Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Sabah Kalktınız ve Paticik Yok...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

yarın tık dese gitse site bakacak adam yok sdf

tatar'ın şu mesajından sonra aklıma geldi bir sabah işe gittik kahvemizi aldık masamıza oturduk açtık paticik'i ve yok..
Mesaj tarihi:
Yanılmıyosam benim kayıtlı olduğum dönem içerisinde olmuştu o 3 ay dönem falan.

Bi de eskiler anlatıyor gidip uzuuuuunca bir süre hiç gelmediği olmuş sanırım öyle 3 ay falandan da fazla. O dönemde ölmediyse insanlar demek ki paticiksizlik öldürmüyor.
Mesaj tarihi:
"NOYZURA GİTT GÜNCELİ MAFEDİYORSUNN YEAĞĞĞ" diye topiklerimde ağlayanlar ilk intahar edenler olur hayatlarındaki yaşadığı anlam veremedikleri boşluğu hissedip..
Mesaj tarihi:
Cuce said:

bı sabah kalktık 3 sene yoktu. sonra geldi alışığız biz

harbi ya

hayat devam etti
sonra bigün geri geldi

aynen kaldıgmız yerden devam

yazlık gibi ya
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Paticikle birlikte sen de kaybolacaksan bi bok olmaz kimseye.

hayallerimden biri paticik genel yönetiminde olmak olduğu için kafan rahat olsun Paticiği her türlü yeniden açarım paralel evrenlerde paticiğin yokolmadığı bir boyuttan servera bağlanıp database'si kopyalayıp bu boyuta geri gelirim.. Account sahiplerine birer mail yollarım herkesin aklı çıkar.

Önce bir şok yaşarsın sonra elimi öpersin Seagle..

Mesaj tarihi:
Suark said:

Cuce said:

bı sabah kalktık 3 sene yoktu. sonra geldi alışığız biz

harbi ya

hayat devam etti
sonra bigün geri geldi

aynen kaldıgmız yerden devam

yazlık gibi ya

yanlız en boktan şey 1 ay fln. hala girmeye calisiyosun inatla beyine hükmedemiyosun sdasfg
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Adam geleli 6 ay oldu 10 senelik paticikle bütünleştirdi kendini, günceli batırdığı mesajlarla ilgili yorum yazmış... Tam drama adam...

Askere gittin mi bilmiyorum ama devrecilik olayını çözmüşsün.

2005 öncesi 2 hesabımı da şuan kanıtlarım ama gizemli kalmayı tercih ediyorum =)) bunu kanıtlamanın da benim için bir önemi yok .
  • Yeni Oluştur...