Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ve acaip gaza geldim de, israrla useniyorum. nebulanin kayit ol, sistemler ve dosyalar sayfalari 3 ayri tabda acik duruyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bowcraft çok gereksiz ne bilem ne işe yarıyor silecem ben chardan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 elven bow yaparsın legolas diye karakter açarsın lego'las lag'o'lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 archer karakter ve heavycrossbow eglenceli oluodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 lumberjacking sw archery tactics healing 85 anatomy 85 resist magery 30 al sana mis gibi char adeta lisedeyim su anda. oynamadan keyif aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oyuna ilk başladığımda üniversitedeydim, arkadaşlarım gelip "ne koşuosun abi at üstünde" derlerdi. şimdi iş güç sahibi evli barklı adamım, eşim gelip "ne koşuosun at üstünde" diyor. ama şu an aynı tadı alıyorum oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Abi tamer açıp şöyle çalışmak istiyorum; Bu da bonus (forumda var bu ss ama işte olsun şu an başka upload yapamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Marty said: lumberjacking sw archery tactics healing 85 anatomy 85 resist magery 30 al sana mis gibi char adeta lisedeyim su anda. oynamadan keyif aliyorum keel diyim tam ambiyans sağlansın o zaman heh. girdin mi la oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Marty said: lumberjacking sw archery tactics healing 85 anatomy 85 resist magery 30 Şu build hoşlantı verdi bana. Yapıcam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Archery ile pve nasil deneyen var mıdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Forumda hatrı sayılır sayıda kişi oynuyor. Bir guild, ve bir kasaba kurulsa ne güzel olur. İnsanlar kasabada birbirlerine rastlayıp aksiyon için gruplar kurar.. Kendi aramızda ticaret döner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 drama çıkar nerde çokluk orda bokluk tek takılın boşverin bak biz dün ev kurduk 4 kişi evdeyken kestiler bizi. halbuki evimiz yokken ne kadar huzurluyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Marty said: lumberjacking sw archery tactics healing 85 anatomy 85 resist magery 30 al sana mis gibi char adeta lisedeyim su anda. oynamadan keyif aliyorum Lj bonusu var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kuralim kuralim da herkes sadece istek de bulunuyor. birinin aksiyona girmesi lazim. Ya birini secelim o herkesten toplasin paralari kale alsin ya da herkes kendine ev alsin, guzel bir yere kurulalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aquila said: Marty said: lumberjacking sw archery tactics healing 85 anatomy 85 resist magery 30 al sana mis gibi char adeta lisedeyim su anda. oynamadan keyif aliyorum Lj bonusu var mi ki? said: Balta Ustası (Lumberjack Bonus): Balta ile uzun süre antreman yapmış oyuncular. Sıradan bir oyuncunun birçok vuruşta verebileceği hasarı tek bir vuruşta verebilmektedirler. Bonus İşleyişi; Lumberjack yeteneğiniz 70,1 seviyesinden yüksek ise %50 şans ile baltalarla rakibinize fazladan hasar verirsiniz. Bu seviyeden sonra alınan her skill verilecek ekstra hasar miktarında artışa neden olmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Archery çok imba bowlar yapıyor siteden sistemleri oksanıza. lumberjakc bonusu çalışıor evet . ve dha dünya akdar çalışan şey var sistemlere bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 siloya ulaşalım, verelim parasını bize kasaba kursun lsjkadkaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kermit said: drama çıkar nerde çokluk orda bokluk tek takılın boşverin bak biz dün ev kurduk 4 kişi evdeyken kestiler bizi. halbuki evimiz yokken ne kadar huzurluyduk kapıyı açık unutma abi şükrüyü kesiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ajahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kermit said: drama çıkar nerde çokluk orda bokluk tek takılın boşverin bak biz dün ev kurduk 4 kişi evdeyken kestiler bizi. halbuki evimiz yokken ne kadar huzurluyduk nereye kurdunuz bizim de var ev yakın olsun bari evler birbirine kale fln almayacaksak bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 elesso said: Marty said: lumberjacking sw archery tactics healing 85 anatomy 85 resist magery 30 al sana mis gibi char adeta lisedeyim su anda. oynamadan keyif aliyorum keel diyim tam ambiyans sağlansın o zaman heh. girdin mi la oyuna? yok. kayit ol sayfasiyla dosyalar sayfasini actim siteden. oyle duruyo o tablar. indirip yuklemeye useniyorum. hype ne hizla biter, server kac gunde terk ediliri hesaplamaya calisiyorum. madcow said: Archery ile pve nasil deneyen var mıdır bu archery pve ekiple oynanirsa cok keyifli. gerci nebulada hic bilmiyorum archery nasil, moblar nasil. IPY2de ve RelPor da oynadim RP yapan bi ekiple archer/swordsman ama tabi 2 serverda da binek yoktu. oyle bi fark var. combatlar daha yavasti = archery daha iyi oluyo hem pve hem pvp dogal olarak. at olan yerde nasil olur bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kermit e guvenmeyin bu arada gemiyi nasil tamir ediyoruz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 olm vericem hepinizin eline çok sağlam büylt yapıyorum. bakalım eğitim hayatımdan sonra iş hayatımda bitecek mi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bi' ben eksiktim. client'ı çekiyorum, geliyorum layn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 evler birbirine yakın olsun ama lokasyon olarak madeni, kıyısı olan yerler gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar