Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netlimiterlı, evdeki başkasının kullandığı interneti kısmalı soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
klasik 2 comps 1 modem durumu. 5 mbit bağlantı var. camış kardeşimle yaşıyoruz falan. manda gibi abanıyor internete artık kavga gürültü bilmemne falan tabi.

şimdi ben bunu nasıl bölerim? adam stream açıyor çünkü sürekli oyun oynuyomusun bişi yapıyomusun falan dinlemeden internetin belini skiyor.

mesela onunkini 2'ye sabitlesem falan birşekilde ben diğer 3 ile rahat rahat oyun oynarım heralde değil mi? download falan bile yapsa beni etkiler mi nedir durum nasıl şeyolur?
Mesaj tarihi:
netlimiterla sabitle işte, eğer limiti kaldırmazsa 5mbitin 3'ünü falan sonuna kadar kullansa bile o kadar sorun yaşamazsın pingde, sadece full kullanınca veya upload yaparsa patlarsın
Mesaj tarihi:
oynanıyo işte öyle onu diyorum. 8mbitin 7sini nonstop kullansa bile 60msle cs oynuyorum ben packet loss olmadan falan, 50 yerine 60 oluyo işte sadece. yalnız upload hiç veya çok az olmalı diğer tarafın, ul 5kb'ye falan limitlersin sdf
Mesaj tarihi:
tek bir udp baglanti varsa sadece istemciden kisitlandigi takdirde router latency yapmaz.
QoS ile router veya switch tarafinda o trafigi kontrol etmek tuketici urunlerinde mumkun degil.
Torrent falan varsa isin icinde komple o da calismaz. Birden fazla baglanti var isin icinde cunku.
Mesaj tarihi:
abi kharon haklıdır.

bu bilgiler sonucunda kardeşime dalacağım teşekkürler. teknik olarak çözebilir miyim diye düşündüm olmadı. konuşmayla da olmuyor. dayak geliyor arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
oyun oynamayazsın sıkıntı o. istediğin şeyi yap. olmuyor. ben kimlerle görüştüm araştırdım vs olmuyor yani. çözüm yok.

oyuno ynyacağın zaman 3g sinyalin iyiyse mobilden gir. sadece oyun için. ben öyle yapıyordum.
Mesaj tarihi:
Downloada abandı mı direk modemden bağlantısını kes MAC adresine engel koyarak?

Benim ev arkadaşı torrent'i evde insan varken adabıyla kullanmayı öğrenemediği için en ufak bir internet yavaşlamasında direk adama engeli basıyorum. Sana niye internetim gitti diye aranıyor garibim.

Bizim airties model'de şu şekilde engelleme sayfası:

http://i.imgur.com/JrkJhmG.jpg
  • Yeni Oluştur...