Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 klasik 2 comps 1 modem durumu. 5 mbit bağlantı var. camış kardeşimle yaşıyoruz falan. manda gibi abanıyor internete artık kavga gürültü bilmemne falan tabi. şimdi ben bunu nasıl bölerim? adam stream açıyor çünkü sürekli oyun oynuyomusun bişi yapıyomusun falan dinlemeden internetin belini skiyor. mesela onunkini 2'ye sabitlesem falan birşekilde ben diğer 3 ile rahat rahat oyun oynarım heralde değil mi? download falan bile yapsa beni etkiler mi nedir durum nasıl şeyolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 QoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 qos yemez. Cozum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://cl.ly/image/042T2p3e0J2c/Screen%20Shot%202013-12-14%20at%2017.30.15.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 netlimiterla sabitle işte, eğer limiti kaldırmazsa 5mbitin 3'ünü falan sonuna kadar kullansa bile o kadar sorun yaşamazsın pingde, sadece full kullanınca veya upload yaparsa patlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yeni bağlantı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bandwith sinirlamanin baglanti kalitesine ve latency e katkisi yok. Adam oyun oynuyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 oynanıyo işte öyle onu diyorum. 8mbitin 7sini nonstop kullansa bile 60msle cs oynuyorum ben packet loss olmadan falan, 50 yerine 60 oluyo işte sadece. yalnız upload hiç veya çok az olmalı diğer tarafın, ul 5kb'ye falan limitlersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 tek bir udp baglanti varsa sadece istemciden kisitlandigi takdirde router latency yapmaz. QoS ile router veya switch tarafinda o trafigi kontrol etmek tuketici urunlerinde mumkun degil. Torrent falan varsa isin icinde komple o da calismaz. Birden fazla baglanti var isin icinde cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 abi kharon haklıdır. bu bilgiler sonucunda kardeşime dalacağım teşekkürler. teknik olarak çözebilir miyim diye düşündüm olmadı. konuşmayla da olmuyor. dayak geliyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Ona küçük süprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ona küçük tcp paketleri ile vur. akıllanmazsa büyük ip headerlarla girersin kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 5mbit bağlantı mı kaldı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oyun oynamayazsın sıkıntı o. istediğin şeyi yap. olmuyor. ben kimlerle görüştüm araştırdım vs olmuyor yani. çözüm yok. oyuno ynyacağın zaman 3g sinyalin iyiyse mobilden gir. sadece oyun için. ben öyle yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Sole yuklu bol gifli bir gif thread sayfasi ac. Ne yasadigini karsindakilere iyice anlatmis olursun. Let dem teyst deyir ovn medisın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Cotank diye vur kafasına ne ugrasıyosun netlimiter falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Downloada abandı mı direk modemden bağlantısını kes MAC adresine engel koyarak? Benim ev arkadaşı torrent'i evde insan varken adabıyla kullanmayı öğrenemediği için en ufak bir internet yavaşlamasında direk adama engeli basıyorum. Sana niye internetim gitti diye aranıyor garibim. Bizim airties model'de şu şekilde engelleme sayfası: http://i.imgur.com/JrkJhmG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar