Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

ben yapıyorum onu sık sık. ama bazen pump geliyor, tren kaçıyor falan o kötü lol.

abi iste ona kendini kaptirmamak lazim, articak articak derken bi cakiliyo direk zarara inion aheha
Mesaj tarihi:
Korax said:

incdarkness said:

nmc 3.8 den4.65 abi asil bu efsane

nmc 3,8'i enson 3 gun önce falan gördu, hacim cok fazla degil nmc'de sabir isi biraz daha

alakasi bile yok dun 3.85 di abi 3.9 da takili idi arada 3.85-3.86 ya dusuyodu
Mesaj tarihi:
su an btcturkten alıp btc-e'den wire transfer yoluyla hesabiniza geri alirsaniz %3-4 civari kar var.

btcturk = 1365 tl
btc-e = 690$ = 1435 tl

btc basına kar = 70 tl / 1435 tl = %5
wire transfer ücreti %1.5
btc alma ücreti %.35 (btcturk'te)
kar %3.4 falan
Mesaj tarihi:
incdarkness said:

Korax said:

incdarkness said:

nmc 3.8 den4.65 abi asil bu efsane

nmc 3,8'i enson 3 gun önce falan gördu, hacim cok fazla degil nmc'de sabir isi biraz daha

alakasi bile yok dun 3.85 di abi 3.9 da takili idi arada 3.85-3.86 ya dusuyodu

3,95'di dun, chartlara göz at bi istersen.
Mesaj tarihi:
Buarada btcchina'nin yaptigi net super zekice. Herifler bence bu redeem code olayi icin 25ine kadar özellikle beklediler. 25inde resmi kurumlar tatile girdi cunku. Bu hafta benim tahminimin ve bekledigimin disinda baya hareketlilik olabilir. Yilbasindan sonra cinden kötu bi haber gelmezse ltc 30 ustunu cok rahat görur
Mesaj tarihi:
Xenus said:

şunu bulmuş biri. ondan böyle uçtu herhalde

http://data.mtgox.com/api/2/LTCUSD/money/ticker

gaz bitti gibi bu arada. crash gelebilir

o bulunalida cok olmustu

1 ocakta gelecek diyolar ltc mtgox'a, enson öyle denilmisti gelirse ozaman göruruz patlamayi :)
Mesaj tarihi:
fizban said:

su an btcturkten alıp btc-e'den wire transfer yoluyla hesabiniza geri alirsaniz %3-4 civari kar var.

btcturk = 1365 tl
btc-e = 690$ = 1435 tl

btc basına kar = 70 tl / 1435 tl = %5
wire transfer ücreti %1.5
btc alma ücreti %.35 (btcturk'te)
kar %3.4 falan

ya o oluyor bazen işte millet uykudayken in cin top oynuyor. pazar sabah 660$'a geldiğinden 1320'den fln almıştım aynı şekilde. tabi 1 saat btc-e'e atana kadar 640'a düştü ehuehu

pazar gecesi 610$ ken biri 1390 tl'ye kadar topladı. bi acayip kur var, herhalde pazartesi uçururlar diye düşündü ne biliyim. btcturkte belli saatlerde pump denk gelirse uçuyor. öğlen, akşamüstü falan. dolar kurunu 2.2-2.3'den alıp satabiliyorsun panic buy yapınca millet. şimdi bu gazla btcturkte hareketlenir
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...