Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula item ve char reset!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gaboo said:

niye kaçıyonuz kaçmaya uğraşmayın vakit kaybı, paşa gibi ölün reslesinler 10sn maks.

hiç sevmem kazmayla emeğimle kazdığım eşyaya gelip cingöz bir pk nın konmasını.

zaten craft char yeterli para kassın, fencer warlock açıp madenci koruyacağım!!

:D
Mesaj tarihi:
moriarty said:

ben yürüyerek bile kaçıyorum abi gm topuk yüklü default sdf

abi ben benim craft a magery kasim dedim, ama sonra düşündüm str 100 dex 100 int 25. ne magery si lol

gerçi sw parry kasıp shadow zırh silver katana ile maden kazabilirim sadkljsaklj
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

moriarty said:

abi ben benim craft a magery kasim dedim, ama sonra düşündüm str 100 dex 100 int 25. ne magery si lol

gerçi sw parry kasıp shadow zırh silver katana ile maden kazabilirim sadkljsaklj

elinle kaz abi
Mesaj tarihi:
moriarty said:

Dworgian said:

moriarty said:

elinle kaz abi

/facepalm

yani silah çantada olsun işte, altta zırh üstte normal robe, pk gelince çekerim emaneti severim adaleti direk
Mesaj tarihi:
gaza geldim. gideyim de sw ve parry çalışayım. heal da çalışmam lazım. bandaj nereden yapıyorduk derkeeen, gidip koyun yünü toplayıp egirip kumaş yapıp kesioduk dimi.

oha ne çok iş var ya.
Mesaj tarihi:
sistemi okudum biraz önce sw biraz imba geldi
balta alıp lumberjack gm olursa %50 ihtimalle %50 daha fazla vuruyorsun BALTA ile e normal baltanın yaralama attan düşürme özelliği falanda var gg Halberd ile tek yemeye hazırmısınız ?
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Karakterde 700 puan olabiliosa,

Mining, bs, sw, parry, heal, resist 100

Magery, poison 50 olsa cok mu sacma olur?

gerek yok poi ye 50 bi işe yaramaz 100 mage yap item yapar gate açarsın hiç olmadı
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Karakterde 700 puan olabiliosa,

Mining, bs, sw, parry, heal, resist 100

Magery, poison 50 olsa cok mu sacma olur?

abi hasta mısın miner karakterinle pvp yapmayıver. bs olan karaktere armslore lazım, carpentry lazım. mage de lazım. inpor atarsın pk ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...