Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

1 haberle 5 altini bile rahatlikla görebilir, garantisi yok bu isin. Bende dahil 2 aydir tahmin yurutmeye calisan her birimiz sicip kaldik olup bitenlerle.

Fikir beyan edilip, söyle yapicam densin illaki zaten buyuzden burdayizda, yönlendirmeyin baskasini derim herkes kendine yapsin trade'ini. Ben olsaydim mesela hayatta girmezdim haftasonundan önce indirime bilmemneye guvenip, hic belli olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de tahminlerimizle zaten insanları yönlendirmiyor muyuz ? Tamam biraz ileri gitmiş olabilirim, ama arkadaşa ben gir demedim. Panik yapma dedim sadece kısa sürede çıkacaktır diye. Zaten şu an bile geçmiş durumda aldığı fiyatı, çıkabilir ve haftasonu düşüşünü bekleyebilir. Herkes özgür burada.
------------
7.1'den girmiş, 7.2'den çıkabilir şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Illaki herkes özgur, benim lafim sadece senin icin degil genel anlamda söyluyorum. Panik yapmamasi en normali zaten ama yinede tam anlamiyla guvenmeyin diyorum iste. Tutmuyo analizler genelde, bi habere bagli isin ucu, dayanagi olan bisey yok, trade ederken kazanc sansi buyuk illaki ama riskide buyuk unutmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

çinden olumsuz haber gelirse ilk duyanlardan olayım diye reddit, forumlar, tradingview chatbox ne varsa açık tutup, refreshliyorum falan dsdsf. tabi uyurken haber gelirse gg

ltc hala çinde uptrend gözüküyor ama 23 gözükmesi kandırmasın çin crash istemezse olmaz, öncekiler gibi. btc olumsuz bir haber olmadan her gün yükselen birşey. işte 760-770 arasına falan gelicek diyordum haftasonu. ltc, iyice bağımlı hale geldiği ve ltc/btc 0.03 floor gibi birşey olduğu için, 21-22 arası görebilir. daha düşmez sanırım

ama ltc ikinci defa bitti gözümde olumlu bir haber olmazsa bi boka yaramayan bir coin. eski olayı bitmiş. btc artarken gram oynamadı yerinden. mtgox hype'ı bitiyor her an dumplayabilirler diyordum salak gibi kendim durdum, bi umut altcoinlere olduğu gibi basarlar diye, kar eridi. btc'de 799, 815 çıktım ltc'i anlamıyorum abi ben. mtgox haberini erken duyarsam ev, araba basılır ama. olumlu bir rumour, haber çıkınca en az iki gün pumplıyorlar.

bu arada adam son anda kaçmış nmc'den. bence altcoinlerde durmayın fena düşecekler. bu son dumpla bear market açıldı. hafta sonu bitmeden ppc 5.5, nmc 6'yı kesin görür daha aşağısı bile olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...