khala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Peki biz demedik mi Galatasaray ile uğraşanın çocuğu olmaz diye? Sıradan alalım arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 of bununla uğraşıp bunları toplamak nasıl bir ergenlik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 brunette sozunu tutmus mu sen ondan haber ver kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mani said: Dediğim gibi para işi bu. Ha tipi bastırır, bölgenin şartlarına göre hiç beklenmedik hava şartları oluşur, dolu şeklinde yağar şu olur bu olur sahip olduğun sistem eksik kalır tamam. Ama bıdı bıdı Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 işte bunlar hep işsizlik. sadece ergenlik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aa beyaz futbol yok mu bu aksam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Varsa haber verin ya odaya geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yayın akısında yok gozukuyodu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 madcow said: aa beyaz futbol yok mu bu aksam yaa abi o program sağlıklı bir insan için belli süreden sonra tehlike arz ediyor ya, resmen 1-2 kere arkada açayım dinlerken oyun oynarım falan dedim tek tek beyin hücrelerimin öldüğünü hissettim. adamlar geçen sezonki kırmızı beşiktaş formasının cıkma sebebi olarak anarşik harekete teşviği gösterdi lol, gezi olaylarını oraya bağladı rasim ozan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 abi onu ciddi izlemiycen zaten komik diye izliycen. bagrısıcaklar falan birbirlerinin lafını bolecekler. telegol yok diye de cok uzuluyorum gokmen biseyler anlatıyo alakasız falan asuhfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 haydaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ya bi de umit ozatı gormek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 khala said: Juve'ye koyup tur atlamışız hala yok stadın üstünü kapattırın yok ısıtma sistemleri çalışmıyor. Ulan bir sevinin daha sonra kafa yorun şunlara. İnanılmazsınız valla. şu kafa da ezikliği gösteriyor. olm siz avrupa fatihi değil misiniz? avrupa şampiyonu olmadınız mı? "kim oy-na-dı ya-rı fi-na-liiii?" ne olmuş?juventus'u 1-0 yenmiş kendi sahasında galatasaray! kardeşim zaten amacınız bu maçı kazanıp şampiyonlar liginde tur atlamak değil miydi? yenileceğiz diye mi çıktınız kendi sahanızdaki maça? silkinin kendinize gelin. sorun olm yönetiminizden böyle dandik bir altyapının hesabını?rezil oldu olm galatasaray tüm avrupa'ya.şu kadarcık kar yağışında zemin kapandı ve top oynanamadı lan sahanızda.ayıp,valla ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ya ümit özat o twitinde gs juveyi yenebilir demek istememiş miydi? ironi mi yapmış o ? ben ona ihtimal vermemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çeto muhteşem yüzyıl başladı oraya geç sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 o tum maclar oynanmadan once atılmıs bi tweet degil miydi yani kupa maclarından once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yok ya, ben de saatine bakmıştım da, maçlar bittikten sonra atılmış bir mesaj. çarşamba akşam saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 KuddusiMavra said: khala said: Juve'ye koyup tur atlamışız hala yok stadın üstünü kapattırın yok ısıtma sistemleri çalışmıyor. Ulan bir sevinin daha sonra kafa yorun şunlara. İnanılmazsınız valla. şu kafa da ezikliği gösteriyor. olm siz avrupa fatihi değil misiniz? avrupa şampiyonu olmadınız mı? "kim oy-na-dı ya-rı fi-na-liiii?" ne olmuş?juventus'u 1-0 yenmiş kendi sahasında galatasaray! kardeşim zaten amacınız bu maçı kazanıp şampiyonlar liginde tur atlamak değil miydi? yenileceğiz diye mi çıktınız kendi sahanızdaki maça? silkinin kendinize gelin. sorun olm yönetiminizden böyle dandik bir altyapının hesabını?rezil oldu olm galatasaray tüm avrupa'ya.şu kadarcık kar yağışında zemin kapandı ve top oynanamadı lan sahanızda.ayıp,valla ayıp. Sen ciddi misin, troll mü yapıyorsun :) Bi kopun gidin hadi başlıktan ya. Zaferimizi gölgelemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fizban said: yok ya, ben de saatine bakmıştım da, maçlar bittikten sonra atılmış bir mesaj. çarşamba akşam saati.ona emin degildim olabilir ama bu hafta sonu bakmıstım beyaz futbola. yenemez juventus en az 5 atar falan diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mani said: http://www.youtube.com/watch?v=Z6_ewP629-I 1) hatun iyiymiş adı ne la :D 2) türk bayraklı adam büyük troll 3) bıyıklı şişko adamların abdürrahim albayrak'ı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ümit özat harbi fenaymış bunu bir de yorumcu yaptılar goygoycu cemaat e girdi tabii çıkarıyorlar. Bunun önlemi vardır mutlaka. bu stat yöneticisinin? problemi veya yönetimin. geçen sene yağmur yağdığında nasıl bir tablo çıktıysa şunun da farkı yok. önlemini almaları lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Tarih ümit özat gibi göt olanı görmedi. Öncekilerle birlikte tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ümit özatı kaale alan var mı ya ülkede? Allah firmware update yaparken adamın şarjı bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 benim anlamadığım şey niye hala adam gibi suni çime geçilmiyor? gerçek çim oranında sürtünme ve sertliği/yoğunluğu olan çim yapamıyor mu bu adamlar? top tıpatıp aynı şekilde hareket etse ve futbolcuların bacaklarına alerji vs yapmasa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ankaraspor denemişti suni çim.kimse beğenmemişti takımlar orda top oynamak istemiyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar