Sufi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 gelişen olaylardan sonra endişeye kapıldım gelip kutumu açarlarsa sakata gelir miyim diyerekten. neyse kendim açıp baktım kutumu, içim rahatladı. birkaç miyadını doldurmuş ekran kartı ve lan kartı, bir akımölçer, eski birkaç takım gitar teli, bir sandık dolusu frp zarı. gerçi o takım takım frp zar setleri adamı fena sakata getirebilir. onları çıkarsam mı kutudan? bence siz de ayakkabı kutularınızı kontrol edin. sakat sukat işlere bulaşmış olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 komple at bence o kutuyu hic bi işe yaramıyor ben 5 yıl tuttum öyle bi kutu ondan söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Orta yas komiksizligi fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ulan benim ayakkabı kutusunda eski sevgilimin hediye ve eşyaları var lan. püüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 aynen ya geçmişe özlem duyan orta yaşlı adam gelmiş kısır bir konu açmış resmen eheh ilk sayfayı geçmesi için polemik başlatmalıyız. İSPATLAMAZSAN ŞEREFSİZSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bitane de ben çok can yaktımcı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 e yaktım tabi yalan yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bi kutuda 1$ banknotlar var birsuru yurtdisindan donunce cepte kalan paraustleri kiyamiyorum onlari atmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ay çok şiriiinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 gel gör ki akpye oy veren adam gelsin böyle konu acsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xqdT4aZHxR4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sufi doksanlarda Hayalet izlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 thread level: egemen bağış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar