Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

eu serverlarının çoğunluğu ya locked ya da high population. Millet feci dönüş yaptı oyuna.

bunlar heralde az kişi oynuyo diye serverları satıp parayı karıyla kızlamı yediler naptılar
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

Saeros said:

oyunu instant-gaming'den alayım dedim yalnız first purchase için identity check istiyoruz filan demişler, kıllandım biraz ama?

paypal'la 2 euro farkla alabiliyordun sanırım.

yok paypal ile deneyince öyle diyo zaten eahu
direk kredi kartını vericez yani illa siteye
Mesaj tarihi:
Saeros said:

ahmedinejad said:

Saeros said:

oyunu instant-gaming'den alayım dedim yalnız first purchase için identity check istiyoruz filan demişler, kıllandım biraz ama?

paypal'la 2 euro farkla alabiliyordun sanırım.

yok paypal ile deneyince öyle diyo zaten eahu
direk kredi kartını vericez yani illa siteye

Bendende istediler söle ehliyetin güzel 1 pozunu verdim tmm abi eyw daha istemeyiz dediler
Mesaj tarihi:
abi bu serverlarda cok ciddi ve ilginç problemler var. benim başıma gelen bitanesini siz değerli kardeşlerimle paylaşayım kısaca..

laga girdim lagdan çıktım ölmüşüm.. önümde bir pencere

ressurect ? ok .. dedim
oldugum yerde canlandım..
yarım kalan quest'e devam ettim 12 tane mob kesicem 9 tanesini kestim başka bir quest yaptım kutu toplama 6 tanesini topladım..

çat bir loading screen.. canlı halde mezardayım .. mezardan tekrar quest yaptıgım yere devam ettim ahaha
Mesaj tarihi:
Pazartesiye kadar düzelmez bu. Düzelecek olsa bile haftasonu daha kalabalık olacak o yüzden hiç uğraşmayım diyorum aslında pazartesi temiz kafa ile 100 yaparım.
Mesaj tarihi:
Eternal said:

abi bu serverlarda cok ciddi ve ilginç problemler var. benim başıma gelen bitanesini siz değerli kardeşlerimle paylaşayım kısaca..

laga girdim lagdan çıktım ölmüşüm.. önümde bir pencere

ressurect ? ok .. dedim
oldugum yerde canlandım..
yarım kalan quest'e devam ettim 12 tane mob kesicem 9 tanesini kestim başka bir quest yaptım kutu toplama 6 tanesini topladım..

çat bir loading screen.. canlı halde mezardayım .. mezardan tekrar quest yaptıgım yere devam ettim ahaha

serin hikaye
Mesaj tarihi:
Ben artık bunun bir pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. Her ek paket haftası bir sürü insan küfrederek free migrate yapsın. Sonra pişman olsun para ödeyerek kalabalık servera ger gitsin.

Hem altyapıya yatırım yapmadan milleti laglı oynat hem de migrate paralarını toparla :).
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Warrior'u dün lagdan altf4le bırakmıştım. Şimdi geldim character not found diyor. Lockla gireyim dedim dc oldum, sıra 2300.. Ya sabır..

Aynen bende bakındım blizordlamış kaçtan beri böyle bilmiyorum akşam saat 9 gibi oynuyordum 10 gibi giremedim 36 sayfa yazmışlar adamlar "biraz bekleyip deneyin" yazmış

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12618244545?page=10#194
  • Yeni Oluştur...