SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bir kaç gündür hemen hemen tüm tartışmalarda görüyorum seni. Hemen herkes bir şekilde sataşıyor vs.. Tam olarak olayın nedir onu da anlayamadım. İlk önce 10 dakikada 3 triple whooper yemen ve sonra çok şişman olduğun ve zencilerle yemek yaptığın gibi bir çok farklı konudaki mesajlarını gördüm. Obez olup insanların tepkisini üzerine çekerek ilgi odağı mı olmak istiyorsun? Ya da ne alakası var ben bildiklerimi yiyiyorum, bilmediklerimi de yiyiyorum, herşeyi yiyiyorum, insanların işine gelmiyor mu diyorsun? Tam olarak kendini ifade edersen benim gibi 7-8 yılda pek az mesaj atmış fakat çok sık konu okuyan arkadaşlarda seni anlayabilmek konusunda ve daha sonraki konularda yazdığın mesajları kâle alıp almama konusunda fikir sahibi olabiliriz diye düşündüm. Not: Maksadım kalp kırmak veya polemik yaratmak değil, gerçekten bir soru sormak. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Abi açık açık sor işte kaç kilosun diye amma uzatmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 şunu biraz karartıp hintli yapın. alın size goldbaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 AHAHDSFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bir de meme takıntısı vardır bu arkadaşın.......................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/993515_10152535219443018_1240051646_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Gold'a laf yok. In gold we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://i.imgur.com/krd6IbG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 galiba hem şişko,hem gözlüklü hemde liboş.korku/gerilim filmlerin de ilk ölecek tip.. edit:bende nerden hatırlıyorum diyodum orjinali burda http://forum.paticik.com/read.php?62,7349008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Hayır burada ben de atarlanıyorum bir ton insana da, tipi yerine mentaliteye saldırın, ne basitleşmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 SeaGle said: Tam olarak kendini ifade edersen benim gibi 7-8 yılda pek az mesaj atmış tıklıyosun 26k mesajı var adamın sdfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ---REKLAM ALANI--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 şimdi şöyle oluyo o bazı üyeler 2 3 4 sene geçirdikten sonra forumda mualif tarafa kayıyor. her diziye her filme, her görüşe her yemeğe bir karşı olma durumu başlıyor herkese laf sokma herkesle tartışma, sonrada geyik yaptırmıyosunuz moduna girmeler falan fistan işte. yanınıza 2 3 üye alın sizde aynı şeyleri yaşarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Jim_E_Rustler said: Hayır burada ben de atarlanıyorum bir ton insana da, tipi yerine mentaliteye saldırın, ne basitleşmişsiniz. Bi insanın tipiyle dalga geçmek bu kadar basit ve eğlenceliyken neden vaz geçelim? KARI KILIKLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kermit said: şimdi şöyle oluyo o bazı üyeler 2 3 4 sene geçirdikten sonra forumda mualif tarafa kayıyor. her diziye her filme, her görüşe her yemeğe bir karşı olma durumu başlıyor herkese laf sokma herkesle tartışma, sonrada geyik yaptırmıyosunuz moduna girmeler falan fistan işte. yanınıza 2 3 üye alın sizde aynı şeyleri yaşarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 axedice said: Jim_E_Rustler said: Hayır burada ben de atarlanıyorum bir ton insana da, tipi yerine mentaliteye saldırın, ne basitleşmişsiniz. Bi insanın tipiyle dalga geçmek bu kadar basit ve eğlenceliyken neden vaz geçelim? KARI KILIKLI SUS LAN HİNDU GÖTÜ. Al salihi bana gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kermit said: şimdi şöyle oluyo o bazı üyeler 2 3 4 sene geçirdikten sonra forumda mualif tarafa kayıyor. her diziye her filme, her görüşe her yemeğe bir karşı olma durumu başlıyor herkese laf sokma herkesle tartışma, sonrada geyik yaptırmıyosunuz moduna girmeler falan fistan işte. yanınıza 2 3 üye alın sizde aynı şeyleri yaşarsınız şu çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Abi postun orjinali Noyan a yazildi. Ara sokakta bi esnaf lokantasi postu gibi. Ben yazmadim sgxvs Ayrica goldbaren sisman ama biz onu boyle seviyoruz zaten. Dalga gecmek diil olay, yanlis anlasilma olmus sanirim. Ama gold siskan ve yagli, ona itirazi olan yoktur. O kadar obez ki bazen dayanamayip kendi yaglarini bile yiyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Orjinal post, http://forum.paticik.com/read.php?62,7349008 said: Bir kaç gündür hemen hemen tüm tartışmalarda görüyorum seni. Hemen herkes bir şekilde sataşıyor vs.. Tam olarak olayın nedir onu da anlayamadım. İlk önce nüfus kağıdında yaptığın değişiklik ve sonra bir çok farklı konudaki mesajlarını gördüm. Aykırı olup insanların tepkisini üzerine çekerek ilgi odağı mı olmak istiyorsun? Ya da ne alakası var ben bildiklerimi söylüyorum, insanların işine gelmiyor mu diyorsun? Tam olarak kendini ifade edersen benim gibi 7-8 yılda pek az mesaj atmış fakat çok sık konu okuyan arkadaşlarda seni anlayabilmek konusunda ve daha sonraki konularda yazdığın mesajları kâle alıp almama konusunda fikir sahibi olabiliriz diye düşündüm. Not: Maksadım kalp kırmak veya polemik yaratmak değil, gerçekten bir soru sormak. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 off yapılan pun'ın açıklanması kadar kötü bir durum olamaz. iyi başlayıp kötü biten bir topak oldu bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Bazı mallar anlamayınca adam açıklamak zorunda hissetmiş Jim_E_Rustler said: Hayır burada ben de atarlanıyorum bir ton insana da, tipi yerine mentaliteye saldırın, ne basitleşmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 pun mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Pun o değil çocuklar yanlış anlamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 xuun dicekti belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar