DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 daha önce otelde spada hiç masaj yaptırmadığım için işin raconunu bilmiyorum masaj yapan adama/kadına bahşiş verilir mi yoksa garip mi karşılanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hizmet sektöründe memnun kalırsan verirsin abi niye vermiyesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 mutlu sonla bitiyorsa ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi rahat rahat sorsana biz bizeyiz burada. özelden ateşlesinler telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 50+50 seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 memnun kalırsan boy fotosuyle telefonu ömlesene bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Adam alttan otele spa ya gidiyorum mesajı veriyor siz hiçççç ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 la olm tamam anladık otele gidip masaj yaptıran yok mu hiç aranıza allalaaaa söyleyin işte msaj sonrası tip verilir mi kot pantolonla mı gidilir şort götürülür mü vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bayana yaptırınca zina erkeğe yaptırınca da gaylik olduğu için ben yaptırmıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 var da, mutlu sonlusuna gidiyoz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 normal salona gidiyosan %90 yanlış anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 DoruK said: la olm tamam anladık otele gidip masaj yaptıran yok mu hiç aranıza allalaaaa söyleyin işte msaj sonrası tip verilir mi kot pantolonla mı gidilir şort götürülür mü vs Hastaneye gidip de doktora bahşiş vermek gibi olur, yakışık almaz. Parayı masöze değil kasaya ödüyorsun. Bazı yerlerde masaj sonrasında bornoz veriyorlar, bazı yerlerde kendi bornozunu götürmen gerekiyor, resepsiyona sorabilirsin. Yağ, krem vs kullandıklarından, pantolonun içi yağlanır, mayo ile gidersen daha iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Full servisse ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ben vermedim hiç, valla ayıp mı oldu bilmem. Bi de öyle bi ortam da yok yani, çok asık suratlı masaj yapanlar. Gittiğim yer de kampüs içi medikal biyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 o sana bahşiş veriyorsa sende ona ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 happy ending ile biten yerler biliyorsanız adresi ateşleyiniz, ivedilikle ihtiyaç var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tipsizse verilir. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/xCukw7m.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Verilmez mi, hatta işin raconu dona sıkıştırmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 burup çatala sıkıştırıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 imamizer said: tipsizse verilir. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/xCukw7m.gif AHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bir erkek olarak gidipte başka bir erkeğe masaj yaptırmam Ha sen yaptırırsın bilemem Bahşiş ver tabi adam neticede emekçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 imamizer said: tipsizse verilir. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/xCukw7m.gif amuhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 masöze tip verilir soz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Güzelse verilir tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar