Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fişten çıkarırsam tekrar taktığımda elektrik gelmiyor. tak çıkar yapıyorum. bazen 4-5 kere deneyince geliyor. bazen günlerce uğraştığım oluyor. bi kere elektriği aldımı fişi çıkarmadıkça çalışıyor. sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adaptorun isigi var mi? elektrik gelmedigi zamanlar isigi yanmaya devam ediyor mu , yoksa o zamanlarda da mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hiç bir ışık yanmıyor gelmediği zaman. adaptörü pili çıkarıpta deniyorum takıpta deniyorum farketmiyor. tamamen rastgele elektriği alıyor tak çıkar yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adaptorun arizali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adaptör le pili karıştırdım pardon. adaptörün ışığı yok üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Baska adaptor dene o halde, cevrende ayni bilgisayardan veya ayni ratinglere sahip baska marka adaptor varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bulursam deniyim adaptör. random geldiği zaman belli bi voltaj artış anını felanmı yakalıyorum acaba. sigortayı kapatıp açmayı deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 alakasi yok. Cok buyuk ihtimalle adaptorun bozuk, icindeki capler sarj olmadan istenilen gucu veremiyor. ya da bilgisayardaki dc inverter un basi donmus. baska adaptorle denemeden cevap bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bir an önce hallet sağlam pilli yersin. ben yedim ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 8 senelik laptop pil felan kalmadı zaten. 2 senedir böyle. 1 hafta uğraştığımı biliyorum elektrik gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 aha geldi sonunda grafik ihtiyacı olan varsa uygun fiyata yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 3 gundur laptop a elektrik gelsin diye mi bekliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ahah yok ya arada bi deniyodum tak çıkar. biliyorum çünkü hep böyle. bu sefer umudu kesmiştim gerçi. hep en ümitsiz anımda geliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 her yerini eğiyorum büküyorum kablonun kopukluk varmı diye yok. bi kere çalıştımı fişi çıkarmadıkça gitmiyor kesinlikle. uzanıyorum yatağa tak çıkar tak çıkar. başka hiç bişey yapmıyorum. bazen alıyor işte elektriği. neye göre alıyo anlayamıyorum. bios piliyle alakası yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 20-30 liraya gittigidiyor'dan bi adaptor al, yorma kendini. bios piliyle ne alaka yahu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 denemelere başladım bakalım şans dileyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ya al laptopu git elektronikçiye adaptör bakıyorum dersin denersiniz orda, çalışırsa demek ki sorun adaptör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ona ayırcak bütçem yok şimdi. birde yani açıpta oyun oynanacak yüksek hızda intetnete girilebilecek halde değil bilgisayar. döküntü. cezbedemiyor beni onla uğraşmaya. oyun indirmiştim açıp onu tele atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 başka şarj cihazı deneyip orda sorun olmadığından emin ol pilini başka laptopta deneyip veya sende sağlam pil deneyip ondan emin ol bende adaptör girişinde sıkıntı vardı laptopun, herifler anakartı değiştirmemiz lazım 600tl dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yok abi o açılcağı zamanı biliyo. 1 haftaya açılır. kaderin oyunu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar