SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Alerji yapmaz da kayınca deriyi zedeler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Abi suni cim olan sahada 1 kere kaymak gibi bir hata ettim, bacaklarim yandi aman diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 SeaGle said: ümit özatı kaale alan var mı ya ülkede? Allah firmware update yaparken adamın şarjı bitmiş. hahahaHSSHSHSAJAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BS2cH5zIgAAtwQX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Esnaf said: ankaraspor denemişti suni çim.kimse beğenmemişti takımlar orda top oynamak istemiyordu :P Theridone said: Abi suni cim olan sahada 1 kere kaymak gibi bir hata ettim, bacaklarim yandi aman diyeyim işte artık hala aşamadılar mı bu olayı ya. adamlar mars'a gidiyor, 1 km yüksekliğinde bina yapıyor ama suni çim yapamıyor. aklım almıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bu maç da gol yemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Lan bu ne böyle ahaha Siteye baktım şimdi, alttaki yazıyı silmişler bir de editörün kulağını çektik demişler ya ohaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 serjuhan said: Lan bu ne böyle ahaha Siteye baktım şimdi, alttaki yazıyı silmişler bir de editörün kulağını çektik demişler ya ohaha AHHAAAHHAAHAHAHHAAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ABİ AHAHAHHAHAHA http://kralspor.ensonhaber.com/turkiyenin-gururu-besiktas-2013-12-11.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Abi beşiktaşla kim ne gururu duyacak 8-0 dan başka avrupada adını bilen yok ahahaha doğru yazmış editör dghbfdghngh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 komik olduğu kadar doğru malesef dflkbgmfdlkbş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 beşiktaş plan yaptı bence iyi takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Pilan önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben bir gs galibiyetinden bukadar zevk alabilecegimi aklima bile getiremezdim. 10 kusur italyan cogu juveli arkadaslarla seyrettim maci. diger streamler kotu oldugundan stari actim ordan izledik. golde yikildi kaldilar ercan taner yardiriyor gol diye etrafta baska bir ses yok :d bide ercan mac bitince juventus arrivederci dediginde film koptu zaten :d videoya cekmedigime yaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/turkiyenin_gururu_besiktas_1.jpg ekmek ne lan bu arda asisi semih mi yaptı drogbaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hll ona da selçuk yemedi bıraktı topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 "Dünyanın sayılı takımlarından biri olan Beşiktaş, herkesin gönlünde ayrı bir değer taşır." said: abii ahahah BJK LOKAL ligde fena degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Gitmeyin yarın bi' daha koyalım. @juventusfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 besiktas cok gelisti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 WS851029FORMA ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 O semt olan beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 http://i.imgur.com/3bq2JFr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adamin kayisi bile guzel lan tipini seveyim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar