imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kimse kusura bakmasın, gamze de hakkını helal etsin ama şu video milli gururumuzdur arkadaşlar. ali kırcaların, deniz baykalların videolarından başka celebrity bilemedik. hülya avşarın berlin in berlin filmindeki sahnesiyle coştuk, 70 lerde çekilmiş hülya koçyiğit'e benzeyen bi kadını bizim celebrity pronu diye sahiplendik, "olm adile naşit'in pronu varmış" diye efsaneler ürettik ama bu görüntü gerçekten milattı, gerçekti, bir neslin, bir ulusun yükselişiydi resmen. zincirlerimizi kırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Zincirleri kirdiktan sonra, 3. Cekmeceden ilkokuldan kalma HaTas marka cetveller gun isigina tekrar cikma basarisi gosterdi. Hemen sonra da iki veya uc yerinden kirilma suretiyle bayrampasa coplugunde yatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben peçetelere kırdım zincirlerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yalnız gamzeyi hatırladığım kadar demirkolu da hatırlıyorum. demek ki adam iyi muz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Buradan birinin çıkıp 'yok lan çok küçüktü demirkolun ki ' falan diye bir 'benim pipim çok büyük' rpsi yapmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benim soyadım adamantiumkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ; D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 GAMZE DE FENA AMA HE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Vingthor said: iyi asılırdım ben buna ya çok iyiydi helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bende o telefonun aynısı vardı o dönemler adam gamze'yi çekiyodu ben günbatımını allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 gel benimkini çek. eheheheh rehreheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benimkini de çek kehekh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 çek çek ...mı da çek amuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 imamizer said: kimse kusura bakmasın, gamze de hakkını helal etsin ama şu video milli gururumuzdur arkadaşlar. ali kırcaların, deniz baykalların videolarından başka celebrity bilemedik. hülya avşarın berlin in berlin filmindeki sahnesiyle coştuk, 70 lerde çekilmiş hülya koçyiğit'e benzeyen bi kadını bizim celebrity pronu diye sahiplendik, "olm adile naşit'in pronu varmış" diye efsaneler ürettik ama bu görüntü gerçekten milattı, gerçekti, bir neslin, bir ulusun yükselişiydi resmen. zincirlerimizi kırdık. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bunca yıl sonra adamın pipisini hatırlamak da ayrı bi durum tabi. sevgili paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Killer said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/995284_717754638257633_2088308712_n.jpg Kahretsin... Pikseline vuruldum ben onun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kapıcılar kralının falan hd si yapılmıştı. bu görüntünün de yapılsın afghjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Killer said: GAMZE DE FENA AMA HE Resmen 60lık HDDyi çıkardı, izledi ve geldi AHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 benim için hep hd kalitesindeydi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 dikkat ettim bu kadar adam itinayla -de leri hep düzgün ayırdı. osbirciydik ama dersimize de çalıştık. http://www.adnetonline.org/:/HTML/Topics/PTSD/Bibliography%20-%20PTSD/soldier%20tears.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 o telefon da ne zengin işiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ahahaha LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 niye boldladin ki simdi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 BalisticGel said: Saeros said: bende o telefonun aynısı vardı o dönemler adam gamze'yi çekiyodu ben günbatımını allah kahretsinI ıh Toplar ateşe hazır kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 İmama yazmış cevaben de, adam fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar