Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Resmi olarak Dinsizim nihayet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hacı bu bilgilerden senin secereni çıkarcak adamlar var bence burda. güzel başlık olsun. belden aşşağı az vurun. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 senin icin zaten problem olmaz cik gitsin tabi. polis falan gbt bakar, zaten bu bi garip der birakir. normal insanlar icin problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 işşizlere iş imkanı sağlıyorsam ne mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bunun için özel olarak uğraşıp sildirdin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 zihninizi , ruhunuzu , kalbinizi cesur kılın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bunların kapı zilleri bile öyle çalar "din den dön" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Grast said: Bunun için özel olarak uğraşıp sildirdin mi ? uzun süredir istiyordum silinmesini.. bugün pasaport çıkartırken kimliğin dağılmış hemen yan binaden yenisini çıkarın dediler. bende yenisi çıkarılırken islam yazmasın dedim. o zaman dilekçe ver dediler. yazdım islam yazmasın diye dilekçe o kadar. 5 dkmı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kağıt parçasında yazdığı kadar dinsizsin unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 diaboliq said: bunların kapı zilleri bile öyle çalar "din den dön" güzel espiri gerçek hayatta yapmak için sabırsızlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Viktor Hristiyan oldu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 en son kaça bırakırsın 3 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bak iste, ben desem islam yazmasin diye, orda basimin etini yerler. YAVRIM NIYE OYLE DIYOSUN diye baslar teyzenin biri, ordan biri duyar, MUSLUMAN ULKE BURASI diye cogalarak gelirler. kurtulmak icin katolik yazdirmak zorunda kalirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: diaboliq said: bunların kapı zilleri bile öyle çalar "din den dön" güzel espiri gerçek hayatta yapmak için sabırsızlandım. yok la olum espiri benim değil. varya bi hoca unuttum adını şimdi onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 reampage said: kağıt parçasında yazdığı kadar dinsizsin unutma. yaz facebook duvarına belki derin söz sanıp likelayan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dinsizlik ve kimlikten din hanesini sildirme ihtiyacı duyma: http://static.fjcdn.com/pictures/Real+Depression+Vs.+An+Attention+Whore_8ce465_4549547.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Marty said: bak iste, ben desem islam yazmasin diye, orda basimin etini yerler. YAVRIM NIYE OYLE DIYOSUN diye baslar teyzenin biri, ordan biri duyar, MUSLUMAN ULKE BURASI diye cogalarak gelirler. kurtulmak icin katolik yazdirmak zorunda kalirim haklısın .. iki kişi vardı. adam instant kabul etti. sonra yandaki kadın iyiki bana denk gelmedin dedi. baktım suratına bi güldüm kadının yüzü düştü kurduğu cümleye pişman oldu.. hiç üstüne gelinip laf anlatılacak bir tip gibi görünmüyordum. Ama yan bina olan emniyet amirliğinğinde ne iş yapıyorsun sorusuna level up sistemini anlatınca bi anda groopielerim oluştu.. hatta kaybettiğim eksik evramı bulma karşılığında bile seans isteyen polis amiri olddu "bakma polis olduğuma benim çok fazla merakım var gizemli şeylere" diye =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ateist oldugunu ispatlama ihtiyacı müslüman oldugunu ispatlama ihtiyacından farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ah be bıngılım ne zaman vazgeçiceksin şu yetersiz aklın ile boyundan büyük genellemeler yapma çabandan ? boşver kafa yorma bunlara çok alakasız fikirler yürütüp ciddi muhatap alınma çabandan vazgeç.. bingildak said: dinsizlik ve kimlikten din hanesini sildirme ihtiyacı duyma: http://static.fjcdn.com/pictures/Real+Depression+Vs.+An+Attention+Whore_8ce465_4549547.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 birşeyi ispatlama çabası olarak nasıl bağlıyorsun bilmiyorum ama kimliğimde olmadığım birşeyi kaldırdım sadece. bu kadar basit birşey için neden bu kadar saçmalama ihtiyacı duyuyorsun hiç merak ettin mi ? reampage said: ateist oldugunu ispatlama ihtiyacı müslüman oldugunu ispatlama ihtiyacından farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şaka mısın abi kimse seni ciddiye alır ki senin tarafından ciddiye alınma çabam olsun, durum şundan ibaret http://www.nocturnar.com/imagenes/ha-ha-nelson-simpsons-nelson-ha-ha-93-p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bu şekilde mutlu oluyorsan devam et ama post kasıcam diye hala gülüyormuş gibi yapmana gerek yok. uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 haha birinin kremi bitmiş yine... İLGİ GÖSTERİN BANA İLGİ İSTİYORUM BENİMLE İLGİLENİN http://www.nocturnar.com/imagenes/ha-ha-nelson-simpsons-nelson-ha-ha-93-p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 noyzura baba naber ya nası gidiyor mallıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bılgılcık açtığım her konuda sataşarak dikkatin merkezine oturmak için bir yerlerini parçalayıp sonra benim ilgi istediğimi idda etmen fazlası ile acınası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar