chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ahmetin tekrar türkçe konuşmasından dolayı çok mutluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Jim_E_Rustler said: Hayır burada ben de atarlanıyorum bir ton insana da, tipi yerine mentaliteye saldırın, ne basitleşmişsiniz. bıktın mı barkire ama yaramaz kız benzetmelerinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Yoo, gerzek eleği onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Bakire ama yaramaz mı? Ahmet bence 1. sınıfta aşık olduğu çocuğa bi anlık azgınlıkla veren ama sonrasında pişman olan iyi aile kızına daha çok benziyor. Cinsellikle yeniden tanışması için biraz daha zaman geçmesi ve kendisiyle barışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bakire ama yaramaz: sürtünme sonucu kotunun ağı beyazlaşmış bakire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Bak iki tanesi döküldü bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bah şindi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 axedice said: 1. sınıfta aşık olduğu çocuğa bi anlık azgınlıkla veren ama sonrasında pişman olan iyi aile kızına http://3.bp.blogspot.com/-hEd339DPWcg/TajvZi8SfBI/AAAAAAAAABk/-9WA-nywu14/s320/Filenotfound.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Yaprak seven kelebek hikayesinden esinlendim. Hep ahmet gibi bir güzelliği olduğunu düşündüm o kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hahaha ben bunu yeni gördüm lan dostu düşmanı tanıdık neyse gene ölsem üstüme üç beş adam toprak atacak demek ki, belki kepçe falan tutmanız gerekir gerçi sdfs iYi FoRuMLaR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kermit said: şimdi şöyle oluyo o bazı üyeler 2 3 4 sene geçirdikten sonra forumda mualif tarafa kayıyor. her diziye her filme, her görüşe her yemeğe bir karşı olma durumu başlıyor herkese laf sokma herkesle tartışma, sonrada geyik yaptırmıyosunuz moduna girmeler falan fistan işte. yanınıza 2 3 üye alın sizde aynı şeyleri yaşarsınız hayırç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi o mesajı senin alıntılayıp hayır demen kermit'in teorisini onaylıyo sdfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 goldbären said: hahaha ben bunu yeni gördüm lan dostu düşmanı tanıdık neyse gene ölsem üstüme üç beş adam toprak atacak demek ki, belki kepçe falan tutmanız gerekir gerçi sdfs iYi FoRuMLaR... Sırf üzerine toprak atabilmek için iş makinesi ehliyeti aldım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kermit said: şimdi şöyle oluyo o bazı üyeler 2 3 4 sene geçirdikten sonra forumda mualif tarafa kayıyor. her diziye her filme, her görüşe her yemeğe bir karşı olma durumu başlıyor herkese laf sokma herkesle tartışma, sonrada geyik yaptırmıyosunuz moduna girmeler falan fistan işte. yanınıza 2 3 üye alın sizde aynı şeyleri yaşarsınız haklısın galiba dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 arcane said: SeaGle said: Tam olarak kendini ifade edersen benim gibi 7-8 yılda pek az mesaj atmış tıklıyosun 26k mesajı var adamın sdfsdfs. 32k ne ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Jeeztro said: arcane said: SeaGle said: Tam olarak kendini ifade edersen benim gibi 7-8 yılda pek az mesaj atmış tıklıyosun 26k mesajı var adamın sdfsdfs. 32k ne ya oha sen bi de akilaya tıklasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ay gulerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 RÖÖÖEEEEGHHH!! 74k ne lan. edit : 4216 günde , günde ortalama 17 mesah eder (paticiğin kapalı olduğu günleri bile saymadım direk hesapladım) Bildiğin tadını kaçırmışsın şükrü , bi müddet uzaklaşman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 mithat sen git adam kazıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar