Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun oynamayı tamamen bıraktım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun oynamamızla ilgili kafa şişirmekten bahsediyorum =) benimki çalışmaya başladıktan sonra anladı iyice iş yerinde nasıl afakanlar basıp arada akşamları 1-2 saat oyunda kafa dağıtmak zorunda olduğumu pek sesini çıkarmıyor hatta hehehe hadi portal oynayalım diye kendi istiyor çoğu zaman sfdsf
Mesaj tarihi:
int'e hiç vermemiş ama karakter açılırken üzerinde ince çalışılmış hebele hübele diye konuşan loredan hiç haberi olmayan o kadar char var ki gel gör charisma point abanmış ordan yırtıyor.
Mesaj tarihi:
abi o dediğin lootlar diablo 2 potionları gibi, use'u bitti mi biter yani uzun süreli olmaz. asıl gereken poe flask'ı gibi bir şey bulmak. kendi kendini yenileyebilecek, uzun ömürlü olacak. low consumption, high regeneration. on treat, small favor, daily routine returnleri yüksek olacak. diğerine ömür dayanmaz. diğer başlıktaki gibi atarsın mall'da kendini 8. kattan.
Mesaj tarihi:
abi en kotusune kendilerindeki ödüllerin çok iyi olduguna inandırmaları. kesmek için ugrasıp didiniyorsun iş lootlamaya gelince tırt çıkmıyor mu işte ona deli oluyorum.
  • Yeni Oluştur...