SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 üniversiteye başladıgıdan beri sigarayı manyak derecede tüketiyorum! Bırakacagım diyorum aşkımı düşünüyorum onsuz nasıl yapacagım diye sonra strese giriyorum alıyorum bi paket daha içiyorum da içiyorum çekiyorum keshler gibi paket bitiyor para da kalmıyor ondan sonra ondan bundan borc alıyoruz yada otlanıyoruz. Bu illeti nasıl bırakabilirim önerilerinizi bekliyorum !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tamamiyle kendi iradenle bırakman lazım yoksa ya kısa süreli olur yada hiç bırakamazsın.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bunun kolay ya da gizli bir yolu yok. kendine dur diyip içmeyeceksin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sen bu akılla biraz zor bırakırsın. benim gibi yap 10 yıldır içiyodum 3 haftadır içmiyom. yani içmiyom derken günde bi-iki tane içiyom bazen. daha evvel 1 paketi bitiriyiodum günde. ama önce inanmak lazım bırakacagına. sen kendin inanmıyosunki biz seni nasıl inandıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bir ilaç var doktorla konuşuyorsun, eğer bünyene uygunsa onu kullanıyorsun 1-2 hafta içerisinde bırakıyormuşsun (kullananların yalancısıyım). 2 aylık sigara parasına falan denk geliyor sanırım. bir de başlık açarkene ünlemleri bu kadar bol kullanmıyorsun onun da dolaylı yoldan etkisi oluyor, sonuçta başlık açmak küçük ilanlara reklam vermek demek değil. :) [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 22 Aralık 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 git sigara içen birinin ciğerlerinin resmini gör, ben gördüğüm gün and içtim bir kere bile denemeyeceğime..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Çok basit paran bittiğinde sigara otlandığın arkadaşlarına "sigara paketin bittiğinde sana sigara vermemeleri" konusunda ikna et. Zaten sigaran bitmiş olduğundan içemeyeceksin. eline para geçtiğinde de sigara almazsın olur biter. [signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 22 Aralık 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Doktor kansersin ve içersen öleceksin dediğini düşün. O zaman nasıl bırakırsan şimdide öyle bırak. Bunu sen yapabiliyormusun derseniz hayır ama yapıcam az kaldı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 caps lock tusuna basar gibi ani ve hizlicana birakman lazim[signature][hline]A festivus for the rest-of-us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 eğer bırakırsan buraya yazda benim gibi yeşilaycı patiler sevinsin :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Göğüs hastalıkları kliniklerinde, bu yardımı yapan doktorlar var. Onlardan biriyle konuşup yardım alabilirsin. Çeşitli medikal, psikolojik yöntemler var.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Absolut, 22 Aralık 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Doktor kansersin ve içersen öleceksin dediğini düşün. O zaman nasıl bırakırsan şimdide öyle bırak. Bunu sen yapabiliyormusun derseniz hayır ama yapıcam az kaldı. bir baba olarak sigara içmen çok yanlış abso. :yapma:[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 O ilacın adı ziban ve milyon tane iğrenç yan etkisi var. NArtanesi sigarayı o ilaç yardımı ile bıraktı ama şimdi de onun yan etkileri ile uğraşıp duruyoruz. Geçen cuma akşamını o salak şey yüzünden (bizim ve doktorların tahmini yoksa kesin bir şey yok) acilde geçirdik. BIrakıyorsanız efendi gibi kendi kendinize bırakın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Eczanelerde nikotin bantlari var günde 2 tane koltuk altına falan yapıstırıyorsun o senin nikotin ihtiyacını gideriyor. Ama tabi biraz tuzlu gelebilir.. Arastir derim..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sigara bırakılmaz sadece ara verilir[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Nikotin bandı işe yarıyor ama onun bağımlısı oluyorsun daha sonra :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Absolut, 22 Aralık 2004 18:18 tarihinde demiş ki: Nikotin bandı işe yarıyor ama onun bağımlısı oluyorsun daha sonra :) eh, farkı yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ama sigara içmiyon,sigaranın içindeki bazı zehirlerden korunuyorsun en azından[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: crocodile, 22 Aralık 2004 16:34 tarihinde demiş ki: benim gibi yap 10 yıldır içiyodum 3 haftadır içmiyom. yani içmiyom derken günde bi-iki tane içiyom bazen. çok gördüm böyle diyen, hiçbiri de bırakamadı.. bırakacak olan insan aklında bu fikir oluştuktan sonra son sigarasını içer (ehehe içtiğin sigaranın sonuncusu olduğunu bilmek ya bırakırken ya intihar ederken yada idam edilirken olur zaten) ve bir daha da içmez.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Alkol için ben bir yöntem uygulamıştım. Tamamen kendimi kasarak şartlamıştım bu yöntemin işe yaramasına. Ama biraz kasarak bilimsel gerekçeler de bulabilirim belki :p Deliler gibi ice tea içerdim! Bu sayede canım alkol istemezdi. Çünkü midem dolu ve lıkır lıkır sallanıyor olurdu. Çünkü kanımda şeker doygunluğu olurdu. (bu direk iştah kesicidir) Çünkü kanımda beni kusturacak kadar kafein, şeker ve ice tea içinde bulunan bi ton zararlı madde olurdu. Ve daha başka bir şey istemezdim. Ve daha fazla para harcamak istemezdim :D Sen de deneyebilirsin. İşe yarar belki. Bende epeyce yaradı çünkü. Temel prensibi: kanda doygunluk yaratıp başka bir şey istememek[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 tamam alkolde içeceek ice tea onu anladımda ıce tea ile sigara arasındaki bagıntıyı kuramadım kusura kalma senin taktiği şöyle yorumlasak sigara yerine cay buharı cek içine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Nikotin bandı gercekten ise yarıyor.. Nikotin bandının bağımlılıgına gelirse onada cözüm bulmuslar bi süre sonra sigarayi bıraktıgında nikotin bandınıda bırakmak icin ek bi band daha var oda sinirleri gevsetiyor.. bununda bi alıskanlıgı yok. ama tuzlu gelebilir buna eminim.. gerci ben sigara iciyorum bırakmayı düsünürsem nikotin bandına gecerim.. 2 ay önce falan sormustum yanlıs hatırlamıyorsam 1 kutusu 57 milyon falandı..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 :D olabilir. Başkalarını bilemeyeceğim ama ben kanım içindeki doygunluğa karşı çok duyarlıyım. O yüzden işe yarardı. Şekeri falan fazla yediğim zaman hissederim... Off ne bileyim :p Hiç sigarayı bırakma derdim olmadı ki...[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bencede bırakılmaz ara verilir.. ama kendine güvenin varsa kolaylıkla bırakabilirisin[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Charlotte yu düşünüp içiyoruz gitti bi tane daha neyse ki bugün biraz az içtin herkeze verdiği öneriler için teşekkur ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar