Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Galatasaray - Juventus 2. Sezon 2. Bölüm 11.12.2013 15:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
asdfg

said:
1786 people viewing this thread....wut?

to the turkish people: congratz on winning this match.... but the next round you'll go out so hard you'll be more ashamed than we are.... and snow isn't going to save your asses again
Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

evet saha sans eseri boyle olmadi beyler. allahla anlastik. cunku cemaat takimiyiz. feto konustu allahla ayarlatti kari.

beyinsiz beyinsiz konusmayin ya.

sadece gs galibiyetlerinde konuşabilen oldboyzlardan biri de geldi.

http://www.indirvideo.net/video/fbookimage3/img-cimbomoldboys-313.jpg
Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

KuddusiMavra said:

aferin lan galatasaray.
ben zaten hep diyorum.
fenerimin galatasarayı yenmesi her zaman galatasaray'a ilaç gibi geliyor
tebrikler galatasaraylı dostlara.

sen de bi sus

ahahahahah...lan hemen havaya girenlere de hastayım heeeee...
Mesaj tarihi:
onetimebaby said:

bi yol al birader.
git fikret ormanin ne kadar mukemmel bir baskan oldugundan bahset ve anlamadigin futbola dair 2 sayfa yazi yazip 1 satirlik anlam katamadigin yazilardan yaz. hadi bi yol al.

http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1300a776d633a01e89327/tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif

hadi yol al beyin özürlü, mutlu olmak farklı gerizekalı olmak farklı. Sen gerizekalı tarafındasın
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Yalnız devre arası da demiştim de, şu zemin olayının GS'ye çok katkısı oldu. Ben yanlışlıkla vs. olduğunu, denk geldiğini zerre düşünmüyorum.

GS ilk yarı 15 dakika o zemin üstünde oynadı. İkinci yarı 45 dakika Juve. Pas bile yapamadılar asdfasd

Turu getiren önemli noktalardan biri de o hareketti. Conte'nin vs. maçı tekrar tatil ettirmek istemesinin sebebi de zeminin o bölümüydü.

Juve'nin lobisi güçlüdür, 3-4 gün daha o zeminle ilgili daha bayağı şey duyulur asdfasdafs

abi o zemin hem avantaj hem dezavantaj. 2 pozisyon var benim dikkatimi çeken mesela. Chedjou'nun attığı geri pas. O pas zemin yüzünden kısa kalabilirdi çünkü yavaşladı top. Juve'li forvet takip ediyordu ama Muslera önce davrandı. Gene Chedjou'nun topa müdahale etmeyip Muslera'ya bıraktığı bir pozisyon vardı. Juve'li bırakmadı mesela o topu ve aynı şekilde zemine takılsa Chedjou trene bakar gibi bakardı çünkü arkasından gelen adam depar atarken Chedjou garantiye alıp topu takip etmek varken yavaşladı.

Yani o yüzden oynadığın zemin hem avantaj hem dezavantaj sağlar. O yüzden kimse bu ucuzlukları yapmaz zeminle oynamak gibi.
Mesaj tarihi:
lan bi ağlamayın efendi efendi oturun yerinizde. gs ne zaman bi başarı yakalasa fb+bjk şike kardeşleri basıyor topiği hep beraber gözyaşları sel. gs ne zaman yenilse yine bunlar geliyor halaylar çekiliyor. tam mahalledeki yaşlı çingen kadın karakterleri.
  • Yeni Oluştur...