Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 m...r ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 madafaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 daha ilkelce düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mırr mırr? kedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yok abi aslında ilkel de yanlış oldu da. halk arası diyorum işte, türk halkı ne diyebilir bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mermer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mübaşir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mordor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 halk dedi abi ork demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Saeros said: mermer? Jaegerjaquez said: mordor Esh said: halk dedi abi ork demedi Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mordor çok iyi. bundan sonra mordor diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 madırfakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 motherfucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 kadın da sevişsin abi. ben ben erkek olduğum için öyle söyledim. olayın iki yerini anlamıyor insanlar 1- sevdiğinden başkası ile sevişebilirsin demek, tavşanlar gibi sabah akşam sevişeceksin demek değil. şey gibi düşünün bir yere gidiyorsunuz. amacınız o yere ulaşmak(sevdiğiniz kadın) ama yolda bonus pointler mevcut. yoldaki bonus pointleri alırken aman allahım ne kadar güzelmiş diyorsan, yani sevdiğin kadını bir bonus pointten daha az sevmişsen. devreleri kapat git zaten. 2- YA BEN ONDAN DAHA AZ SEVİŞİRSEM. deal with it. sen yapamıyorsun diye o fazla bonus toplamasın mı. getirileri de var bu işin. mesele mutsuz evlilik olmaz. çünkü süren evliliklerde bilirsin ki o seni en çok mutlu edecek insan. insanlar daha kolay hayatını geçireceği insanı bulur. normalde biri ile evlendin, şöyle oluyor. AMAN NE OLUR BİTMESİN DENEYELİM. AMAN NE OLUR DAHA ANLAYIŞLI OL DAVRAN. AMAN ROSS GELLER GİBİ 53 KERE EVLENMEYEYİM. so bağnaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 jag hızlı davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Fistan said: m...r ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yazdık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mundar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 kadina niye motherfucker densin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Ren said: kadın da sevişsin abi. ben ben erkek olduğum için öyle söyledim. olayın iki yerini anlamıyor insanlar 1- sevdiğinden başkası ile sevişebilirsin demek, tavşanlar gibi sabah akşam sevişeceksin demek değil. şey gibi düşünün bir yere gidiyorsunuz. amacınız o yere ulaşmak(sevdiğiniz kadın) ama yolda bonus pointler mevcut. yoldaki bonus pointleri alırken aman allahım ne kadar güzelmiş diyorsan, yani sevdiğin kadını bir bonus pointten daha az sevmişsen. devreleri kapat git zaten. 2- YA BEN ONDAN DAHA AZ SEVİŞİRSEM. deal with it. sen yapamıyorsun diye o fazla bonus toplamasın mı. getirileri de var bu işin. mesele mutsuz evlilik olmaz. çünkü süren evliliklerde bilirsin ki o seni en çok mutlu edecek insan. insanlar daha kolay hayatını geçireceği insanı bulur. normalde biri ile evlendin, şöyle oluyor. AMAN NE OLUR BİTMESİN DENEYELİM. AMAN NE OLUR DAHA ANLAYIŞLI OL DAVRAN. AMAN ROSS GELLER GİBİ 53 KERE EVLENMEYEYİM. so bağnaz. 20 yaş yorumu abi bu. 50ye gelince karını çok severken 25liklere zıplamaya çalışacaksın. ister istemez, hormonların onu isteyecek. zıplayacaksın, ama sonra karına döneceksin çünkü yalnız olmeyi göze alamayacaksın, ya da boşanıp 25likle evleneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 o degilde ben hala m...r yi cozemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 mısır abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 diğer ikisini çözdünüz mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Sizin acacaginiz konuya sokayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar