xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 tomorrowland öncesi sonrası paris, amsterdam, brugge vs. takılalım demesem şu uçak işi çok iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 xaty said: tomorrowland öncesi sonrası paris, amsterdam, brugge vs. takılalım demesem şu uçak işi çok iyi aslındahacım sonrasında tavsiye etmem yapıcaksan öncesinde yap. biz döndügümüzde serum mu alsak diye dusunuyoduk, 2 gun kapat bunyeyi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya o benim de aklıma geldi de tatil sonrası, değerlendirmek lazım. muhtemelen hem öncesinde hem sonrasında oralarda olcam. biraz sınırları zorlamak olcak ama değer bence bi kere denemek. 1-2 gün uzatmış olcam, fazla değil. sonra dönünce dinlenirim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 o dediğin yerlerin hiç birine 1 gün bile tahamül edemem hadi amsterdam 3 gün olsun oda yedim, kendime geldim yola çıktım anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 synthesizer said: bu arada bomba haber, global journey paketinde, istanbul uçağı special tomorrowland party plane olarak konulmuş. uçuş paketlerinde 4 kategori yapmış adamlar, special tomorrowland party tomorrowland party tomorrowland regular The Special Tomorrowland Party Flights will be animated with a special Tomorrowland act on board. In addition to this Magical Experience you will be welcomed by a dedicated Global Journey Crew who will fly with you to Belgium, handing out the first Tomorrowland Newspapers and other surprises. In the Tomorrowland Party Flights, we will make sure you get in the mood with Official Tomorrowland music & Aftermovie, carefully selected crew members on board along with other surprises. Tomorrowland Flights will brighten you up with the Official Tomorrowland Aftermovie, carefully selected crew members on board along with other surprises. In our regular flights we have grouped our Global Journey visitors giving you a feeling of unity from the moment you check in. yani istanbul ucaginda dj performansi ve parti olacak. global journey ucuslarının %10u falan special party, ve istanbula bi tane konması baya gaz yahu abi sırf ozel parti diye de 960 euro 1 kişi...euro da arttı iyice göte giriyor. alan var mı global pass? hesapladım ben ayrıca ucak bileti ve dreamville+fll tomorrowland alsam nerdeyse 400 euro daha ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 turkiyedeki pre-reg yapan ilk 10 kişiden biri arkadaşımdı, direk normal pass aldık 4 tane :) normal bilet almayı bekleme riski çok büyük, karaborsada 700 eur olucak biletler, ustune ucak bileti de diyince (suanda 1. hafta icin 1000tl) zaten 300 eur biniyo kafadan. oyle dusunursen mantıklı global pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 normal pass nasıl aldınız peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 her ulkeden pre-regi ilk yapan 10 kişiye free pass vardı satınalmaya giriş için. cmt gunu geldi maili ilk 10dan birisiniz al bu da linkin gir satın al diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 paradoksalkedi said: woodstocklar yok tabi artık gençler böyle eğleniyor. bu ne lan böyle müzik mi bu? meh. http://woodstockfestival.pl/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 line-up açıklanmaya başlamış.. iki haftasonu arasında ufak farklılıklar var ama çoğunluk aynı gözüküyor şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bir ton başka harcamam yüzünden global pass almaktan vazgeçtim. normal bilet için savaşıcam. umarım bu savaştan galibiyetle çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 line up sikko tabi umuruumda olmaz kimin çaldığı o kafada oda ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 sikko mu, yok be abi, gecen senenin en can alıcı adamları zaten iki haftada da var su ana kadar, ben 2. haftadayım, kesin istedigim 3-4 adam da var so far. hardwell, armin, steve angello, alesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 abi bu tomorrowworld tomorrowland'de fln neden hep apaçi şarkılar çalıyor yani sanki dın dın dındın dıdıdı dındın dındın dıdıdıdı dındın diye bildigimiz apaçi marşını basla çalsalar vuhu efsaneydi diyecek insanlar çok gülüyorum ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 electro house malesef o genre, genel olarak oyle bisey cok tarz var gerci ama su aralar cok yaygın oldugu icin ana sahneye de electrocu adamları cıkarıyolar ama trance, prog. house, tech house, techno, d&b, hard dance vs diye suruyle tarz calınan 15 sahne oluyo icerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bizim biletler de onumuzdeki pazartesi satisa cikiyor. Gecen sene ilk festivale katildigimizdan sira bekleme olayi falan olmadan direk alabilecekmisiz :) trance ve house candir, hani geri kalanlar da dinlemesi, dansetmesi zevkli ama genelde ben bu ikisini seviyorum. mesela su sarkiyi etrafinda 100k insan, hayvanat ses ve gorsel sistemler varken dinlemek cidden adami transa sokuyor. http://www.youtube.com/watch?v=84RzevpicAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 07-08 geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Lie-up da Erol Alkan ismini gorunce aha Turk lan dedim, tabiki de degilmis, anne tarafindan kibrisliymis o kadar, Londra'da yetismis falan fistik. Bu arada gidenler kacirmasin derim. soundcloud'dan dinledim de, gayet guzel setleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 abi kafayı yicem. cidden yedim hatta sanırım. girdim bilet alma kısmına. herşeyi yaptım. akbankın 3d secure sayfasına yonlendirdi ve hata verdi. ne geri gidiliyo, ne o sayfa çalışıyor. DELİRİCEM AMINA KOYİM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 barbu said: abi kafayı yicem. cidden yedim hatta sanırım. girdim bilet alma kısmına. herşeyi yaptım. akbankın 3d secure sayfasına yonlendirdi ve hata verdi. ne geri gidiliyo, ne o sayfa çalışıyor. DELİRİCEM AMINA KOYİM YA.SDFASKDHUAJ cenabetligin bu kadarı oha bi de girdin shopa yani, aldın mı sonucta noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 synthesizer said: barbu said: abi kafayı yicem. cidden yedim hatta sanırım. girdim bilet alma kısmına. herşeyi yaptım. akbankın 3d secure sayfasına yonlendirdi ve hata verdi. ne geri gidiliyo, ne o sayfa çalışıyor. DELİRİCEM AMINA KOYİM YA.SDFASKDHUAJ cenabetligin bu kadarı oha bi de girdin shopa yani, aldın mı sonucta noldu Alamadım iste...shopa girdim. Bileti sectim her aşamayı geçtim. Akbankin 3d secure sayfasına yönlendirdi ve hata verdi sayfa. Sonra be refresh ne back çalıştı. Alamadım bileti. Bu sene de gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ben de alamadım, hiç inancım yoktu zaten alacağıma. 2 farklı pc'den denedim tam dakikasında ama olmadı yine. ama seninki gibi 3d secure'de batsaydı bankayla baya bozuşurdum global journey'ler de sold-out olmuş. zaten korsan almaktansa onlar daha mantıklıydı, daha ucuza geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 siz yine shopa kadar girmissiniz beni sıradan öteye almadı. 1:30 saat bekledım en sonunda bıletlerın hepsi satıldı,biraz daha bekle belki birinin ödemesinde sorun cıkar seni alırız dedi. Ödemesinde sorun çıkan bile olmuş genede gelmedi sıra. Şansıma tükürem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 atlanta'ya bekleriz beyler, bizim biletler agustosa kadar falan bitmiyor zaten. hem kontenjan daha fazla hem de o kadar populer degil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar