Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Galatasaray - Juventus 2. Sezon 2. Bölüm 11.12.2013 15:00

Cons

Öne çıkan mesajlar

onetimebaby said:

bi yol al birader.
git fikret ormanin ne kadar mukemmel bir baskan oldugundan bahset ve anlamadigin futbola dair 2 sayfa yazi yazip 1 satirlik anlam katamadigin yazilardan yaz. hadi bi yol al.

http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1300a776d633a01e89327/tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif

hadi yol al beyin özürlü, mutlu olmak farklı gerizekalı olmak farklı. Sen gerizekalı tarafındasın
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Yalnız devre arası da demiştim de, şu zemin olayının GS'ye çok katkısı oldu. Ben yanlışlıkla vs. olduğunu, denk geldiğini zerre düşünmüyorum.

GS ilk yarı 15 dakika o zemin üstünde oynadı. İkinci yarı 45 dakika Juve. Pas bile yapamadılar asdfasd

Turu getiren önemli noktalardan biri de o hareketti. Conte'nin vs. maçı tekrar tatil ettirmek istemesinin sebebi de zeminin o bölümüydü.

Juve'nin lobisi güçlüdür, 3-4 gün daha o zeminle ilgili daha bayağı şey duyulur asdfasdafs

abi o zemin hem avantaj hem dezavantaj. 2 pozisyon var benim dikkatimi çeken mesela. Chedjou'nun attığı geri pas. O pas zemin yüzünden kısa kalabilirdi çünkü yavaşladı top. Juve'li forvet takip ediyordu ama Muslera önce davrandı. Gene Chedjou'nun topa müdahale etmeyip Muslera'ya bıraktığı bir pozisyon vardı. Juve'li bırakmadı mesela o topu ve aynı şekilde zemine takılsa Chedjou trene bakar gibi bakardı çünkü arkasından gelen adam depar atarken Chedjou garantiye alıp topu takip etmek varken yavaşladı.

Yani o yüzden oynadığın zemin hem avantaj hem dezavantaj sağlar. O yüzden kimse bu ucuzlukları yapmaz zeminle oynamak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...