Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

axedice

Öne çıkan mesajlar

800 ve 900k achivemntları güzel şeyler ama zor 10 gün kalmış

said:
In-game combat lessons & companion video

We are working with top medieval martial arts experts and it would be a shame if their expertise does not get to shine in the game. With extra money, we shall add visual in-game fencing lessons. Every new move your character learns will be explained and shown in detail in-game by your teacher, the combat master.

We will also create detailed an instructional video that features basic combat techniques with different medieval weapons. The video will be free to access for everyone from the Knight tier upwards (inclusive).

Tournament mode

We are proud of the innovative combat in Kingdome Come: Deliverance. While our title is primarily a story-based game, the combat mechanics are very deep for those that are interested in seriously honing their skills. We want to give you a chance to do just that.

If we reach this stretch goal, we shall add a special Tournament mode, where you can don any equipment you like, choose your opponent or opponents and enter a medieval Tournament and try to win by authentic rules. There will be several combat modes and you can use them as a training as well as a way of earning bragging rights with your buddies.
Sosyal ağlarda paylaş

hani büyü yok ejderha yok, supernatural şeyler yok herşey gerçekçi diyip de atın ıslıkla gelmesi,(şu skyrim'de bile yok sonradan ekledilerse bilmem) tek tuşla blocklama falan sarmadı beni. bir de parayı veriyosun act 1 veriyor sana sadece, senden topladığı paralarla 2 ve 3'ü de yapacak ama sen alamıyorsun, ekstra gene ödeyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 30 saat oyuyn süresi open world rpg için hiçbirşey biliyorsun değil mi? adamların referans aldığı oyunlar RDR, assasin's creed falan bunlar aksiyon oyunları ama videolarda sürekli biz RPG yapıyoruz diyorlar. 30 saat inanılmaz az. ha act 1 2 3 birleşir 100 saat olur, harita zaten büyüyecek o zaman lafım olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Realistic olacaksa, o dönemde gerçek bir ordunun parçası asker gibi hissetmek için, yağma, tecavüz, kundaklama, çiftçinin elindeki alma, köyü yakıp yıkma gibi unsurları eklerlerse güzel olur. Dayz deki yaratıcı bir oyuncunun diğeri üzerinde yaptığı deneysel tarzda eylemler yapmamıza olanak sağlarsa güzel olur.

Salt combat gerçekçiliği üzerine oynanmasın, mesela esir alınma olsun. UO oynarken bir gerilim vardı, onu sağlayabilirler ve daha ötesine taşırlarsa güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

skyrimin vaat edilen oyun süresi ne kadar?

bioshock 23 saatde bitti &60 ach ile

son tompraider 24 saat, %100 harita %60 ach ile bitti

kaldı ki ejderhalık yapar yavaş oynarım ben

stalkırların biri 60 saat, biri 35, biri 24 saat sürmüş

stalkır ı nasıl o kadar oynamıştın ya :P benim en fazla 20-25 saat sürmüştür.

gerçi onda ana hikayeyi takip edince oyun hemen bitiyordu herhalde pek etrafı dolaşmadan ana hikayeyi takip etmiştim ben
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Realistic olacaksa, o dönemde gerçek bir ordunun parçası asker gibi hissetmek için, yağma, tecavüz, kundaklama, çiftçinin elindeki alma, köyü yakıp yıkma gibi unsurları eklerlerse güzel olur. Dayz deki yaratıcı bir oyuncunun diğeri üzerinde yaptığı deneysel tarzda eylemler yapmamıza olanak sağlarsa güzel olur.

Salt combat gerçekçiliği üzerine oynanmasın, mesela esir alınma olsun. UO oynarken bir gerilim vardı, onu sağlayabilirler ve daha ötesine taşırlarsa güzel olur.

Mount&Blade
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...