Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben de tecknet i basarili buldum. Internallari iyiyse hafif saglam ve guzel gorunuslu brushed aluminum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Selam, Technet hangisiydi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Soylemekten son anda vazgectim urunu, ek bir sorum var. Mumkunse USB harcamak istemiyorum, bunu Thunderbolt ile halletmemin bir yolu var mi? Oyle duruyor orada, kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Selam, Verdiğim forum linkinde Thundebolt konuşulmuş :P Ama genelde RAID cihazlardı sanırım bahsi geçenler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Selam, Inateck FEU3NS-1E'i sipariş ettim; battı balık yan gider! Samsung 840 evo bulayım uygun fiyata şimdi bir de... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Selam, 120Gb Samsung 840 evo 239TL 120GB Ocz Vector 289TL Hangisi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 530 MB/s 130 MB/s 550 MB/s 450 MB/s aradaki fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Selam, Seele said: 530 MB/s 130 MB/s 550 MB/s 450 MB/s aradaki fark Evo için 540/410 demişler ama :S Vector mü alayım o zaman? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 selamlar, benim anlamadıgım ssd alıp usb 2 veya 3 e takarsan alacağın maksimum hız usb lere bağlı, hadi onu geçtim bu alete satadan veri atacaksan sata limitleyecek bu sefer? saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Selam, Alacağım kutu yüksek hızlar vaad ettiği için mümkün mertebe iyi birşey olsun diyorum. Evde kullandığım bilgisayarda ssd var. Hep klasik hdd ile kullanmayacağım yani :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kutu yüksek hız vaadediyor da o kutuya giren vaadetmiyor, bana bi cevap plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Selam, paramecium said: ... Evde kullandığım bilgisayarda ssd var. Hep klasik hdd ile kullanmayacağım yani... Edit ile eklemişim cevabı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 sadece oyunlar hızlı calıssın , pc de hızlı acılsın kapansın diye hangisini almak gerekir mesela bunlardan?hakkaten ihtiyacım olan sadece bu 2 özellik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 eski said: sadece oyunlar hızlı calıssın , pc de hızlı acılsın kapansın diye hangisini almak gerekir mesela bunlardan?hakkaten ihtiyacım olan sadece bu 2 özellik :) ssd - internal tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Selam, FSandisk'in ReadyCache adında 32GB'lik diski var. Öneririm. İşyerindeki bilgisayara taktım, sanal belleği oraya taşıyor, alet 'ohhh' dedi resmen :P HTPC yaptığım bilgisayara da taktım, oda rahata erdi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar