Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USB 3.0 flash drive yerine SSD disk önerisi?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Soylemekten son anda vazgectim urunu, ek bir sorum var. Mumkunse USB harcamak istemiyorum, bunu Thunderbolt ile halletmemin bir yolu var mi? Oyle duruyor orada, kullanmiyorum.
Mesaj tarihi:
selamlar,

benim anlamadıgım ssd alıp usb 2 veya 3 e takarsan alacağın maksimum hız usb lere bağlı, hadi onu geçtim bu alete satadan veri atacaksan sata limitleyecek bu sefer?

saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Alacağım kutu yüksek hızlar vaad ettiği için mümkün mertebe iyi birşey olsun diyorum. Evde kullandığım bilgisayarda ssd var. Hep klasik hdd ile kullanmayacağım yani :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
sadece oyunlar hızlı calıssın , pc de hızlı acılsın kapansın diye hangisini almak gerekir mesela bunlardan?hakkaten ihtiyacım olan sadece bu 2 özellik :)
Mesaj tarihi:
eski said:

sadece oyunlar hızlı calıssın , pc de hızlı acılsın kapansın diye hangisini almak gerekir mesela bunlardan?hakkaten ihtiyacım olan sadece bu 2 özellik :)

ssd - internal tabi
Mesaj tarihi:
Selam,

FSandisk'in ReadyCache adında 32GB'lik diski var. Öneririm. İşyerindeki bilgisayara taktım, sanal belleği oraya taşıyor, alet 'ohhh' dedi resmen :P HTPC yaptığım bilgisayara da taktım, oda rahata erdi.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...