Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinden çıkmak sadece 6.5 lira

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Grast said:

Bunun için özel olarak uğraşıp sildirdin mi ?

uzun süredir istiyordum silinmesini.. bugün pasaport çıkartırken kimliğin dağılmış hemen yan binaden yenisini çıkarın dediler. bende yenisi çıkarılırken islam yazmasın dedim. o zaman dilekçe ver dediler. yazdım islam yazmasın diye dilekçe o kadar. 5 dkmı aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

bak iste, ben desem islam yazmasin diye, orda basimin etini yerler. YAVRIM NIYE OYLE DIYOSUN diye baslar teyzenin biri, ordan biri duyar, MUSLUMAN ULKE BURASI diye cogalarak gelirler. kurtulmak icin katolik yazdirmak zorunda kalirim

haklısın .. iki kişi vardı. adam instant kabul etti. sonra yandaki kadın iyiki bana denk gelmedin dedi. baktım suratına bi güldüm kadının yüzü düştü kurduğu cümleye pişman oldu..

hiç üstüne gelinip laf anlatılacak bir tip gibi görünmüyordum.

Ama yan bina olan emniyet amirliğinğinde ne iş yapıyorsun sorusuna level up sistemini anlatınca bi anda groopielerim oluştu.. hatta kaybettiğim eksik evramı bulma karşılığında bile seans isteyen polis amiri olddu "bakma polis olduğuma benim çok fazla merakım var gizemli şeylere" diye =))
Sosyal ağlarda paylaş

ah be bıngılım ne zaman vazgeçiceksin şu yetersiz aklın ile boyundan büyük genellemeler yapma çabandan ? boşver kafa yorma bunlara çok alakasız fikirler yürütüp ciddi muhatap alınma çabandan vazgeç..

bingildak said:

dinsizlik ve kimlikten din hanesini sildirme ihtiyacı duyma:

http://static.fjcdn.com/pictures/Real+Depression+Vs.+An+Attention+Whore_8ce465_4549547.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

birşeyi ispatlama çabası olarak nasıl bağlıyorsun bilmiyorum ama kimliğimde olmadığım birşeyi kaldırdım sadece. bu kadar basit birşey için neden bu kadar saçmalama ihtiyacı duyuyorsun hiç merak ettin mi ?

reampage said:

ateist oldugunu ispatlama ihtiyacı müslüman oldugunu ispatlama ihtiyacından farksız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...