Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptopa bazen elektrik gelmiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fişten çıkarırsam tekrar taktığımda elektrik gelmiyor. tak çıkar yapıyorum. bazen 4-5 kere deneyince geliyor. bazen günlerce uğraştığım oluyor. bi kere elektriği aldımı fişi çıkarmadıkça çalışıyor. sorun ne olabilir?
Mesaj tarihi:
hiç bir ışık yanmıyor gelmediği zaman. adaptörü pili çıkarıpta deniyorum takıpta deniyorum farketmiyor. tamamen rastgele elektriği alıyor tak çıkar yaparken.
Mesaj tarihi:
bulursam deniyim adaptör. random geldiği zaman belli bi voltaj artış anını felanmı yakalıyorum acaba. sigortayı kapatıp açmayı deniycem.
Mesaj tarihi:
alakasi yok. Cok buyuk ihtimalle adaptorun bozuk, icindeki capler sarj olmadan istenilen gucu veremiyor.
ya da bilgisayardaki dc inverter un basi donmus.

baska adaptorle denemeden cevap bulmak zor.
Mesaj tarihi:
ahah yok ya arada bi deniyodum tak çıkar. biliyorum çünkü hep böyle. bu sefer umudu kesmiştim gerçi. hep en ümitsiz anımda geliyo zaten.
Mesaj tarihi:
her yerini eğiyorum büküyorum kablonun kopukluk varmı diye yok. bi kere çalıştımı fişi çıkarmadıkça gitmiyor kesinlikle. uzanıyorum yatağa tak çıkar tak çıkar. başka hiç bişey yapmıyorum. bazen alıyor işte elektriği. neye göre alıyo anlayamıyorum. bios piliyle alakası yoktur heralde
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ona ayırcak bütçem yok şimdi. birde yani açıpta oyun oynanacak yüksek hızda intetnete girilebilecek halde değil bilgisayar. döküntü. cezbedemiyor beni onla uğraşmaya. oyun indirmiştim açıp onu tele atmak istiyorum.
Mesaj tarihi:
başka şarj cihazı deneyip orda sorun olmadığından emin ol

pilini başka laptopta deneyip veya sende sağlam pil deneyip ondan emin ol

bende adaptör girişinde sıkıntı vardı laptopun, herifler anakartı değiştirmemiz lazım 600tl dediler
  • Yeni Oluştur...