SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bingildak said: SeaGle said: Beyler teyzem gece dislerini fircalarken florurden dolayi dis kanseri oldu. Az once kaybettik. başın sağolsun kardeş. Olmedi lan kayboldu. Enistem bi yere koymus ama hatirlamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İyi cesaret etmişin ama benim kendiminkini değiştiremedim. Adamlar kadın sokağa çıkmamalı levelına falan geldiler, ilerde ne olacağı belli olmaz. Memur akrabaların falan başı yanmasın diye götüm yemiyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Aynisini eylulde yaptim bende 2dk surdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben baska din yazdirdim gerci cizgi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Onun için bişeyler isterle diye düşündüm, cemaat kaydı,klise bişeyi, haham imzası falan. Yok mu? sadece deklareye mi bağlı o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa harbiden oraya 'para' yazdırabiliyo muyuz acaba? Bende bi daha değiştirmek zorunda kaldığımda boş bıraktırıcam ama para yazsa çok eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Evet. Devletin kaydi o kiliseyi yada dini baglamaz yada o oburunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yazdiramazsin uc dinden biri olcak budizm falan onlari da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Üşenmedim 18 sayfa okudum çok ilginçsiniz. Eskiden trolle fıstık atmazdık çok değiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben de jedi yaptırayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 troll degil ki attention wh*re bu, daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aha cilt nonu aldım ad soyad da belli şantajlar başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bilime patch gelmiş noyan "Şekil olarak da sebze meyveler ve organlarımız arasında bir bağ olduğunu biliyor musunuz? * Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir. * Domateste kalpte olduğu gibi dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve k an için faydalı olduğunu göstermiştir. * Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir. * Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır. * Fasulye böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir. * Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır. * Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir. * İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler. * Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler. * Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur. * Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur. * Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kaynak : ev hanımı götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 incir tassaga benzer yazamamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 money dinine mensup arkadaslar napacak peqi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tassagin icinde cekirdek yoktur ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Redeagle said: İyi cesaret etmişin ama benim kendiminkini değiştiremedim. Adamlar kadın sokağa çıkmamalı levelına falan geldiler, ilerde ne olacağı belli olmaz. Memur akrabaların falan başı yanmasın diye götüm yemiyo valla. umarım cesaretini toplarsın.. korkacak birşey kalmadığında oraya sonsuz bir güç çıkıyor.. kafayı falan yiyorsun bildiğin onlar senden tırsmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sanssizsansli said: Noyan ermeni misin? hayır ortaya karışık dna'lı ortadoğu insanıyım. Ama gezegeni vatanım olarak hissediyorum tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mc_Lovin said: Din hanesine Jedi, Sith, dark side of the force falan yazdırabiliyor muyuz acaba? git dene =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Tenekeadam said: Üşenmedim 18 sayfa okudum çok ilginçsiniz. Eskiden trolle fıstık atmazdık çok değiştik. bi adam olamadınız ha.. düşündüğünüz kadar kafanız çalışıyorsa neden her topiğime boka konan sinekler gibi üşüsüyorsunuz.. azalarak bitin artık . zorla gelip saçmalayıp sonra fıstık atmak , attention whoreluk falan diyorsunuzda attention whoreluğu max level yapmışşınız haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 'Dünya vatandaşıyım' da geldiğine göre gönül rahatlığı ile tiksinmeye devam edebiliriz. Bongo falan çalmaya başlamanı öneriyorum, sahilde gitar değil bongo çal. ateş yak bongo çal ve kafana hatunsal bir şapka takıp özgürlük ile ilgili uzak doğu tınıları mırıltılan. Bunları yap ki ileridi her kustuğumda seni hatırliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Fin said: Bilime patch gelmiş noyan "Şekil olarak da sebze meyveler ve organlarımız arasında bir bağ olduğunu biliyor musunuz? * Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir. * Domateste kalpte olduğu gibi dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve k an için faydalı olduğunu göstermiştir. * Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir. * Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır. * Fasulye böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir. * Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır. * Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir. * İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler. * Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler. * Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur. * Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur. * Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur." kaynak alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mithat said: 'Dünya vatandaşıyım' da geldiğine göre gönül rahatlığı ile tiksinmeye devam edebiliriz. Bongo falan çalmaya başlamanı öneriyorum, sahilde gitar değil bongo çal. ateş yak bongo çal ve kafana hatunsal bir şapka takıp özgürlük ile ilgili uzak doğu tınıları mırıltılan. Bunları yap ki ileridi her kustuğumda seni hatırliim. hayal dünyanın sınırlarının gelişmesi için allaha dua edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Noyzura said: umarım cesaretini toplarsın.. korkacak birşey kalmadığında oraya sonsuz bir güç çıkıyor.. kafayı falan yiyorsun bildiğin onlar senden tırsmaya başlıyor. Çocuğununkini değiştiren sostizm'e dedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar