Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

goldbären'e bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Hayır burada ben de atarlanıyorum bir ton insana da, tipi yerine mentaliteye saldırın, ne basitleşmişsiniz.

bıktın mı barkire ama yaramaz kız benzetmelerinden ?
Mesaj tarihi:
Bakire ama yaramaz mı? Ahmet bence 1. sınıfta aşık olduğu çocuğa bi anlık azgınlıkla veren ama sonrasında pişman olan iyi aile kızına daha çok benziyor. Cinsellikle yeniden tanışması için biraz daha zaman geçmesi ve kendisiyle barışması lazım.
Mesaj tarihi:
axedice said:

1. sınıfta aşık olduğu çocuğa bi anlık azgınlıkla veren ama sonrasında pişman olan iyi aile kızına

http://3.bp.blogspot.com/-hEd339DPWcg/TajvZi8SfBI/AAAAAAAAABk/-9WA-nywu14/s320/Filenotfound.png
Mesaj tarihi:
kermit said:

şimdi şöyle oluyo o
bazı üyeler 2 3 4 sene geçirdikten sonra forumda mualif tarafa kayıyor. her diziye her filme, her görüşe her yemeğe bir karşı olma durumu başlıyor
herkese laf sokma herkesle tartışma, sonrada geyik yaptırmıyosunuz moduna girmeler falan fistan işte.
yanınıza 2 3 üye alın sizde aynı şeyleri yaşarsınız

hayırç
Mesaj tarihi:
goldbären said:

hahaha ben bunu yeni gördüm lan

dostu düşmanı tanıdık

neyse gene ölsem üstüme üç beş adam toprak atacak demek ki, belki kepçe falan tutmanız gerekir gerçi sdfs

iYi FoRuMLaR...

Sırf üzerine toprak atabilmek için iş makinesi ehliyeti aldım lan.
Mesaj tarihi:
kermit said:

şimdi şöyle oluyo o
bazı üyeler 2 3 4 sene geçirdikten sonra forumda mualif tarafa kayıyor. her diziye her filme, her görüşe her yemeğe bir karşı olma durumu başlıyor
herkese laf sokma herkesle tartışma, sonrada geyik yaptırmıyosunuz moduna girmeler falan fistan işte.
yanınıza 2 3 üye alın sizde aynı şeyleri yaşarsınız

haklısın galiba dostum
Mesaj tarihi:
RÖÖÖEEEEGHHH!!

74k ne lan.

edit : 4216 günde , günde ortalama 17 mesah eder (paticiğin kapalı olduğu günleri bile saymadım direk hesapladım)

Bildiğin tadını kaçırmışsın şükrü , bi müddet uzaklaşman lazım.
  • Yeni Oluştur...