Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Şimdi ben çizim işi yapıyorum tabletle, lakin masam düz yüzey ve tablet için masanın altından çıkıp, 30 dereceyle önümde duracak bi düzenek yaptırmak istiyorum zira bilegi çok agrıtıyo hareketler. Bu yapılabilir mi, nasıl yapılır, kime yaptırılır? Chemical'a öm atıcaktım öm kutusu dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ikea'da filan satılan sonradan masa vb.. şeylere takılan raylı sistemler işini görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Marangoza yaptırabilirsin. Aynı ilde olsaydık beleşe yapardım sana ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 adam gibi cizim masasi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Çizim masasının üstüne PC koyulmuyor düdük. Seagle, neredesin ki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Masakari said: ikea'da filan satılan sonradan masa vb.. şeylere takılan raylı sistemler işini görür mü? Ne ki bu? Aç bunu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bursa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 olm sen cizim masasina ek alicaksin, pc icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 topicin dangozu olma pahasına soruyorum, tablet kılıfı iş görmez mi? daha pratik? yani tablet bildiğimiz mobil cihaz tablet büyüklüğündeyse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bunun için zaten hali hazırda tablet standları satılıyor özel birşey olacak dersen seagle dediği gibi herhangi bir marangoza yaptırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 logitech alto cordless diyerek kaçıyorum. khem klavye kısmını demonte edebiliyorsa süper olur ama bilemedim nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 demonteymiş zaten ama başlangıcında hafif bir çıkıntı var rahatsız etmezse güzel meret. hem klavyesinide kullanırsın arada belki yazı için oluyorsa çizimin üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 SeaGle said: Marangoza yaptırabilirsin. Aynı ilde olsaydık beleşe yapardım sana ben. sipariş pc masası da yapar mısın? beleşe değil tabi ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 aquila said: olm sen cizim masasina ek alicaksin, pc icin. Olmaz o, masadan masaya yürümem gerekir. Does not support my hikikomori ways. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Catze said: SeaGle said: Marangoza yaptırabilirsin. Aynı ilde olsaydık beleşe yapardım sana ben. sipariş pc masası da yapar mısın? beleşe değil tabi ki de Abi marangoz diilim, boyle ek dinanimlari hallederim ama masa daha fazla marangozluk bilgisi ister = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bence al bi duralit 50-70 boyutunda bitsin işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 duralit üstüne 1400lük aleti koymam abi. http://i.imgur.com/X5gj5oH.jpg Masa bu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Selam, Neredesin? Pazartesi günü bakayım, belki bu ihtiyacını çözebilirim; eni ve yüksekliği kaç cm olacak platformun? Bir de 30° açı yerle mi yoksa dikey eksenle mi? Edit: tablet aşağı kaymasın diye alt kenarda bir çıkıntı olacak mı; olacaksa max yükseklik kaç olmalı(elini rahatsız etmesin diye)? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Etilerdeyim ben. Aletin ölçüleri 19.2 x 0.5 x 12.5 inch. altında çıkmasın diye küçük bi yükselti olması şart sanırım. 30 derece bana dogru eyik olsun istiyorum mümkünse. Evde kedi var, herşeyin üstüne atlama huyu var o yüzden masa altında çıkan bi sistem istiyorum, çizmesin manyak üstünü. Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 masan çok ufakmış be bu tarz işler için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Selam, Sana doğru 30° demek, yerle 60°; doğru değil mi? 2 şekilde olur; [list=1] [*]2 kenarı raylı bir düzenekle masa altına tutturulur, sistemi çekmece gibi çekersin. Sonra da dip kısımdan mesnetli şekilde geriye doğru yatırıp bırakırsın. İstediğin açıda kalır. Üstüne tableti koyarsın. [*]Sistem yine raylıdır ama bu sefer sana yakınnoktadan mesnetlidir. Uzak kenardan tutup kaldırırsın ve ayaklar ayarlı noktaya gelip kalır ve istediğin açıda durur. Bunun avantajı tabletle beraber kapatıp masa altına sürebilmen olur. [/list] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Bunu nasıl yaptırabilirim? Kim bunu yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Selam, Ben Pazartesi günü bakıp sana haber veririm :) Eğer aklımdaki şekilde olursa, ben sana yaparım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 marangoz yapamaz lan sacmalamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar