Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: niye kaçıyonuz kaçmaya uğraşmayın vakit kaybı, paşa gibi ölün reslesinler 10sn maks. hiç sevmem kazmayla emeğimle kazdığım eşyaya gelip cingöz bir pk nın konmasını. zaten craft char yeterli para kassın, fencer warlock açıp madenci koruyacağım!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 moriarty said: ben yürüyerek bile kaçıyorum abi gm topuk yüklü default sdf abi ben benim craft a magery kasim dedim, ama sonra düşündüm str 100 dex 100 int 25. ne magery si lol gerçi sw parry kasıp shadow zırh silver katana ile maden kazabilirim sadkljsaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 " pentagram silinesiye kadar" üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 şöyle bi mage olayım, huzur huzurlu büyüler bulup muabbet edeyim diyorum da gözüm yemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: " pentagram silinesiye kadar" üfff ASDIHASDPJOASDKAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: moriarty said: ben yürüyerek bile kaçıyorum abi gm topuk yüklü default sdf abi ben benim craft a magery kasim dedim, ama sonra düşündüm str 100 dex 100 int 25. ne magery si lol gerçi sw parry kasıp shadow zırh silver katana ile maden kazabilirim sadkljsaklj elinle kaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Suark said: şöyle bi mage olayım, huzur huzurlu büyüler bulup muabbet edeyim diyorum da gözüm yemiyor huzurlu buyu ne ya, noyzura misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 huzurlu büyü insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 moriarty said: Dworgian said: moriarty said: ben yürüyerek bile kaçıyorum abi gm topuk yüklü default sdf abi ben benim craft a magery kasim dedim, ama sonra düşündüm str 100 dex 100 int 25. ne magery si lol gerçi sw parry kasıp shadow zırh silver katana ile maden kazabilirim sadkljsaklj elinle kaz abi /facepalm yani silah çantada olsun işte, altta zırh üstte normal robe, pk gelince çekerim emaneti severim adaleti direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gaza geldim. gideyim de sw ve parry çalışayım. heal da çalışmam lazım. bandaj nereden yapıyorduk derkeeen, gidip koyun yünü toplayıp egirip kumaş yapıp kesioduk dimi. oha ne çok iş var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 erzilerde kumaş satıyorlar zaman zaman 200 200 ben bir günde oradan ala ala 100 yaptım terziliği 30dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ne saçma yerlere para harcıyorum ha : ) bir kumaş 3 altın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Karakterde 700 puan olabiliosa, Mining, bs, sw, parry, heal, resist 100 Magery, poison 50 olsa cok mu sacma olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Llama said: ne saçma yerlere para harcıyorum ha : ) bir kumaş 3 altın bu arada Cipi demek istedin herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sistemi okudum biraz önce sw biraz imba geldi balta alıp lumberjack gm olursa %50 ihtimalle %50 daha fazla vuruyorsun BALTA ile e normal baltanın yaralama attan düşürme özelliği falanda var gg Halberd ile tek yemeye hazırmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 parasını verir nightmare'i salarım üzerinize akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: Cipi demek istedin herhalde? türkçemizi koruyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 balta yaralama attan düşürme ? WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 şuan oyunda olan arkadaşlar bana deri ellikle altlık verebilecek var mı birde boyunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: Karakterde 700 puan olabiliosa, Mining, bs, sw, parry, heal, resist 100 Magery, poison 50 olsa cok mu sacma olur? gerek yok poi ye 50 bi işe yaramaz 100 mage yap item yapar gate açarsın hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Crafter kasmaya başlayabilirim akşama, guild aile falan nerden başvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 forumdan laf yetişmiyor valla guild kurak da rahat anlaşalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 halberd 20 vuruyormuş +15 olsa + %50si tutsa 35+17 den critlese 78 dmg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: Karakterde 700 puan olabiliosa, Mining, bs, sw, parry, heal, resist 100 Magery, poison 50 olsa cok mu sacma olur? abi hasta mısın miner karakterinle pvp yapmayıver. bs olan karaktere armslore lazım, carpentry lazım. mage de lazım. inpor atarsın pk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 craft için im por yeter işte, ha eva yok belki fizle yapamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar