Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara nasil birakilir

SuRg3ON_M3tAliCC

Öne çıkan mesajlar

üniversiteye başladıgıdan beri sigarayı manyak derecede tüketiyorum! Bırakacagım diyorum aşkımı düşünüyorum onsuz nasıl yapacagım diye sonra strese giriyorum alıyorum bi paket daha içiyorum da içiyorum çekiyorum keshler gibi paket bitiyor para da kalmıyor ondan sonra ondan bundan borc alıyoruz yada otlanıyoruz.
Bu illeti nasıl bırakabilirim önerilerinizi bekliyorum !!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bir ilaç var doktorla konuşuyorsun, eğer bünyene uygunsa onu kullanıyorsun 1-2 hafta içerisinde bırakıyormuşsun (kullananların yalancısıyım).

2 aylık sigara parasına falan denk geliyor sanırım.

bir de başlık açarkene ünlemleri bu kadar bol kullanmıyorsun onun da dolaylı yoldan etkisi oluyor, sonuçta başlık açmak küçük ilanlara reklam vermek demek değil. :) [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 22 Aralık 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

git sigara içen birinin ciğerlerinin resmini gör, ben gördüğüm gün and içtim bir kere bile denemeyeceğime..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok basit paran bittiğinde sigara otlandığın arkadaşlarına "sigara paketin bittiğinde sana sigara vermemeleri" konusunda ikna et. Zaten sigaran bitmiş olduğundan içemeyeceksin. eline para geçtiğinde de sigara almazsın olur biter.
[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 22 Aralık 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 22 Aralık 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
Doktor kansersin ve içersen öleceksin dediğini düşün. O zaman nasıl bırakırsan şimdide öyle bırak. Bunu sen yapabiliyormusun derseniz hayır ama yapıcam az kaldı.
bir baba olarak sigara içmen çok yanlış abso. :yapma:[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

O ilacın adı ziban ve milyon tane iğrenç yan etkisi var. NArtanesi sigarayı o ilaç yardımı ile bıraktı ama şimdi de onun yan etkileri ile uğraşıp duruyoruz. Geçen cuma akşamını o salak şey yüzünden (bizim ve doktorların tahmini yoksa kesin bir şey yok) acilde geçirdik. BIrakıyorsanız efendi gibi kendi kendinize bırakın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crocodile, 22 Aralık 2004 16:34 tarihinde demiş ki:
benim gibi yap 10 yıldır içiyodum 3 haftadır içmiyom. yani içmiyom derken günde bi-iki tane içiyom bazen.

çok gördüm böyle diyen, hiçbiri de bırakamadı..
bırakacak olan insan aklında bu fikir oluştuktan sonra son sigarasını içer (ehehe içtiğin sigaranın sonuncusu olduğunu bilmek ya bırakırken ya intihar ederken yada idam edilirken olur zaten) ve bir daha da içmez.[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sosyal ağlarda paylaş

Alkol için ben bir yöntem uygulamıştım. Tamamen kendimi kasarak şartlamıştım bu yöntemin işe yaramasına. Ama biraz kasarak bilimsel gerekçeler de bulabilirim belki :p

Deliler gibi ice tea içerdim!

Bu sayede canım alkol istemezdi.
Çünkü midem dolu ve lıkır lıkır sallanıyor olurdu.
Çünkü kanımda şeker doygunluğu olurdu. (bu direk iştah kesicidir)
Çünkü kanımda beni kusturacak kadar kafein, şeker ve ice tea içinde bulunan bi ton zararlı madde olurdu. Ve daha başka bir şey istemezdim.
Ve daha fazla para harcamak istemezdim :D

Sen de deneyebilirsin. İşe yarar belki. Bende epeyce yaradı çünkü. Temel prensibi: kanda doygunluk yaratıp başka bir şey istememek[signature][hline]bir akademik intihar timsali
AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Nikotin bandı gercekten ise yarıyor.. Nikotin bandının bağımlılıgına gelirse onada cözüm bulmuslar bi süre sonra sigarayi bıraktıgında nikotin bandınıda bırakmak icin ek bi band daha var oda sinirleri gevsetiyor.. bununda bi alıskanlıgı yok. ama tuzlu gelebilir buna eminim.. gerci ben sigara iciyorum bırakmayı düsünürsem nikotin bandına gecerim.. 2 ay önce falan sormustum yanlıs hatırlamıyorsam 1 kutusu 57 milyon falandı..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI

SATILIK USB ADSL MODEM

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...