kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 olm çift client açılıyomu lan askdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 xp mode dedik ya la indir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 xp mode ne la bneim makina xp mesela öyle bişey mi anneye anlatır gibi anlatsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 hayır vista/7/8'de xp mode u indiriyosun pc'nin içinde bi xp daha açılıyo işte. vmware ile uğraşmak zor diye söyledim pratik yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bende xp var napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 onu bilemicem ssdfsdv vmware bu arada bana verdiğin parayı çapulculuk yaparken harcadım. o parayla aldığım scrolları cesedimden amansızca lootladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 580klık ev istiyonuz da azıcık tuz atın çorbaya la imanım gevredi para kasacam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 olum kermit sendin di mi lan cillop gibi 15k mı verdiğim dsfdsfds :D gerçi yere attığım davulu arpı aldın, kesin sensin ona güvendim :D adam eski nebula oyuncusu belli dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 suan pure warr ile necro warr ı kasıyorum healları kaldı bıtek sonra dırek mage ıns olayına baslıycam bende bana para kasarken ve magery kasarken lazım olan buyulerı yazarmısın 2 hesapdan akayım ortamlara bır anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 catzenin çilesi zaaaxd http://i.imgur.com/wzdMywW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sana bağırdım bakmadın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ahahha 3 kişi an ex por attı :D dandik bi tamer ım halbuki ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ne hypleladınız arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yarın para katıştırakta bi ev alalım 50k kasarım yarın ben ev için. ins de 67 oldu yakında kendi spellbooku mu yapcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 az para verin ya 5-10k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 server mi gitti noldu? client acilmiyor, login ekranina gelmeden gri olarak kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Laraken said: olum kermit sendin di mi lan cillop gibi 15k mı verdiğim dsfdsfds :D gerçi yere attığım davulu arpı aldın, kesin sensin ona güvendim :D adam eski nebula oyuncusu belli dfds ahahah bendim ashdgasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 macroyu hangi programla yapıyosunuz ? link varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 olm ibne misiniz nasil canim cekti ya gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 mine macrosu varmı ya eskiden autopilot falan yazıyorlardı 10sene geçti aradan illa coder çıkmıştır olm aranızdan iki satır kod yazsın şuraya hayrına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Wolas said: suan pure warr ile necro warr ı kasıyorum healları kaldı bıtek sonra dırek mage ıns olayına baslıycam bende bana para kasarken ve magery kasarken lazım olan buyulerı yazarmısın 2 hesapdan akayım ortamlara bır anda necronun nesi var warri ile kasıyon? warlock yapayım istiyorum savascı char için önerilerinize açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 cagrus said: deluciaya nerden gidiliyor cidden bi noobmuşum şekilde anlatsan çok makbule geçer :/ bi minocun üstünden gidilen yeri biliyorum o kadar. Şu an bütün sorsarianın laneti ilayeti belayiti üstüne olsun çükün kurusun .Şimdi moonglow şehrine geldin bankanın sol üstünde demir çitlerle çervrili dikdörtgen şeklinde bir yer var hemen bankadan sol üste 3 adım atınca görüyorsun.O demir çitten giriyorsun .İlk 9 adım sola atıyorsun sağa dönüp 13 kare sağa gidiyorsun ,önüne bir teleport cıkıyor üstünden geçince seni monglowda bir mage shopun önüne ışınlıyor.Işınlandınmı geldin önüne tam 13 kare(adım) dümdüz ileri gittiğinde mage shop gibi bir binaya giriyorsun.Tam 7 adım sonra kare şeklinde bir teleport daha var üstünden geçtiğinde seni papuaya ışınlıyor.Papuaya gidiyorsun .tam geçtin yine bir mage vendorunun önüne geliyorsun ama player killer olmadığın için alışveriş yapamıyorsun .Sonra ışınlandığın yerden 39 kare düz ilerleyince wasteland topraklarına 589 adım ilerleyince(düz sola) deluciaya ulaşıyuosun. Benim taggımı silin lan artık bu kadar uzun birşeyi yazdım utanın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yeterli oreu bankama aktarırsan düşünürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 heal kasmak isteyen varsa jhelom box alanına bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 20kya runebook yazılır. 899 gp var gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar