Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Restart Atıyor

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Günaydın

sayın gurular dün dead island oynarken pc çat diye kendini resetledi. suçu oyunda aradım ama bugün aynı şekilde cs:go oynarken resetledi. dead island'da falan daha hızlı resetlemeye başladı, 5 dk'da resetlediği oldu. direkt aklıma ısınma geldi. cpu veya gpu üzerinde. en son oyunu oynamaya başladığımızda ısıyı paralel kontrol ederek oynadım. gpu 45 ile 65 arasında gitti geldi (resetlediğinde 65'di), cpu sürekli olarak 45 ile 60 aralığındaydı. resetlediğinde 56 falandı. cpu'nun olması gereken değeri bilmediğim için bilmiyorum ama gpu için herhalde 65 derece yüksek değil (gtx 680 directcu ii).

son zamanlarda kasada yaptığım değişiklikler şunlar : arkadaki yarım yamalak çalışan fanı (bozulmuştu, tam dönmüyordu devir sayısı düşmüştü falan) yeni bir fan ile değiştirdim. aynı boyutta çıkarttığım ile ama kalitesi daha yüksek bir şey. bu psu'da bir probleme sebep olmuş olabilir mi? hani bunun dışında hiçbir şey değiştirmedim. fanları yeniden takarken acaba suckion - blow'u yanlış mı yaptım dedim, netten baktım o da değil. yan suckion, arka blow, ön suckion, top blow şu an.

windows'ta böyle bir problemimiz yok sadece oyunlarda. benim aklım yetmedi sadece sıcaklık geldi, sıcaklık da öyle korkutan veya dalgalanan bir halde değil gibi.

bir fikir verin please.
Sosyal ağlarda paylaş

700 veya 750 idi diye hatırlıyorum.

2011'de almıştım kasa ile gelenlerden.

tek taktığım parça yeni fan abi işte ama olmayan bir slot'a takmadım, var olanın yerine taktım çıkartıp da.

ne yazık ki yok psu başka, biri şey demiş furmark + linx aynı anda çalıştır psu patlamıyorsa sorun yoktur diyor. mantıklı mı bu?
Sosyal ağlarda paylaş

abi sorun ramde olsa windows'da işlem yaparkende problem yaşamam mı? o kadar excelde macro zart zurt çalıştırıyorum. bilmediğimden soruyorum.

sadece oyunda olması ve ram arasındaki bağlantıyı şey edemedim.

csgo ve dead island benim rig'i stress edecek oyunlar değil zaten, bf4 oynuyordum 2 gün önce (fan ı taktıktan sonra) saatlerce tık demedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...