Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aha rakip sarlatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: "hiç birşey yapmasan olur sadece şefkat göstersen yeter" dedi .. Teşekkür ederim Theridone . demekki böyle olması gerekiyormuş ;D şşşşşşşşşşşş ;) B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hayırlı işler bol guneşler kardişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 terlidon bi Zozan da bize ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Gaboo said: yanlış sınava girdin sen o zaman ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI işte öğrencilerin seçildiği sınav amba taktın iki üç harfe her konuda böyle takınlı biri misin ? yoksa boş muhhabet çevirirken sende huzur mu hissediyorsun ? böyle ayrıntılar dışında konuşacak argüman bulmakta sıkıntı mı yaşıyorsun ? nedir derdin ? anlat papms edit : pardon yanlış kişi... bu roket Ged'e gidicekti sen araya girdin sorry asdfgh ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 noyzura kardeş aleme ne zaman akıcaz. boşver sen bu köylüleri. anlamaz bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 GEd said: http://www.hayatvereneller.com/bio/ Bunu tanıyor musun? Az önce bir şeyler almaya dışarı çıktım tabelayı görünce direk senin eküridir diye düşündüm. Yok tanımıyorum böyle low tier oluşumları ya.. türkiyede bir kaç sayılı isim dışında bana bileniyor zaten spiritüel tayfa.. Çok dark ve art niyetli buluyorlar beni de.. Eksikler kanka.. spiritüellik öyle ışık,sevgi, sağ yanağına çakanı sol yanağını dönmek ile .. öyle yalandan herkese ninja rp'si yapıp saygın biriymiş gibi davranmak ile olmuyor.. Gerçek bütünlük AYDINLIK ve KARANLIK arasındaki muazzam ahenkde takılmakta oluyor.. Bu yüzden ne iyi , ne kötü biriyim. Hayallerim var bu gezegenin hayrına ve onları gerçek kılabilmek için hem lightside hem darkside yardırıyorum ve piyasada spiritüelim diye kitaplar çıkaran herkesin bile genel prensiplerde sıçtığını belirtinde küsüyorlar bana .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Red said: noyzura kardeş aleme ne zaman akıcaz. boşver sen bu köylüleri. anlamaz bunlar. ben pek alemlere girmiyorum ya.. benim evim kendi başına alem istanbuldaki ama çektim elimi ayağımı. Dünya çapında best seller olucak kitabımı yazıyorum böyle gizli gizli devrim yapıyorum dünyaya virüs gibi yayılacak. Parti ve u....u işleri zaman kaybı zaten artık kendimi getirdiğim noktada kafam sürekli çok güzel ve çekmiyor beni . Bu yaz Tree of Life'da Meditation Stage yaptırıyorum Admin'i olucam o kısmın ve böyle orada hem workshoplar , hemde meditatif müzikler falan olucak benim alanda. oraya gelebilirsin alemin kralı olur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 pascalnouman said: hayırlı işler bol guneşler kardişim Im a shadowsider dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: pascalnouman said: hayırlı işler bol guneşler kardişim Im a shadowsider dude golge olmasi icin de isik lazimdir ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 noyzura dışında biri olsa aa gördüm bende mutlu oldum senin mutluluğunla diyecektim ama artık midemi bulandırmaya başladı kendisi. skank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Noyzura said: Ulgio said: Noyzura ne ballı adamsın sen arkadaş... Vay arkadaş ya, harbiden evrene iyi mesajlar yollayalım biz de ya.Bana da öğret noyzura.Zaten sözün var, bigün buluşup iki tek atıcaz goygoy yapıcaz. bal diye birşey yok ya hepsi enerji bazlı olasılık yönetimi. Ya gücüne sahip çıkarsın ve hayallerini gerçek kılarsın.. ya da başkasının hayalleri için piyon olup etrafa rörörörö yaparsın kendini özgür sanan köleler gibi ;D buluşuruz içeriz ya.. ben sadece şarap içiyorum alkol olara. u....u azalttım çünkü boş kafamın doğal hali kendiliğinden aşırı yüksek artık. Bildiğim ve öğrenmek istediğin herşeyi de öğretirim ders almak istersen ;D Huzur bulamıyorum abi ben.Ben sana şarap veririm ayıp ettin.