jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 NolaxThensbane said: jacabo said: tinker olan var mi kizlar buyur gemi icin top yapabilir misin bireader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kim TİLİ TİLİ dedi geç gördüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 calvaria said: Korax said: lan azcik destek cikin 3-5k alou birit stable gel yettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Easy UO açık değil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ya beyler böyle olmuyor kurun mumble gelin aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ben uo loop kullanıyorum, eskiden kalma vardı pc de. Peki siz hangi makro programları kullanıyorsunuz. UOloop biraz tekdüze bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 guild kurdu mu beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 calistiramadim ben hicbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Ore'ları 1 1 ayıklamak sonra eritmek zulmünü yine yaşadım ya daha ne istiyim sdf Edit: Bu arada Makroman var her yerde banko çalışan, http://makroman.lantar.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 makroman kullanıyorum. yönetici olarak çalıştırınca çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 :D beyler minoctayım ismim kezban biraz para ateşleyin bana diğer charla ödemesini yaparım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 @nolax abi bi evini marklayalım ya rahat vermiyor hırsızlar her yerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Oha 618 online var şu an, hayatımda böyle sayı görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ev boş şu anda biraz daha kasıp evi döşücem sonra çağıracam herkesi rahat olun ayrıca nerde hırsız karşılaşıyorsunuz ben hiç rastlamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 beni mi takip ediyorlar anlamadım ki brit mage de newbie areada hep çaldırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 britteyim. recall scroll istiyorum satan yok. ayrıca biri ltfn gelip şu adadaki evi marklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 10 numara recall scroll yaparım brit stable e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 koydum çocuğu. http://i.imgur.com/Gkt9eVo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: britteyim. recall scroll istiyorum satan yok. ayrıca biri ltfn gelip şu adadaki evi marklasın abi gel istersen artık scrollar hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 acaba sadece trade yapsam sıkılır mıyım setler falan satar mı böyle metal vs? kafa dağıtmak için takılsam falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi aynen. sadece minig bs oyayasım var. uss jux uss jux uss jux uss jux saçma caster kombatları bayıyor beni. pure warrioro oynayım desen sphere de hep patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 craft evine ihtiyaç var kasabalara uzak yerlerde. minoc'ta hem şebnem var, hem de çok az maden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben 2-3 güne uninstall ederim biliyorum ondan hiç skill falan kasasım yok. öyle bir şeyler yapayım satayım, bırakırken de paraları birine veririm diyorum ama işte mesela miner/bs para yapabiliyor mu? para neyden geliyor, gidip de mobilya yapmak istemiyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar