cabot Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Skyfire said: nası geldiği yok lan yarısı doğu göçmeni oldu izmirin onlardan bahsetmioyrum ya egitimli iş gücü benim dedigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 moriarty said: imaxe başka bişi diyolardır kesin iyice araştır SAKDJFHJKDSHF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 cabot said: Skyfire said: nası geldiği yok lan yarısı doğu göçmeni oldu izmirin onlardan bahsetmioyrum ya egitimli iş gücü benim dedigim bu arada lan demişim kusura bakma; bi an göçenler aklıma gelince sinir yaptı gibi fgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Skyfire said: hfr dene izmir'de gideceksen; ben de onu denicem bakalım nasılmış hfr ne? imax ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 nolcak ya önemli degil. barzolar doldurdu izmiri sinirlenmen normal. patiden kimse gitmez yani çalışmak için izmire. maaşlar düşük iş olanagı az diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Black-ice said: tabi ki de avm https://www.facebook.com/MavibahceYasamMerkezi arenanın karşısındaki mekansa bu inşaatı durdurma kararı almış mahkeme sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 GEd said: Skyfire said: hfr dene izmir'de gideceksen; ben de onu denicem bakalım nasılmış hfr ne? imax ne? hfr 48 fps 3dmiş imax lg'nin imax teknolojisi işte; izmir'de yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 forumda var diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hfr var imax yok la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 imax mi iyi hfr mi iyi bileti ona göre alıcaz bir söyleyin google latmayın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 gerge hfr demiş. imax alın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 durun abi zaten facebookta adıyamanlı olduk 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 izmir hakkındaki kötü söylemlere artık cevap dahi vermeyeceğim. beğenmeyen devam etsin beğenmemeye. türkiyenin californiasıdır izmir. yolunuz açık bahtınız şen ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ben izmirden istanbula döndüm çok mutluyum. büyük köy abi izmir üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ben izmirden ankara'ya gittim izmire koy diyorsak angara ya ne dicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 izmir köy ankara çadırkent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 izmir de iş olsa da yerleşsem be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Sıkıntı o zaten izmirde iş yok. Türkiyenin en yaşanılası şehri ama iş yok. Ya memur olcan atancan ya da esnaf olcan. Diğer türlü çok zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kariyer hedefiniz varsa izmirden uzak durun hani önü çok açık bi işletme güzel bi pozisyondan başlama imkanı olur o zaman okey ama iş hayatına atılayım yelken açayım dediğin zaman izmir kafadan 5 sene kaybettirir. istanbula giden ne dangolozlar nerelere yerleşti izmirde kalan ne yiğitler takıldı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 iş konusu aşırı sıkıntı izmirde. maaşlar da x3 farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kafanız çalışmıyor demek ki abi hiç kusura bakmayın. öyle de güzel iş yapılabiliyor ki izmirde. bir çok konuda o kadar büyük fırsatlar var ki.. ayrıca gelin görün ki maaşlı corp guy olacaksanız istanbul aptallığın daniskası. gidin yurtdışına. avusturalya olur kanada olur yeni zelanda olur. istanbula kıyasla 10x daha hızlı yükselir ve bu süreçte de çok daha iyi bir gelire çok daha hafif koşulları olan bir işte sahip olursunuz. paraparapara ise derdiniz ve girişimci olmayı beceremeyen biriyim diyorsanız türkiyede ne işiniz var zaten aga. manyak mısınız mazoşist misiniz buraya çakılmış olanları saymazsak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Vingthor said: ben izmirden istanbula döndüm çok mutluyum. büyük köy abi izmir üzgünüm. izmir köyde istanbul çile direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 chrome said: kafanız çalışmıyor demek ki abi hiç kusura bakmayın. öyle de güzel iş yapılabiliyor ki izmirde. bir çok konuda o kadar büyük fırsatlar var ki.. ayrıca gelin görün ki maaşlı corp guy olacaksanız istanbul aptallığın daniskası. gidin yurtdışına. avusturalya olur kanada olur yeni zelanda olur. istanbula kıyasla 10x daha hızlı yükselir ve bu süreçte de çok daha iyi bir gelire çok daha hafif koşulları olan bir işte sahip olursunuz. paraparapara ise derdiniz ve girişimci olmayı beceremeyen biriyim diyorsanız türkiyede ne işiniz var zaten aga. manyak mısınız mazoşist misiniz buraya çakılmış olanları saymazsak tabi.bence senin kafan çalışmıyor. çalışsa yazılan şeyi okuma yetisine sahip olurdun zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 chrome said: kafanız çalışmıyor demek ki abi hiç kusura bakmayın. öyle de güzel iş yapılabiliyor ki izmirde. bir çok konuda o kadar büyük fırsatlar var ki.. ayrıca gelin görün ki maaşlı corp guy olacaksanız istanbul aptallığın daniskası. gidin yurtdışına. avusturalya olur kanada olur yeni zelanda olur. istanbula kıyasla 10x daha hızlı yükselir ve bu süreçte de çok daha iyi bir gelire çok daha hafif koşulları olan bir işte sahip olursunuz. paraparapara ise derdiniz ve girişimci olmayı beceremeyen biriyim diyorsanız türkiyede ne işiniz var zaten aga. manyak mısınız mazoşist misiniz buraya çakılmış olanları saymazsak tabi. olm kolay mi avustralya'ya yeni zellanda ya gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Avusturulya yeni zelanda nın durumunun izmirden iyi olduğunu sanmam. Nie onlar örnek verilmiş ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar