Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Kingdom Come: Deliverance 2's upcoming 1.2 update has a ridiculous 34 pages of patch notes
🤔

114 saat oldu

İkinci haritaya yeni adım attım ve hiç hata ile karşılaşmadım. Arkadaşım 85 saat ve hata görmedi.

..

kizillelma tarafından düzenlendi
Yama ..
Mesaj tarihi:
kizillelma, 07.03.2025 16:51 tarihinde dedi ki:

Arkadaşım 85 saat ve hata görmedi.

..

hata var da sadece oyun kırıcı değil 😄 bazen kamera birisini gösteriyo ama kimse yok. bir de çoğu kişide de gördüm mesela Otto ile ilk konuşma sırasında otururken elbisesi sürekli sallanıyordu 😄 

Mesaj tarihi:
Oce4n, 07.03.2025 18:30 tarihinde dedi ki:

hata var da sadece oyun kırıcı değil 😄 bazen kamera birisini gösteriyo ama kimse yok. bir de çoğu kişide de gördüm mesela Otto ile ilk konuşma sırasında otururken elbisesi sürekli sallanıyordu 😄 

kemeri di mi ahgşjksgsa çok sinir bozucuydu o tüm sinematik

• Like 1
Mesaj tarihi:

Kingdom Come: Deliverance 2 – Hotfix 1.2.2 

Hotfix 1.2.2 is here, addressing several important issues across gameplay, UI, and platform-specific fixes. Read on for the full details. 

Fixes and Improvements 

Room Renting 

Fixed an issue where players would still be considered trespassing in rented rooms after leaving the map and returning. 

User Interface 

Removed the New Game option from the in-game pause menu to prevent accidental overwrites of existing playlines. A more robust solution will be implemented in a future update. 

Into the Underworld Quest 

Fixed an issue where Goatskin would disappear when loading a save from version 1.1.X after updating to version 1.2. 

Platform-Specific Fixes 

PlayStation 5: Resolved visual artifacts occurring in Performance mode. 

PC: Fixed an issue where closing the barber overlay with a mouse would break the main menu. 

This hotfix ensures a smoother experience as we continue refining the game. Thanks for your patience and support! 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Oyunu oynadığımdan beri hussite wars, sigismund, vb dönem Wikipedia dalışlarında buluyorum kendimi

jan zizek ve hussite wars’ın ilk çatışmalarından birinin wikisini okuyordum

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Sudoměř

Çamura saplanmış şövalyelere saldıran flail’li köylüler mental image’i çok hoşuma gitti

baz battles tarzı bi kanaldan bi animasyonunu bulup, bi cuara sarıp keyif yapayım diye bakarken filmini buldum youtube’da

Tam çağında doğmuşum ya, uzay yahut Amazonları keşfedemeyecem tamam

ama oyundan wikipediye ve ordan youtube’a uzanan rabbithole’un verebileceği dopamini sonuna kadar sıyırıyorum 

• Like 2
  • Yeni Oluştur...