Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Gaboo said:

yanlış sınava girdin sen o zaman

ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI işte öğrencilerin seçildiği sınav amba taktın iki üç harfe her konuda böyle takınlı biri misin ?

yoksa boş muhhabet çevirirken sende huzur mu hissediyorsun ?

böyle ayrıntılar dışında konuşacak argüman bulmakta sıkıntı mı yaşıyorsun ?

nedir derdin ? anlat papms

edit : pardon yanlış kişi... bu roket Ged'e gidicekti sen araya girdin sorry asdfgh ;D
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

http://www.hayatvereneller.com/bio/

Bunu tanıyor musun?

Az önce bir şeyler almaya dışarı çıktım tabelayı görünce direk senin eküridir diye düşündüm.

Yok tanımıyorum böyle low tier oluşumları ya.. türkiyede bir kaç sayılı isim dışında bana bileniyor zaten spiritüel tayfa.. Çok dark ve art niyetli buluyorlar beni de..

Eksikler kanka.. spiritüellik öyle ışık,sevgi, sağ yanağına çakanı sol yanağını dönmek ile .. öyle yalandan herkese ninja rp'si yapıp saygın biriymiş gibi davranmak ile olmuyor..

Gerçek bütünlük AYDINLIK ve KARANLIK arasındaki muazzam ahenkde takılmakta oluyor.. Bu yüzden ne iyi , ne kötü biriyim. Hayallerim var bu gezegenin hayrına ve onları gerçek kılabilmek için hem lightside hem darkside yardırıyorum ve piyasada spiritüelim diye kitaplar çıkaran herkesin bile genel prensiplerde sıçtığını belirtinde küsüyorlar bana ..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

noyzura kardeş aleme ne zaman akıcaz.

boşver sen bu köylüleri. anlamaz bunlar.

ben pek alemlere girmiyorum ya.. benim evim kendi başına alem istanbuldaki ama çektim elimi ayağımı.

Dünya çapında best seller olucak kitabımı yazıyorum böyle gizli gizli devrim yapıyorum dünyaya virüs gibi yayılacak. Parti ve u....u işleri zaman kaybı zaten artık kendimi getirdiğim noktada kafam sürekli çok güzel ve çekmiyor beni .

Bu yaz Tree of Life'da Meditation Stage yaptırıyorum Admin'i olucam o kısmın ve böyle orada hem workshoplar , hemde meditatif müzikler falan olucak benim alanda. oraya gelebilirsin alemin kralı olur sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Ulgio said:

Noyzura ne ballı adamsın sen arkadaş... Vay arkadaş ya, harbiden evrene iyi mesajlar yollayalım biz de ya.Bana da öğret noyzura.Zaten sözün var, bigün buluşup iki tek atıcaz goygoy yapıcaz.

bal diye birşey yok ya hepsi enerji bazlı olasılık yönetimi. Ya gücüne sahip çıkarsın ve hayallerini gerçek kılarsın..

ya da başkasının hayalleri için piyon olup etrafa rörörörö yaparsın kendini özgür sanan köleler gibi ;D

buluşuruz içeriz ya.. ben sadece şarap içiyorum alkol olara. u....u azalttım çünkü boş kafamın doğal hali kendiliğinden aşırı yüksek artık.

Bildiğim ve öğrenmek istediğin herşeyi de öğretirim ders almak istersen ;D

Huzur bulamıyorum abi ben.Ben sana şarap veririm ayıp ettin.Şarap çekeriz.

Bazen böyle sıkıntı geliyor, içimi kötü bir his kaplıyor mutsuzluk çöküyor...Sanki kötü bişey olacakmış gibi hissediyorum. Bundan uzaklaştırsan yeter :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

Huzur bulamıyorum abi ben.Ben sana şarap veririm ayıp ettin.Şarap çekeriz.

Bazen böyle sıkıntı geliyor, içimi kötü bir his kaplıyor mutsuzluk çöküyor...Sanki kötü bişey olacakmış gibi hissediyorum. Bundan uzaklaştırsan yeter :)

huzursuzluk , mutsuzluk v.s. tüm bunların üstesinden gelmene yardımcı olabilirim. ancak... bunu yapabilmemin tek yolu bunu başarabileceğine inanman ve şuan sahip olamadığın güce sahip çıkman... ha bunu level-up tarot seansı için dedim. ümitsiz acılı insanlara tahammülüm yok gücü sürekli başkalarında arayıp , suçu da sürekli başkalarına atan falan..

Ama arkadaşlar olarak içeriz .. sohbetimiz bile neşemizi yerine getirir o ayrı =)
Sosyal ağlarda paylaş

bansheee said:

Noyzura said:

Certhas said:

o dediğin şeyi yükseltince ne oluyor peki?

uzay aracın olmaksızın hyperspace deneyimi yaşıyorsun.. ışık hızı kafasına geçip sonrasında çok acayip yerlere varıyorsun.

Yani bildiğin kafa yapıyo.Doğru anlamış mıyım abi?

evet meditasyon ile kafan oluyor ama aman kafam olsun diye yönelebileceğin birşey değil. çok şiddetli , yoğun ve sert bir deneyim. herkes kaldıramaz. bir kere yaşasan bile bir defa daha deneyip denemek konusunda terredütler yaşayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...