Şarap çekeriz. Bazen böyle sıkıntı geliyor, içimi kötü bir his kaplıyor mutsuzluk çöküyor...Sanki kötü bişey olacakmış gibi hissediyorum. Bundan uzaklaştırsan yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Noyzura said: Certhas said: o dediğin şeyi yükseltince ne oluyor peki? uzay aracın olmaksızın hyperspace deneyimi yaşıyorsun.. ışık hızı kafasına geçip sonrasında çok acayip yerlere varıyorsun. Yani bildiğin kafa yapıyo.Doğru anlamış mıyım abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ulgio said: Huzur bulamıyorum abi ben.Ben sana şarap veririm ayıp ettin.Şarap çekeriz. Bazen böyle sıkıntı geliyor, içimi kötü bir his kaplıyor mutsuzluk çöküyor...Sanki kötü bişey olacakmış gibi hissediyorum. Bundan uzaklaştırsan yeter :) huzursuzluk , mutsuzluk v.s. tüm bunların üstesinden gelmene yardımcı olabilirim. ancak... bunu yapabilmemin tek yolu bunu başarabileceğine inanman ve şuan sahip olamadığın güce sahip çıkman... ha bunu level-up tarot seansı için dedim. ümitsiz acılı insanlara tahammülüm yok gücü sürekli başkalarında arayıp , suçu da sürekli başkalarına atan falan.. Ama arkadaşlar olarak içeriz .. sohbetimiz bile neşemizi yerine getirir o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bansheee said: Noyzura said: Certhas said: o dediğin şeyi yükseltince ne oluyor peki? uzay aracın olmaksızın hyperspace deneyimi yaşıyorsun.. ışık hızı kafasına geçip sonrasında çok acayip yerlere varıyorsun. Yani bildiğin kafa yapıyo.Doğru anlamış mıyım abi? evet meditasyon ile kafan oluyor ama aman kafam olsun diye yönelebileceğin birşey değil. çok şiddetli , yoğun ve sert bir deneyim. herkes kaldıramaz. bir kere yaşasan bile bir defa daha deneyip denemek konusunda terredütler yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 dünya milyon yaşında görülmüş yada kayıt altına alınmış kanıtı olan en küçük bi doğa üstü olay yok. bi tane görsem bu söylediklerine inancam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 birinin sana gösterebileceği bir şey değil,dakikası 1 dolardan benim seansıma katılırsan anlayabilirsin ancak demişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bordobere Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Praetorian said: dünya milyon yaşında görülmüş yada kayıt altına alınmış kanıtı olan en küçük bi doğa üstü olay yok. bi tane görsem bu söylediklerine inancam. nasil yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Yasam denilen sey basli basina yuce Rabb'imizin mucizesi. Doga ustu bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Praetorian said: dünya milyon yaşında görülmüş yada kayıt altına alınmış kanıtı olan en küçük bi doğa üstü olay yok. bi tane görsem bu söylediklerine inancam. nasil yok ? agaclar, doga kendi kendine mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Nekro said: Praetorian said: dünya milyon yaşında görülmüş yada kayıt altına alınmış kanıtı olan en küçük bi doğa üstü olay yok. bi tane görsem bu söylediklerine inancam. nasil yok ? agaclar, doga kendi kendine mi oldu Sen sus salak sey .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 NE DİYON LAN ! ADRES VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Amcama dovdurturum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 lol. yemedi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 seni öyle güzel dövesim var ki ama bir yandan aşırı uykum da geldi.. seni sabah dövecem çünkü ben birşeyi yaptığımda öylesine değil zevkini ala ala yapmayı seviyorum. kahvaltıdan sonra keyifle daha anlaşılabilir bir dayak atarim ve sende dövülmenin keyfine varırsın ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar