pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 en güzeli nutellalı olandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hayır ben gülüyorum da tartışmayın resim koyun işte frendşip, coys of layf et setera et setera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kapattırmışlar bütün sayfaları şikayet ede ede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 abi nutella ve 12 adalar en komikleri. bir de yani ben bu fotoğrafları mesela daha önce hiç görmemişim. Görünce Atatürk'ün ne kadar güzel güldüğünü falan farkettim. Yaptıklarının yanında insan vasfı olarak da kafamda daha babacan bi model belirdi. Bu ne benim Atatürk imajımı da delmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 en iyilerinden birini dün facebookta gördüm. atatürk bilgisayar başındayı montro anlaşmasını kabul ediyordu. next next next kabul ediyorum yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 küfürlü https://pbs.twimg.com/media/Bb1yPhjIEAAXSNL.jpg asdfasdfsafdas ben en çok buna güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Sparkcaster said: Cons said: http://24.media.tumblr.com/b16009afe676df94c5a92b4a78f0b619/tumblr_ms399qnEIW1qbdh3co1_1280.png HAHAHAHAYAHAHAHAEHAEHAEHAEHAEHAEHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 AHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Eziklik değil de kutsallık bilinciyle büyüme, yüceltilen değerlerin asla dokunulamaz olarak beyne kazınması. Allah peygamber kitap kutsaldır laf söyletmeyiz zihniyetinden hiç bir farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 http://31.media.tumblr.com/944e2a1f30f7c56c8ba8cd1803de321e/tumblr_mvfwg6jquS1qbdh3co1_1280.jpg burdaki muhafazakar arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 çeto mu lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 "Tatar Ramazan" said: BabacumMostors said: atatürk putlaştırıldıkça daha bunun gibi sürüyle şey çıkar bu tür konular ailede biter, aile düzgün yetiştirdiği sürece birey aynı anda hem saygı duyup hem de bu görsellere gülebilir görsellere gülüyor olmam adamın yaptıklarını görmezden gelip ona karşı duyduğum saygıyı yitirmeme neden olmaz, elmayla armudu toplamıyorum en nihayetinde atatürk kutsal bir değer değil bir fikir ve eylem adamıdır bunun farkına varmak lazım öncelikle, (hakarete varmadığı sürece) insanla dalga geçilebilir, fikirlerle çatışılır Güzel kardeşim putlaştırmaya veya peygambere yaptıkları gibi sakalına bilmemnesine sürünmeye biz de karşıyız. Bunu yapan kemalistim diye geçinen ve bunun için millete eziyet çektirenlerden de nefret ederim. Ancak buradaki olay farklı, burada incici kafasız ergenlerin bi bok bilmeden cahil cücük beyinleriylen herşeye küfretme, herşeyi itibarsızlaştırma hareketi var, buna kıskıs gülenler de dinci butthurt kesimler. Atatürk bu ülkenin son dönemde çıkardığı en önemli devlet adamı, kendisi ve en yakınındakiler hayatlarını bu ülkeyi raya sokmaya adamışlar. Böyle çoluğun çocuğun eğlencesi olacak herhangi bir acun ünlüsü değiller. Bunun aile terbiyesiyle falan alakası da yok, hem Atatürkün şahsını, hem de dolaylı yoldan ülkeye kazandırdığı kazanımları devrimleri itibarsızlaştırıyorlar bu salaklar, alttan gelen daha ufak nesile daha da kötü etki edecektir bu. o ufak neslin anası babası ekmek beyinliyse bu tür görsellere zaten ihtiyaçları yok, bir devrimi itibarsızlaştırmak onu unutturarak başlar dalga geçerek değil sen çocuğa bu bilgiyi aşılayabildiğin zaman zaten ne gelirse gelsin aklı başında biri bu örseller çıktı diye ne o kişiyi nede devrimleri itbarsızlaştırır, altın çamura düşünce değersizleşmez.. ama piyasalarda hızlı bir düşüş var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 çeto, apo der gibi oldu. güzel oldu aslında lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 çeto tam bir örgüt lideri mahlası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 nasıl eşine, kızına, çocuğuna laf edilince kızıyorsan (diye farz ediyoruz) insanların da başka somut veya soyut şeyleri, hayatlarında benzer noktalara koyup, sahiplenmeleri de olağan bir durumdur. bunu saçma argümlarla elerştirmek de ezik elitlik olur. not: yapılan görselleri bende komik buluyorum, hatta bir çoğunu arşive bile attım da mesele o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 feamer mesele ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 EZİK ELİTLİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 feamer ne içiyorsun merak ediyorum. şu bilecik fotosunda yada ismet çıkar şunu dediği fotoda mesela ne gibi hakaret var sence? komik lan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 siz ne içiyorsunuz asıl, diyorum komik bunlar, arşive bile koydum, ama yazdığım yazının meselesi bunlar değil diyorum daha doğrusu, bayrağa sesleniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 tamam neymiş mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 imamizer said: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p526x296/1497696_10153571678690613_540645359_n.jpg jfgsfhdjgdshds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 http://i.imgur.com/D8tETe0.jpg http://i.imgur.com/nyZp3eF.jpg http://i.imgur.com/bR9qPmb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 axedice said: Eziklik değil de kutsallık bilinciyle büyüme, yüceltilen değerlerin asla dokunulamaz olarak beyne kazınması. Allah peygamber kitap kutsaldır laf söyletmeyiz zihniyetinden hiç bir farkı yok şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ne bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar