Feamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 800 ve 900k achivemntları güzel şeyler ama zor 10 gün kalmış said: In-game combat lessons & companion video We are working with top medieval martial arts experts and it would be a shame if their expertise does not get to shine in the game. With extra money, we shall add visual in-game fencing lessons. Every new move your character learns will be explained and shown in detail in-game by your teacher, the combat master. We will also create detailed an instructional video that features basic combat techniques with different medieval weapons. The video will be free to access for everyone from the Knight tier upwards (inclusive). Tournament mode We are proud of the innovative combat in Kingdome Come: Deliverance. While our title is primarily a story-based game, the combat mechanics are very deep for those that are interested in seriously honing their skills. We want to give you a chance to do just that. If we reach this stretch goal, we shall add a special Tournament mode, where you can don any equipment you like, choose your opponent or opponents and enter a medieval Tournament and try to win by authentic rules. There will be several combat modes and you can use them as a training as well as a way of earning bragging rights with your buddies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SnKbKkhHXrQ&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 çok iyi beyaaaaaa, dediklerini yaparlar inşallah ayrıca videonun başında ve sonunda ortaçağ savaşlarını çok güzel canlandırmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 800k doğru gidiyor... https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/001/615/159/c8e2119738224940e4ec36901a52b1f9_large.png?1391977169 https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/001/615/031/a361865b1aaf4da574657961f25aaeac_large.png?1391974297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 oha Mafianın ekipmiş bunu yapan, alayım ben o zaman en ucuzundan 2015 aralık demişler en az 2016 yani yuh, vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ya ne kaldı 2015 şe şurada, bunu almayıp neyi alacan ama hala neyi yapacaklar 2015 aralığına kadar onu anlamadım, bitmiş çoğu oyundan bile daha tam adamların videoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 planescape torment 2, pillars of eternity, daoc unchained everquest next vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 combat baya qte gibi değil mi. O kadar da iyi gelmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 hani büyü yok ejderha yok, supernatural şeyler yok herşey gerçekçi diyip de atın ıslıkla gelmesi,(şu skyrim'de bile yok sonradan ekledilerse bilmem) tek tuşla blocklama falan sarmadı beni. bir de parayı veriyosun act 1 veriyor sana sadece, senden topladığı paralarla 2 ve 3'ü de yapacak ama sen alamıyorsun, ekstra gene ödeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 combat daha ne kadar gerçekçi olabilir? veya kafanızda gerçekçi kombatdan ne anlıyorsunuz? 30 saat oyun süresi olan act1 olan kaçtane oyun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 realistic dedin mi o iş patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Feamer said: combat daha ne kadar gerçekçi olabilir? veya kafanızda gerçekçi kombatdan ne anlıyorsunuz? adamın kolunu kesip sonra kendi koluyla dövebilmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 adamlar gayet yapmışlar, görünen o, bu kadar iyisini filmlerde bile göremek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 şu son update videosu baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi 30 saat oyuyn süresi open world rpg için hiçbirşey biliyorsun değil mi? adamların referans aldığı oyunlar RDR, assasin's creed falan bunlar aksiyon oyunları ama videolarda sürekli biz RPG yapıyoruz diyorlar. 30 saat inanılmaz az. ha act 1 2 3 birleşir 100 saat olur, harita zaten büyüyecek o zaman lafım olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 skyrim i 70 saat oynamıştım anca baymıştı ki yapacak daha o kadar çok şey vardı ki sonuna kadar oynasam rahat 150 saat olurdu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 skyrimin vaat edilen oyun süresi ne kadar? bioshock 23 saatde bitti &60 ach ile son tompraider 24 saat, %100 harita %60 ach ile bitti kaldı ki ejderhalık yapar yavaş oynarım ben stalkırların biri 60 saat, biri 35, biri 24 saat sürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 oyunda herşey scripted olacak belli zaten. oyunda sadece bir tane büyük siege battle olacakmış onda da sen kendini yönetiyosun, herşey bir senaryo çerçevesinde ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 öyle olsa bile 30 saat az olabilir ama abartacak bir durum yok ayrıca, oyun falan olmasa sadece arena yapacağın, yapay zekaya karşı böyle dövüşeceksin deseler yine verirdim parayı, tarz meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 assasin's creed oyna aynı combat var. ac2'yi tavsiye ederim 22 saatte platinum almıştım. tek tuş block yapıyo saldırı zamanında basarsan parry yapıyo bunun aynısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kusura bakma ama assainonun kombatını tuvalet kağıdı olarak kullanırım anca herşey olabilir ama şu vidyoların tırnağı bile olamaz gerçi oyun bi çıksın ondan sonra konuşmak lazım ama vaat edilenler güzel, ben adamları samimi buldum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Realistic olacaksa, o dönemde gerçek bir ordunun parçası asker gibi hissetmek için, yağma, tecavüz, kundaklama, çiftçinin elindeki alma, köyü yakıp yıkma gibi unsurları eklerlerse güzel olur. Dayz deki yaratıcı bir oyuncunun diğeri üzerinde yaptığı deneysel tarzda eylemler yapmamıza olanak sağlarsa güzel olur. Salt combat gerçekçiliği üzerine oynanmasın, mesela esir alınma olsun. UO oynarken bir gerilim vardı, onu sağlayabilirler ve daha ötesine taşırlarsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Feamer said: skyrimin vaat edilen oyun süresi ne kadar? bioshock 23 saatde bitti &60 ach ile son tompraider 24 saat, %100 harita %60 ach ile bitti kaldı ki ejderhalık yapar yavaş oynarım ben stalkırların biri 60 saat, biri 35, biri 24 saat sürmüş stalkır ı nasıl o kadar oynamıştın ya :P benim en fazla 20-25 saat sürmüştür. gerçi onda ana hikayeyi takip edince oyun hemen bitiyordu herhalde pek etrafı dolaşmadan ana hikayeyi takip etmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 60 saat olan clear sky, diyorum ya ejdarha gibi oynuyorum ben, skyirm: 670 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Law said: Realistic olacaksa, o dönemde gerçek bir ordunun parçası asker gibi hissetmek için, yağma, tecavüz, kundaklama, çiftçinin elindeki alma, köyü yakıp yıkma gibi unsurları eklerlerse güzel olur. Dayz deki yaratıcı bir oyuncunun diğeri üzerinde yaptığı deneysel tarzda eylemler yapmamıza olanak sağlarsa güzel olur. Salt combat gerçekçiliği üzerine oynanmasın, mesela esir alınma olsun. UO oynarken bir gerilim vardı, onu sağlayabilirler ve daha ötesine taşırlarsa güzel olur. Mount&Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar