Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 offf ulan ltc hep kaybettirdi bana abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 suan cinden bi negatif haber gelse nasil bi cakilir hepsi varya dgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Salı gününe kadar btc-e den 840ı görür. Alıntılarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ya görmezse? YA GÖRMEZSE??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 lan o degilde nmcde hala ökuz gibi hacim var inip inip cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 NMC deyim abi ben şu an. 6,9 dan aldım. 7,2 oldu iki dakika sonra. Ne kazançlı yer burası be ! 7,3'de satıcam..... oFFFF satmasam mı, acayip kararsızım ! HEEEEEEEEEELLLPPPPPP !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 sat karina bak, haftasonu gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Sanırım ben kalıcam abi NMC'de. Haftasonu crashı falan olursa bile yine toparlar ve toparladığında getirisi BTC'den çok daha fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ltc niye yukselmiyor yahu kaldik oyle oynayamiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Dayanamayıp NMC 7.1 de aldım 7.3 ten koydum sell, dur bakalım ne olacak. Yalnız 9 una kadarki indirim kapmanyası dalgasına artış inişleri değerlendirirsek iyi para bırakır. Yaw şansını, biz aldık ya o düşmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 HAhahahahaha, seni bekliyorlardı. Panik yapmaya gerek yok. NMC çok oynak, 1 saat sonra 7,5 görebilecek potansiyeli var. Tabi 6,5 görecek potansiyeli olduğu gibi. ------- Nmc back to 8,5 in 20 minutes :) sprry guys if u lost the train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Gülüyonda kacacak bir tarafımıza 110 adet NMC :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Rahat ol kardeşim, Sen 7,3 olmayacağından mı şüpheleniyorsun ? --------------- 7,3 emir ver, rahat rahat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hafta sonu olması , tedirgin etmiyor değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 E haftasonu geçmicek mi ? ------- Haftasonu geçince en az 7,5 görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 o geçecek te ona mesele yok , maksat eğer düşerse, düştüğü yerden alabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 neye güvenerek geçecek diyorsun kesin? geçenki gibi 3 5 haberle yine crash yerse 1.8 lere düşerse napıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Tahmin ediyoruz abi burada, sen nasıl 3-5 haberle 1,8'e gelir diye tahmin ediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 1 haberle 5 altini bile rahatlikla görebilir, garantisi yok bu isin. Bende dahil 2 aydir tahmin yurutmeye calisan her birimiz sicip kaldik olup bitenlerle. Fikir beyan edilip, söyle yapicam densin illaki zaten buyuzden burdayizda, yönlendirmeyin baskasini derim herkes kendine yapsin trade'ini. Ben olsaydim mesela hayatta girmezdim haftasonundan önce indirime bilmemneye guvenip, hic belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 İyi de tahminlerimizle zaten insanları yönlendirmiyor muyuz ? Tamam biraz ileri gitmiş olabilirim, ama arkadaşa ben gir demedim. Panik yapma dedim sadece kısa sürede çıkacaktır diye. Zaten şu an bile geçmiş durumda aldığı fiyatı, çıkabilir ve haftasonu düşüşünü bekleyebilir. Herkes özgür burada. ------------ 7.1'den girmiş, 7.2'den çıkabilir şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Quo-Vadis said: Gülüyonda kacacak bir tarafımıza 110 adet NMC :) 7,3 gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Illaki herkes özgur, benim lafim sadece senin icin degil genel anlamda söyluyorum. Panik yapmamasi en normali zaten ama yinede tam anlamiyla guvenmeyin diyorum iste. Tutmuyo analizler genelde, bi habere bagli isin ucu, dayanagi olan bisey yok, trade ederken kazanc sansi buyuk illaki ama riskide buyuk unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Amma tartışma dönmüş ha gereksiz yere. Panik yapılmadı bu arada çok sakin bir adamımdır. Sadece hayıflandım bir ara, gene bağladık parayı gereksiz yere düşüşte alamayacağız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Kazandın tabi 20 doları, sonra sakin adamımdır. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 çinden olumsuz haber gelirse ilk duyanlardan olayım diye reddit, forumlar, tradingview chatbox ne varsa açık tutup, refreshliyorum falan dsdsf. tabi uyurken haber gelirse gg ltc hala çinde uptrend gözüküyor ama 23 gözükmesi kandırmasın çin crash istemezse olmaz, öncekiler gibi. btc olumsuz bir haber olmadan her gün yükselen birşey. işte 760-770 arasına falan gelicek diyordum haftasonu. ltc, iyice bağımlı hale geldiği ve ltc/btc 0.03 floor gibi birşey olduğu için, 21-22 arası görebilir. daha düşmez sanırım ama ltc ikinci defa bitti gözümde olumlu bir haber olmazsa bi boka yaramayan bir coin. eski olayı bitmiş. btc artarken gram oynamadı yerinden. mtgox hype'ı bitiyor her an dumplayabilirler diyordum salak gibi kendim durdum, bi umut altcoinlere olduğu gibi basarlar diye, kar eridi. btc'de 799, 815 çıktım ltc'i anlamıyorum abi ben. mtgox haberini erken duyarsam ev, araba basılır ama. olumlu bir rumour, haber çıkınca en az iki gün pumplıyorlar. bu arada adam son anda kaçmış nmc'den. bence altcoinlerde durmayın fena düşecekler. bu son dumpla bear market açıldı. hafta sonu bitmeden ppc 5.5, nmc 6'yı kesin görür daha aşağısı bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar