mytheron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Geniş yelpazeli bir öneri oldu asdasfasdasd aquila said: daha elle tutulur, degeri kaybolmicak seyler alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 pılı pırtı toplayıp bodruma falan yerlesicem en sonunda, sistem beni yordu babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 mytheron said: Herkes nakitte beklesn öyleyse beyler,almıyoruz hiçbirşey. Düşmesini bekliyoruz... Mantık bu yani..Hemi? nvm Yani bütün paranla dalmazsında oynarsın hazırda bekletirsin ani crash olur diye ama ölece beklemekte pek akıl karı değil gibi geliyor bana dal ozaman sen bence bi mahsuru yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Korax said: Pascha said: 3 kurus kar gorup satanlara dalasım var abi isin mantigi bu zaten, 3 kurus kar edip nakite gectiginde alakasiz bi haberle bi anda yarisini da bulsa zarar etmezsin. Öyle bi durumda nakitte olursan ucuzdan alip 2 katina satma sansin var, ama icerdeysen %50 zarardasin direk, surekli icerde beklemek riskli is. aynen. iki kere böyle patladı bana. uykudayken bir haber geliyor tepetaklak aşağı iniyor. huobi, okcoin falan o kadar dolap çeviriyorlar şuan deposit için, yarın ceo'larını tutuklasalar gg. 31 ocakta çinde neler olacak bakalım. zarar kapamaktan usandım artık daha elimde crypto varken uyumam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 uplamayın abi artık 4. başlığı abi, 5. başlığı açtılar come on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 scalp dışında kısa vadede ciddi para kazanamazsınız 3-way scalp yapın ltc/btc ppc/btc nmc/btc elinizde btc varsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ya su muhabbetin tam olayini cözebilmis degilim neden nmc/usd ya da ltc/usd degilde btc uzerinden trade? Mantigini tam bi aciklasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar