Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 "Dizi izleme platformu dendiği zaman Türkiye'nin en çok tıklanan web siteleri arasında yer alan Dizi-Mag.com, Adana 1. Sulh Ceza Mahkemesi kararı ile kısa bir süre önce kapatıldı" said: Kaynak mynet olunca iki kere düşünüyor insan tabi ama sabahtan beri kimse dizimage bağlanamıyor.Tüm sözlükler ve forumlar bununla çalkalanırken paticiğin sessiz kalmasına gönlüm razı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 valla uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Neden kapatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çaşıtlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Abi anasini... Eve gelip duzenli yaptimm tek seydi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 zaten hep kapatılmıyormuydu ? yeni adrese geciyorlardı, ben anlamadım şimdi. Dükkana kilit mi vurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 soralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 /summon prudent Oktar bu ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Çok yazık oldu gerçekten en iyisiydi 1 numaraydı, yas ilan etmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Oha Adam gelmis yazmadan ejendhwhshsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bu mahkeme kapatma olayı kaç kere oldu ya. dizimag'ti dizi-mag oldu falan yeni bişi değil. başka bi sorun var muhtemelen. kapatacak olsalar önceden bilirdim gibi geliyor. sordum bakalım cevap verirse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 İndirerek izlemek istemiyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Sanırım kilit vurdular dükkana.Dün mail gelmişti.Dizimag1.com olduk diye onu haber vermeden bu sabah 2 yapmışlar.Baktım girmiyor 3 diye denedim fakat yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Selam soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 boardwalk empire , person of interest falan biriktirdim hep son sezonları. şimdi işin yoksa torrent uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Umuruk said: Sanırım kilit vurdular dükkana.Dün mail gelmişti.Dizimag1.com olduk diye onu haber vermeden bu sabah 2 yapmışlar.Baktım girmiyor 3 diye denedim fakat yemedi 40a kadar yolu var sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yahu aynı muhabbet yabancidiziizle'ye de oldu. 1li domaine falan gecti onlar da. bir tek dizimagi mi silip atarlar böyle bi harekat olsa devlet tarafından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Alternatif yokki Adam akilli yabancidiziizle vardi zincirlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 facebook sayfasından da ses çıkmadı bugün hiç. fak dis gey ört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Umuruk said: dizimag kapatıldı http://i.imgur.com/58hEj4F.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 oha lan superdi adamlar 30 tane dizi takip ediyodum nerdeyse simdi hangisi nerde kaldi bulmaya calis sacma sapan dl etmeye ugras torrentte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 saeros etmiştir. bi de GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 gelir geri ya bulur bi yolunu admin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 MasterHapLo said: kim sikayet ediyor bu siteleri. Adamlar ne guzel dizi ekliyorlardi devamli. Aramızda hasta ruhlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar