Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bull trapmiş dikkat edin, almayın şurdan daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 photographer said: bence bu olay çinlilerin ağzını sulandırmak için yapıldı yeniden dönüş yapsınlar diye :) düşükten almak güzel yatırım olur abi ne dicek hükümet, çinliler özür dileriz blokeyi kaldırdık mı dicek :D gerçi derse de şaşırmam para için herşeyi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Az önce yakalandım ben trabe, 465 den aldım 452'den satmak zorunda kaldım. RRRRRR:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 arabayı satıp nmc giresim var 2yken ya çıkıcam ya batıcam nedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 koy hemen sahibindene ilanı, olmadı bisikletle gidersin işe yada motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 al fırlasın roket günü değil bugün, $500'ü kırması pek muhtemel değil, saat 21:00'den önceki daily LOW'dan almaya bakın. (LOW şu an için $420-$430 ama aşağı geliyor, ben $360-$380 olarak düşünüyorum alım bölgesini.) yüksekten alıp daha çok yükselmesini bekleyerek baya para kaybedersiniz bugün, yapmayın #3. uyarı benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 e düşüyo düşerken almıcaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 450 civarı direniyor şu an tam trap bölgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 @goering, normal forex mantığını btc ye uygulamak akıl karı mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 değil. crypto lar baya yüksek arz talep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Gaboo said: e düşüyo düşerken almıcaz mı teknik olarak doğru alım noktası neckline'dır. en dipten almaya çalışırsan; hata yapma / terse düşme ihtimalin baya artar. zamanlama en önemli şey, aksiyona geç girsen de neckline'dan girersen zarar etme şansın daha az olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Dworgian said: @goering, normal forex mantığını btc ye uygulamak akıl karı mı sence? ben commodity de trade ediyordum, borsa da forex de.. altın/gümüşe çok uzak değil BTC ama söylendiği gibi limited supply / unlimited demand mantığı olayı zorluyor. analiz yapmıyorum btc/ltc için zaten: en karlısı btc için: news trade - bakkal trader style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 BTC => NMC çevirsem şu an nasıl hamle olur? takip eden var mı çaprazını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yok bir de regğlatör tonla olay var sonuçta btc hariç her şeyde. ister jet yakıtı trade et ister gümüş. btc/ltc vs ise sadece arz/talep ve panik mantığına göre işleyen ürünler yanlışsam düzelt hatamı anlayayım. senin kadar girmediğim için piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bu sefer to the moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Masakari said: Beyler detaylı bitcoin tutosu neredeydi bulamadın link plsss. Bana siteler arası btc ve ltc aktarma lazım ayrıca hack olaylarına karşı kendi pmimde wallet oluşturma yada güvenilir bir yerde wallet oluşturma lazım. Hadin agalar düşmüşken alam 3-5 bir şey kenarda dursun. haaloooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 su an destekde gelmiyor degil its bull trap ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Tokasra said: @Ren abi iyi de burdaki çoğu insan kaldıracağı parayı kaldırdı zaten. pek keriz silkmeye maruz kalan olduğunu sanmıyorum. ben de arbitrajdan bir miktar para kazandım. ana para ve karın bir kısmını çektim btcturk ve btc-e farkı kapanınca. geri kalan parayla da oynamaya başladım. şuan karımın da %40'ı duruyor bu dip fiyatlardan elden çıkarsam bile. ben bir önceki mesajımda anlık karı kaçırdığıma hayıflanmıştım. senin nasıl bir player olduğunu bilmiyordum zaten, bitcoini paticiğin trade ve kar amaçlı oynadığını düşündüğüme örnek olarak hemen yukarıda olduğun için alıntılamıştım. ancak kaybetmiş olman seni de fırsatçı kitleyle aynı konuma soktu, o yüzden kırgınlık olmasın diye açıklama yazdım. benim anlatmak istediğim kitle benim gibi takip etmeden giren insanlar. örneğin ben #3 #4 gibi falan girip baktım ne oluyor diye. koşun kar ediyoruza atlayıp 800$ den falan alsam şu an çifte telli oynuyordum. :) sistem böyle insanlardan kar ediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 420 bugünün dibiydi heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bir de analiz yapıyorsanız: btc-e'nin 15dk'lık grafiğine bakmayın çok, 1 saatlik/4 saatlik grafik market noise'u azaltır @yildirim: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 OHGGGGGGGGGGG RISE AND SHINE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 nmc'ye girdim valla 2,6 civarindan ltc cok fazla hareketli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Korax, hepsinin hareket oranı aynı. Hangisini takip etmek kolayına gidiyorsa onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Hepsi btc'ye bagli hareket ediyo cunku buarada btc 570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oha 1000liraya düşmüş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar