Grego Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 • Bunlar(da) benim yaptıklarım, vakti ve ilgisi olanların yorum ve önerilerini beklerim. Şuradan. Şuradana üşenenenler için temsili örnek; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sol üstteki boş kare çok canımı sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 photographer said: sol üstteki boş kare çok canımı sıktı • hani nerde? ~ tamam gördüm. oraya yazı geliyor normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 baya olmuş, eline sağlık. olumlarının devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Direk olmus. (tu) Su anda hangi ulkede yasiyorsun bakim sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 • imamizer, cuce, black-ice teşekkürler. mono said: Direk olmus. (tu) Su anda hangi ulkede yasiyorsun bakim sen? ~ türkiyelerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 o kadar güzel tasarım fln arasından en yanlışını temsili resim olarak koymuşsun, cuce mono fln olmuş yazdi diye baktım es geciyodum yoksa : ) hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 güzelmiş tshirt serisini beğendim baya otto serisi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 t-shirtler baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 baya sevdim kafanı, t-shirt'leri alabileceğimiz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 tshirtler çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 t-shirtleri alabileceğimiz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 abaav detaylara bak http://behance.vo.llnwd.net/rendition/modules/33862579/disp/38638de9241ed9aef80ec2f139019e20.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 oha hakkaten şaşırtıcı derecede başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 • fin, programer, arcane, spiders danger, skyfire teşekkürler. Daesu said: o kadar güzel tasarım fln arasından en yanlışını temsili resim olarak koymuşsun, cuce mono fln olmuş yazdi diye baktım es geciyodum yoksa : ) hf ~ tshirtler ticari olduğu için bende o kadar ön planda değiller sanırım. yav said: baya sevdim kafanı, t-shirt'leri alabileceğimiz bir yer var mı? BabacumMostors said: t-shirtleri alabileceğimiz bir yer var mı? ~ sayfa altlarında yazılan markalara, yine orada yazan tarihlerde yapıldı. türkiye deki mağazalara gelmiyor pek. yani bulunmaz heralde. özellikle ya şu olsa iyi olur dediğiniz varsa bir sordurayım. imamizer said: abaav detaylara bak ~işte bunlar hep foto montaj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 cool bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 o maske satılan bir şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Grego said: yav said: baya sevdim kafanı, t-shirt'leri alabileceğimiz bir yer var mı? BabacumMostors said: t-shirtleri alabileceğimiz bir yer var mı? ~ sayfa altlarında yazılan markalara, yine orada yazan tarihlerde yapıldı. türkiye deki mağazalara gelmiyor pek. yani bulunmaz heralde. özellikle ya şu olsa iyi olur dediğiniz varsa bir sordurayım. üzdün kanka 1-2 tasarımı hemen alabiliyor olsam 50 tl'den mesela basar alırdım bu şekilde gösterpi de vermemek gibi oldu :( eline sağlık napalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 KillJoy said: cool bro ~ teşekkürler. Claiborne said: o maske satılan bir şey mi ~ tshirt üzerinde evet ama ara ki bulasın. yoktur yani artık. yav said: üzdün kanka 1-2 tasarımı hemen alabiliyor olsam 50 tl'den mesela basar alırdım bu şekilde gösterpi de vermemek gibi oldu :( eline sağlık napalım artık ~ teşekkürler, paraya lüzum yok. sen hangilerini beğendiğini söylersen bende bir kontrol ederim. biryerlerde m yada l 1-2 parça birşeyler kalmıştır belki. ama muhtemelen kalmamıştır, şimdiden söyleyeyim. vermemek gibi olmasın yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar