ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 bir de quest reward'larda mavi gözüken item belli bir şansla epic gelebiliyor. kullanacağınız itemı seçin yani upgrade olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 world server down yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 oyunu instant-gaming'den alayım dedim yalnız first purchase için identity check istiyoruz filan demişler, kıllandım biraz ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ya blizzard bu kadar büyük kalabalığı beklemiyodu sanırım. hiç bu kadar sıçtıgını görmedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Düştüm hemen geri girdim 2k sıra. Valla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 eu serverlarının çoğunluğu ya locked ya da high population. Millet feci dönüş yaptı oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Saeros said: oyunu instant-gaming'den alayım dedim yalnız first purchase için identity check istiyoruz filan demişler, kıllandım biraz ama? paypal'la 2 euro farkla alabiliyordun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 gleoddyn said: eu serverlarının çoğunluğu ya locked ya da high population. Millet feci dönüş yaptı oyuna. bunlar heralde az kişi oynuyo diye serverları satıp parayı karıyla kızlamı yediler naptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Neymissin be oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ahmedinejad said: Saeros said: oyunu instant-gaming'den alayım dedim yalnız first purchase için identity check istiyoruz filan demişler, kıllandım biraz ama? paypal'la 2 euro farkla alabiliyordun sanırım. yok paypal ile deneyince öyle diyo zaten eahu direk kredi kartını vericez yani illa siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 öyle de yapılmıyordu yine bi siteye üye oluyordun. skrillex mi ne onla mı almıştım ben acaba ya. verified etmeden almıştım bi şekilde de hatırlayamadım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Saeros said: ahmedinejad said: Saeros said: oyunu instant-gaming'den alayım dedim yalnız first purchase için identity check istiyoruz filan demişler, kıllandım biraz ama? paypal'la 2 euro farkla alabiliyordun sanırım. yok paypal ile deneyince öyle diyo zaten eahu direk kredi kartını vericez yani illa siteye Bendende istediler söle ehliyetin güzel 1 pozunu verdim tmm abi eyw daha istemeyiz dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 yamuk çıkmaz mı abi identity'yi öyle pat diye verince? 50 lira az vericez diye yan basmayalım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 benden bişey istemediler direk aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 lag'den dolayı instance farming yapmayı denedim çok efektif gelmedi bana, varmı başka yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Instance farm amelelik su an. Bir ilkine girdim quest de yoktu bodos kesiyordun. Bonus xp var da değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Kim Kardashian hakkaten kırdı interneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 abi bu serverlarda cok ciddi ve ilginç problemler var. benim başıma gelen bitanesini siz değerli kardeşlerimle paylaşayım kısaca.. laga girdim lagdan çıktım ölmüşüm.. önümde bir pencere ressurect ? ok .. dedim oldugum yerde canlandım.. yarım kalan quest'e devam ettim 12 tane mob kesicem 9 tanesini kestim başka bir quest yaptım kutu toplama 6 tanesini topladım.. çat bir loading screen.. canlı halde mezardayım .. mezardan tekrar quest yaptıgım yere devam ettim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Pazartesiye kadar düzelmez bu. Düzelecek olsa bile haftasonu daha kalabalık olacak o yüzden hiç uğraşmayım diyorum aslında pazartesi temiz kafa ile 100 yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 questin devamı garrison'da ama girilmiyor. kaldı öyle. uçarak girmeyi denesem ne olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Eternal said: abi bu serverlarda cok ciddi ve ilginç problemler var. benim başıma gelen bitanesini siz değerli kardeşlerimle paylaşayım kısaca.. laga girdim lagdan çıktım ölmüşüm.. önümde bir pencere ressurect ? ok .. dedim oldugum yerde canlandım.. yarım kalan quest'e devam ettim 12 tane mob kesicem 9 tanesini kestim başka bir quest yaptım kutu toplama 6 tanesini topladım.. çat bir loading screen.. canlı halde mezardayım .. mezardan tekrar quest yaptıgım yere devam ettim ahaha serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/061/294/1106514-cool_story_bro_super.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Ben artık bunun bir pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. Her ek paket haftası bir sürü insan küfrederek free migrate yapsın. Sonra pişman olsun para ödeyerek kalabalık servera ger gitsin. Hem altyapıya yatırım yapmadan milleti laglı oynat hem de migrate paralarını toparla :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Warrior'u dün lagdan altf4le bırakmıştım. Şimdi geldim character not found diyor. Lockla gireyim dedim dc oldum, sıra 2300.. Ya sabır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 yekeyeke said: Warrior'u dün lagdan altf4le bırakmıştım. Şimdi geldim character not found diyor. Lockla gireyim dedim dc oldum, sıra 2300.. Ya sabır.. Aynen bende bakındım blizordlamış kaçtan beri böyle bilmiyorum akşam saat 9 gibi oynuyordum 10 gibi giremedim 36 sayfa yazmışlar adamlar "biraz bekleyip deneyin" yazmış http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12618244545?page=10#194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar