

ben de düşündüm ama sonra yine commentleri okudum hiç kimse recommend etmemiş, kesinlikle almayın bu oyunu falna demiş

ben de etkileniorum öyle yorumlardan almadım :)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

su heroes serisini hic oynamadim ya
nasi bi oyun ki bunlar
rts mi

Turn Based strategy türünde tüm Heroes oyunları.
Kaynak topla,ordu kur,düşman kalesine ele geçir mantığında işliyor sistem.Bir sürü farklı faction ve hepsinin kendine özel skill,abilityleri ve mobları var.Moblarında ayrıca kendi spell ve abilityleri var.

Heroes 3 ile başlayabilirsin seriye vaktin varsa yoksa direk bundan başla,gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun arasındadır direk.Aslında içlerinde en iyi HoMaM II ama grafiklerini bünyen kaldırmayabilir.

Heroes 4 ve 5 bence serinin en gereksizleri.Gerçi 5. oyun expansionlardan sonra baya toparlamış ama ben yüzüne bile bakmadım.

Heroes 6 release de feci durumdaydı.Şu son patch ve expansionla bugları falan baya temizlediler.Şuanki hali heroes 3 ün güncel versiyonu gibi.Müzikleri falan 3. oyundan araklamışlar gayette güzel olmuş.

Reviewlardan düşük not almamasının en büyük sebebi ubi nin saçma sapan server sorunları ve oyunun paso crash yemesiydi.Son 1-2 aydır bir kere bile sorun yaşamadım ben.

Özetle alıp oynayın ulan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...