aente Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Merhaba sayın patiler, Bir Steam Winter Sale olmasa da, elimde uygun fiyatlardan oyunlar, promo codelar falan mevcut şöyle bir listesini bırakayım, size uygun gelen bir şey varsa, Steam'in indirimlerinden falan da daha uygun gelirse, bir mesaj atarsınız. The Liste, -Assassin's Creed IV - Black Flag Special Edition (Uplay) = 27$ (Bunun zaten bir Steamworks durumu yok, Steam'den de alsanız yine Uplay açtıracak, badge falan da vermiyor). -SimCity 2013 (Origin) = 25$ -THIEF (Şubat'ta çıkacak bildiğiniz üzere) = 30$ - Ayrıca bunu alırsanız, DiRT 3, Sleeping Dogs, Deus Ex, Hitman Absolution, Far Cry 3 Blood Dragon oyunlarından bir tanesi bedava geliyor. -Batman: Arkham Origins Steam = 25$ (Bu Winter sale'de %50 girebilir de girmeyebilir de, girerse Steam'den aynı fiyata alırsınız girmez de almak isterseniz burdayım :) -Splinter Cell - Blacklist Deluxe Edition (Uplay) = 19$ -Marvel Heroes - 2.600 Coins (Ederi 25$) benim fiyatım = 15$ -Warframe - 465 Platinum (Ederi 25$) benim fiyatım = 15$ Tüm bunlar için ödemeyi Paypal, Havale ya da aradaki komisyon ücretlerini kabul ederek, Sahibinden, Sanalpazar tarzı sitelerden alabilirsiniz. Winter Sale döneminde, sana oyun alayım sen de bana oyunu ver derseniz o da olur, bu aralar muhtemelen 2-3 oyun alırım, onlardan biriyle takas edebiliriz yani. - Bir de ek olarak, bir adet Razer Lachesis mouse satıyorum. Aldıktan sonra ortalam 1.5 - 2 ay civarı kullandım kullanmadım. D&R'dan alındığı için 1.5 seneye yakın garantisi devam eder bir şekilde duruyor. Görsel ya da teknik bir sıkıntısı yok, ben Thermaltake mousela daha rahat ettiğim için kullanmıyorum. Boş yere çürümesin diye de satıyorum. Sahibinden fiyatı 115 TL, Pati fiyatı 100 TL(Kargo sizden). Stok durumum değişken olduğundan mesaj atıp durumu sorun, her zaman kalmıyor kodlar elimde, ama bitse de bir kaç güne geliyor. - Referans müşterim Densiz var :), bir de Battlefield 4 keyi satışımı sayarsak Dreagloth var. Bıngıldak The HYPE'ı da kefil listeme yazabilirim eheh. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 maus fiyatı çok güzel ihtiyacım olsa keşke de alsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 (tu) başı götü oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Param olsa dalacağım fiyatlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ipnenin önde gideni (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar