Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

photographer said:

bence bu olay çinlilerin ağzını sulandırmak için yapıldı yeniden dönüş yapsınlar diye :) düşükten almak güzel yatırım olur

abi ne dicek hükümet, çinliler özür dileriz blokeyi kaldırdık mı dicek :D gerçi derse de şaşırmam para için herşeyi yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

al fırlasın roket günü değil bugün,

$500'ü kırması pek muhtemel değil,
saat 21:00'den önceki daily LOW'dan almaya bakın. (LOW şu an için $420-$430 ama aşağı geliyor, ben $360-$380 olarak düşünüyorum alım bölgesini.)

yüksekten alıp daha çok yükselmesini bekleyerek baya para kaybedersiniz bugün, yapmayın #3. uyarı benden.

Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

@goering, normal forex mantığını btc ye uygulamak akıl karı mı sence?

ben commodity de trade ediyordum, borsa da forex de..

altın/gümüşe çok uzak değil BTC ama
söylendiği gibi limited supply / unlimited demand mantığı olayı zorluyor.

analiz yapmıyorum btc/ltc için zaten:
en karlısı btc için: news trade - bakkal trader style
Sosyal ağlarda paylaş

Tokasra said:
@Ren

abi iyi de burdaki çoğu insan kaldıracağı parayı kaldırdı zaten.
pek keriz silkmeye maruz kalan olduğunu sanmıyorum.

ben de arbitrajdan bir miktar para kazandım. ana para ve karın bir kısmını çektim btcturk ve btc-e farkı kapanınca. geri kalan parayla da oynamaya başladım. şuan karımın da %40'ı duruyor bu dip fiyatlardan elden çıkarsam bile. ben bir önceki mesajımda anlık karı kaçırdığıma hayıflanmıştım.

senin nasıl bir player olduğunu bilmiyordum zaten, bitcoini paticiğin trade ve kar amaçlı oynadığını düşündüğüme örnek olarak hemen yukarıda olduğun için alıntılamıştım.

ancak kaybetmiş olman seni de fırsatçı kitleyle aynı konuma soktu, o yüzden kırgınlık olmasın diye açıklama yazdım.

benim anlatmak istediğim kitle benim gibi takip etmeden giren insanlar. örneğin ben #3 #4 gibi falan girip baktım ne oluyor diye. koşun kar ediyoruza atlayıp 800$ den falan alsam şu an çifte telli oynuyordum. :)

sistem böyle insanlardan kar ediyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...