Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #2

quixef

Öne çıkan mesajlar

abi nutella ve 12 adalar en komikleri.

bir de yani ben bu fotoğrafları mesela daha önce hiç görmemişim. Görünce Atatürk'ün ne kadar güzel güldüğünü falan farkettim. Yaptıklarının yanında insan vasfı olarak da kafamda daha babacan bi model belirdi. Bu ne benim Atatürk imajımı da delmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

BabacumMostors said:

atatürk putlaştırıldıkça daha bunun gibi sürüyle şey çıkar
bu tür konular ailede biter, aile düzgün yetiştirdiği sürece birey aynı anda hem saygı duyup hem de bu görsellere gülebilir
görsellere gülüyor olmam adamın yaptıklarını görmezden gelip ona karşı duyduğum saygıyı yitirmeme neden olmaz, elmayla armudu toplamıyorum en nihayetinde
atatürk kutsal bir değer değil bir fikir ve eylem adamıdır bunun farkına varmak lazım öncelikle, (hakarete varmadığı sürece) insanla dalga geçilebilir, fikirlerle çatışılır

Güzel kardeşim putlaştırmaya veya peygambere yaptıkları gibi sakalına bilmemnesine sürünmeye biz de karşıyız. Bunu yapan kemalistim diye geçinen ve bunun için millete eziyet çektirenlerden de nefret ederim.

Ancak buradaki olay farklı, burada incici kafasız ergenlerin bi bok bilmeden cahil cücük beyinleriylen herşeye küfretme, herşeyi itibarsızlaştırma hareketi var, buna kıskıs gülenler de dinci butthurt kesimler.

Atatürk bu ülkenin son dönemde çıkardığı en önemli devlet adamı, kendisi ve en yakınındakiler hayatlarını bu ülkeyi raya sokmaya adamışlar. Böyle çoluğun çocuğun eğlencesi olacak herhangi bir acun ünlüsü değiller.
Bunun aile terbiyesiyle falan alakası da yok, hem Atatürkün şahsını, hem de dolaylı yoldan ülkeye kazandırdığı kazanımları devrimleri itibarsızlaştırıyorlar bu salaklar, alttan gelen daha ufak nesile daha da kötü etki edecektir bu.

o ufak neslin anası babası ekmek beyinliyse bu tür görsellere zaten ihtiyaçları yok, bir devrimi itibarsızlaştırmak onu unutturarak başlar dalga geçerek değil

sen çocuğa bu bilgiyi aşılayabildiğin zaman zaten ne gelirse gelsin aklı başında biri bu örseller çıktı diye ne o kişiyi nede devrimleri itbarsızlaştırır, altın çamura düşünce değersizleşmez.. ama piyasalarda hızlı bir düşüş var evet
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl eşine, kızına, çocuğuna laf edilince kızıyorsan (diye farz ediyoruz) insanların da başka somut veya soyut şeyleri, hayatlarında benzer noktalara koyup, sahiplenmeleri de olağan bir durumdur.

bunu saçma argümlarla elerştirmek de ezik elitlik olur.

not: yapılan görselleri bende komik buluyorum, hatta bir çoğunu arşive bile attım da mesele o değil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...